Galvoju vaikam pirkti - tik ar verta?
man irgi idomu kaip tie grikiniai ciuziniai - negi niekas neturi?
QUOTE(ajas @ 2004 09 23, 10:20)
Norim įsigyti naujas pagalves, tik neapsisprendžiam kokias
Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos
Gal kas turi/turėjo ir galėtu parašyti savo įspūdžius?
Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos
aš nusipirkau irgi buvau girdėjus. Jei esi pripratus miegoti kietai, tai tiks. iš pradžių tai gerai jautiesi. Atsiguli išsitiesi, bet vidurį nakties jaučiu, kad kieta, įskausta galva. šiaip reikia priprasti tikriausiai tik nežinau , kaip. Būtų gerai atsikelti ryte neištinusiais paakiais ir be įspaustų raukšlių.
mano sūnūs jaugal 4 metai kaip miega ant grikinės pagalvės , jam labai patinka . o pirkom todėl kad reklamavo nealergiška , bet praėjo kiek laiko tai viena gydytoja sako iš kur ištraukėt tokią nesamonę , žinok žmogau vieni taip sako kiti kitaip.
o viena super švaruolė skalbė grikinę pagalvę tai sakė taip išbrinko kad nėjo išimti iš skalbimo mašinos
as pati turiu grikine pagalve
is pradziu buvo sunkoka priprasti o dabar nekeisciau jos i minksta
nes man ji superrrrrr
niu vat, gavau ir aš dovanų grikių lukštų pagalvę. Kaip skaniai grikiais kvepia... Nekantrauju išmėginti
Jau keleta metu miegu ant grikiu lukstu pagalves ir ji man pati patogiausia
Teko miegot ant visokiausiu - nuo pukiniu iki lateksiniu, bet ne viena nebuvo tokia patogi, kaip grikine. Zinoma is pradziu prie jos priprasti reikia, bet kai pripranti, tai nesinori keisti i jokia kitokia
Grikių lukštų pagalvė :
Privalumai :
1. Išsiformuoja ir prisitaiko prie jūsų galvos;
2. Geras oro pralaidumas, todėl mažiau prakaituojama;
3. Pigi;
4. Kas 1-2 metus keičiama įpratusiam žmogui gali būti visai neblogas sprendimas(nors daugiau tai panašu į saviapgaulę).
Minusai :
1. Išsiformuoja ji tik pirmai pozicijai, po to jums reikia prie jos formuotis;
2. Šiugžda;
3. Reikia dažnai keisti, nes dėl gero oro pralaidumo, gerai kaupia visą brudą(nors grikiai chemiškai apdirbti, bet vistiek juos kai kas mėgsta), nors dėl kainos tai neproblema;
4. Yra alergiškų žmonių ir nemažai šiam produktui, elergiškiems vaikams ypač nerekomenduoju;
5. Nepatariu skalbti ar kitaip plauti, tai vienkartinis daiktas;
6. Apie ortopedies savybes ar patogumą negali būti ir kalbos (kai kurie sako, kad šuo ir kariamas įpranta, aš ne iš tų).
Privalumai :
1. Išsiformuoja ir prisitaiko prie jūsų galvos;
2. Geras oro pralaidumas, todėl mažiau prakaituojama;
3. Pigi;
4. Kas 1-2 metus keičiama įpratusiam žmogui gali būti visai neblogas sprendimas(nors daugiau tai panašu į saviapgaulę).
Minusai :
1. Išsiformuoja ji tik pirmai pozicijai, po to jums reikia prie jos formuotis;
2. Šiugžda;
3. Reikia dažnai keisti, nes dėl gero oro pralaidumo, gerai kaupia visą brudą(nors grikiai chemiškai apdirbti, bet vistiek juos kai kas mėgsta), nors dėl kainos tai neproblema;
4. Yra alergiškų žmonių ir nemažai šiam produktui, elergiškiems vaikams ypač nerekomenduoju;
5. Nepatariu skalbti ar kitaip plauti, tai vienkartinis daiktas;
6. Apie ortopedies savybes ar patogumą negali būti ir kalbos (kai kurie sako, kad šuo ir kariamas įpranta, aš ne iš tų).
QUOTE(remka @ 2004 09 27, 15:56)
TEMPUR ar PADVAISKO AR DAR KOKIA?
Geriausios pagalvės:
1. Tempur granulinės
2. Fey&Co Lateksinės;
3. Lono Viscoelastinės.
1. Tempur granulinės
2. Fey&Co Lateksinės;
3. Lono Viscoelastinės.
QUOTE(Zoran @ 2006 06 07, 09:08)
Geriausios pagalvės:
1. Tempur granulinės
2. Fey&Co Lateksinės;
3. Lono Viscoelastinės.
1. Tempur granulinės
2. Fey&Co Lateksinės;
3. Lono Viscoelastinės.
Kuo geros, kokios kainos, kur gauti?
turiu grikinę pagalvę, ma labai patinka
aišku, kaip ir visi kiti čia paminėjo - priprasti reikėjo. Bet po to viskas ok
kartą specialiai vienai nakčiai pasiėmiau senąją pagalvę, tai ryte skirtumas jautėsi tikrai ne jos naudai
Nežinau kaip kitos kur dėl kietumo komentavo, o aš kai pirkau tai buvo ant etiketės užrašyta, kad pradžioje kol kažkiek susitrins reikia nupilti šiek tiek lukštų (ten impilas su užtrauktuku) kol pasidarys patogu, tai aš taip ir padariau, jei jausiu kad pasidarė per "skysta" susipilsiu tuos atpiltus lukštus atgal ir vėl bus ok
kartą specialiai vienai nakčiai pasiėmiau senąją pagalvę, tai ryte skirtumas jautėsi tikrai ne jos naudai
QUOTE(MELDA @ 2006 06 07, 11:29)
Kainos kažkur nuo 130 už pigiausią lateksinę iki 400Lt už brangiausią tempūrinę, jei teisingai pamenu.
Jos yra teisingos pagalvės, bet ne visi prie jų įpranta.