Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

QUOTE(Zoran @ 2006 06 06, 20:31)
Grikių lukštų pagalvė :
Privalumai :
1. Išsiformuoja ir prisitaiko prie jūsų galvos;
2. Geras oro pralaidumas, todėl mažiau prakaituojama;
3. Pigi;
4. Kas 1-2 metus keičiama įpratusiam žmogui gali būti visai neblogas sprendimas(nors daugiau tai panašu į saviapgaulę).
Minusai :
1. Išsiformuoja ji tik pirmai pozicijai, po to jums reikia prie jos formuotis;
2. Šiugžda;
3. Reikia dažnai keisti, nes dėl gero oro pralaidumo, gerai kaupia visą brudą(nors grikiai chemiškai apdirbti, bet vistiek juos kai kas mėgsta), nors dėl kainos tai neproblema;
4. Yra alergiškų žmonių ir nemažai šiam produktui, elergiškiems vaikams ypač nerekomenduoju;
5. Nepatariu skalbti ar kitaip plauti, tai vienkartinis daiktas;
6. Apie ortopedies savybes ar patogumą negali būti ir kalbos (kai kurie sako, kad šuo ir kariamas įpranta, aš ne iš tų).

Nesuprantu privalumų 4 punkto ir minusų 1 punkto g.gif
Nesutinku su minusų 2 punktu schmoll.gif , nes: iš asmeninės patirties-visai nešiugžda (arba negirdžiu), o iš ankstesnių pasisakymų, tai manau priklauso nuo žmogaus-vienėms šiugžda, kitiems ne tongue.gif
Pastebėjimas apie skalbimą tai irgi man kažkaip schmoll.gif Nemanau, kad kas "susiprotėtų" grikius skalbti g.gif lotuliukas.gif
O mano patirtis tokia:
stiprokas grikių kvapas jautėsi tik pirmą dieną kai pagalvė buvo katik išpakuota, dabar jo nebejaučiu, nebent tik pakedenus pagalvę. Kaip jau sakiau šiugždėjimo irgi negirdžiu. Gal pripratau, gal neesu tokia jautri. Tikrai nėra tokia kieta kokia maniau, kad bus pasiskaičius atsiliepimų SM. Pripratau labai greit, net pirmą naktį nejaučiau diskomforto, tik gal kiek neįprasta buvo. Didžaiausias pliusas, kad neprakaituoji taip kaip su pūkine pagalve, o tai šiuo metu labai aktualu, nes pas mus temperatųra jau pakilo iki 30 laipsnių.
Išvada: džaiugiuosi, kad ryžausi pamėginti ir artimiausiu laiku nežadu keisti thumbup.gif wub.gif
4u.gif
Atsakyti
Mes tai ant grikių pagalvęės miegam jau kokius metukus. Tai į nieką keisti nenorim. Pradžioj gan keista buvo, nes pripratę miegot gi ant mikštučių. Na, o po to liuksinės pasidarė. Kas neturit pabandykit. Nebrangiai jos dabar jau bekainuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sunus turi chroniska sinusita ir plius alergija pukams.Tai mes jau keleta metu esam nuoirke jam grikiu lukstu pagalve.Vaikis labai patenkintas.Tiesa is pradziu jam buvo sunkoka priprasti prie to,kad ji ceza ir yra gana kieta,bet dabar ta pagalve visur su savim tamposi.Ir i sodyba vezasi ir i turistini.Nes cia karta pas mociute nakvojo,tai i ji is ryto buvo gaila ziuret...(niegojo gi ant pukines pagalves).Visas uztines,nosis uzgulta ir beganti,akys raudonos.
Atsakyti
Pasiklauskite pardaveju kokiu istoriju buna ir kokiu blondiniu ateina, dar gerai, kad uztrauktuko neatsega ar tiesiai i skalbenke grikiu nesuberia.
Del siugzdejimo nesigincysiu, tik blondinei ji gali nesiugzdeti.
Grikiai, kaip ir smelis, turi savybe issiformuoti, bet viena karta isformuota duobe forma nenoriai keicia nuo galvos svorio, galva per lengva. Todel efektas juntamas tik vienoje pozicijoje. Kad grikiu pagalve patogesne uz pukines ar sinteponines cia mes nesnekame.
O, kad yra geresniu pagalviu uz grikines, tai faktas. Tiek pukines tiek grikines pagalves reikia dazniau keisti del to, kad jos devesi greiciausiai, o svarbiausia prie ju visgi limpa dulkes, o su skalbimu tai atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 06 15, 16:28)
Pasiklauskite pardaveju kokiu istoriju buna ir kokiu blondiniu ateina, dar gerai, kad uztrauktuko neatsega ar tiesiai i skalbenke grikiu nesuberia.
Del siugzdejimo nesigincysiu, tik blondinei ji gali nesiugzdeti.
Grikiai, kaip ir smelis, turi savybe issiformuoti, bet viena karta isformuota duobe forma nenoriai keicia nuo galvos svorio, galva per lengva. Todel efektas juntamas tik vienoje pozicijoje. Kad grikiu pagalve patogesne uz pukines ar sinteponines cia mes nesnekame.
O, kad yra geresniu pagalviu uz grikines, tai faktas. Tiek pukines tiek grikines pagalves reikia dazniau keisti del to, kad jos devesi greiciausiai, o svarbiausia prie ju visgi limpa dulkes, o su skalbimu tai atsargiai.

1. Teisingai, nešiugždėti negali, tačiau prie to garso priprantama ir jo nebegirdi. O tie, kurie girdi, matyt yra jautresni.
2. Dėl skonio nesiginčijama, kiekvieno poreikiai skirtingi ir manau yra žmonių, kuriem grikinės-pačios pačiausios wub.gif Asmeninio pasirinkimo laisvė 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir as grikiu lukstu pagalve. Prisimenu kai tik nusipirkau, visa savaite negalejau uzmigti, nes baisiai siugzdejo doh.gif Bet dabar jos i nieka nemainyciau. Nors vyras is manes tyciojasi, mol miegu ant grikiu koses. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi turejau ta grikiu pagalve. Miegojau puse metu, tikejausi vis priprast prie to suformavimo pagal pirma pozicija. Bet vis atsikeldavau su issuktu ar nuspaustu sprandu - daug vartausi nakti, megstu miegot net ir ant pilvo. Tai va, nutariau nebesikankint ir miegot ant minkstos pukines.
Atsakyti
Čiužini pirkom ištisai gulinčiam ligoniui, kad pragulos nesusidarytu. Bet kai po metų tas ligonis pakilo iš patalo, tai nepanoro kasdien ant jo miegoti. O mes visi kiti kažkaip ir nesumąstėm jo išmėginti ax.gif
Atsakyti
Man irgi grikiu pagalve thumbup.gif Isiknisu i ja kaip parselis ir man visai patogu. Is pradziu vyras klause, kaip as galiu ant tokio "akmens" miegot, bet dabar ir paciam labai gerai. Zinoma, kad siugzdesys yra, bet labiau kaip pacia pagalve kilnoji, o ne kai vartais ant jos. Siaip as gana jautriai miegu, bet kad negaleciau del to siugzdesio uzmigt dar taip nebuvo. Savo leliukui nupirkau ciuzineli kokosini-grikini, tai dabar ant grikines puse miega kuo ramiausiai. Man atrodo, jog net pasazuoja siek tiek. Tikiuosi, uzaugus nepasakys "mama mama, kad tu zinotum kaip blogai man ant tu grikiu buvo miegot" biggrin.gif
Atsakyti
Kaip matau čia temoje labai jau giriamos grikių lukštų pagalvės (na bent jau pradžioje temos, nes visą temą tingėjau perskaityti).
Turėjo mano bendradarbė tas pagalves, tai jau senai sakė išmetė, nes tipo visai nepasiteisino jų reklama. Ir kad jos susiguli (na gal tie lukštai kažkaip suyra taip pat sakė.
Kaip sakau man tai tik sakė, pati nebandžiau, taigi ir teigti, kad jos labai blogos arba, kad labai geros negaliu.
Atsakyti
musu seima naudoja grikiu lukstu pagalves ir esame labai patenkinti thumbup.gif Tikrai gerai issimiegi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu visa seimyna ant tokiu pagalviu: nusipirkom pora pabandymui, teko dasipirkti. Nuo pirmos nakties tiko (kokia puse metu dabar jau naudojam), net maziukei salia galvos reikia pasideti biggrin.gif , nes ji be pagalves miega.
Kazkiek susigulet tai jie turi, net ant etiketes buvo rasyta, kad dali nupilti ir veliau reiks papildyti.
Atsakyti