QUOTE(Zoran @ 2006 06 06, 20:31)
Grikių lukštų pagalvė :
Privalumai :
1. Išsiformuoja ir prisitaiko prie jūsų galvos;
2. Geras oro pralaidumas, todėl mažiau prakaituojama;
3. Pigi;
4. Kas 1-2 metus keičiama įpratusiam žmogui gali būti visai neblogas sprendimas(nors daugiau tai panašu į saviapgaulę).
Minusai :
1. Išsiformuoja ji tik pirmai pozicijai, po to jums reikia prie jos formuotis;
2. Šiugžda;
3. Reikia dažnai keisti, nes dėl gero oro pralaidumo, gerai kaupia visą brudą(nors grikiai chemiškai apdirbti, bet vistiek juos kai kas mėgsta), nors dėl kainos tai neproblema;
4. Yra alergiškų žmonių ir nemažai šiam produktui, elergiškiems vaikams ypač nerekomenduoju;
5. Nepatariu skalbti ar kitaip plauti, tai vienkartinis daiktas;
6. Apie ortopedies savybes ar patogumą negali būti ir kalbos (kai kurie sako, kad šuo ir kariamas įpranta, aš ne iš tų).
Privalumai :
1. Išsiformuoja ir prisitaiko prie jūsų galvos;
2. Geras oro pralaidumas, todėl mažiau prakaituojama;
3. Pigi;
4. Kas 1-2 metus keičiama įpratusiam žmogui gali būti visai neblogas sprendimas(nors daugiau tai panašu į saviapgaulę).
Minusai :
1. Išsiformuoja ji tik pirmai pozicijai, po to jums reikia prie jos formuotis;
2. Šiugžda;
3. Reikia dažnai keisti, nes dėl gero oro pralaidumo, gerai kaupia visą brudą(nors grikiai chemiškai apdirbti, bet vistiek juos kai kas mėgsta), nors dėl kainos tai neproblema;
4. Yra alergiškų žmonių ir nemažai šiam produktui, elergiškiems vaikams ypač nerekomenduoju;
5. Nepatariu skalbti ar kitaip plauti, tai vienkartinis daiktas;
6. Apie ortopedies savybes ar patogumą negali būti ir kalbos (kai kurie sako, kad šuo ir kariamas įpranta, aš ne iš tų).
Nesuprantu privalumų 4 punkto ir minusų 1 punkto
Nesutinku su minusų 2 punktu
Pastebėjimas apie skalbimą tai irgi man kažkaip
O mano patirtis tokia:
stiprokas grikių kvapas jautėsi tik pirmą dieną kai pagalvė buvo katik išpakuota, dabar jo nebejaučiu, nebent tik pakedenus pagalvę. Kaip jau sakiau šiugždėjimo irgi negirdžiu. Gal pripratau, gal neesu tokia jautri. Tikrai nėra tokia kieta kokia maniau, kad bus pasiskaičius atsiliepimų SM. Pripratau labai greit, net pirmą naktį nejaučiau diskomforto, tik gal kiek neįprasta buvo. Didžaiausias pliusas, kad neprakaituoji taip kaip su pūkine pagalve, o tai šiuo metu labai aktualu, nes pas mus temperatųra jau pakilo iki 30 laipsnių.
Išvada: džaiugiuosi, kad ryžausi pamėginti ir artimiausiu laiku nežadu keisti