QUOTE(Linetė @ 2007 01 25, 19:42)
Aš taip pa pradėjau gerti jas gydymo tikslais, tai baisesnių šalutinių požymių nesu turėjusi   Kaip mane baisiai pykino dvi savaites tąsė kaip nėščią
 Kaip mane baisiai pykino dvi savaites tąsė kaip nėščią   Raumenis, kaulus skaudėt pradėjo, šaltis-karštis mušė, silpna darėsi, nuotaika kažkokia depresinė pasidarė, o anksčiau nebuvo
 Raumenis, kaulus skaudėt pradėjo, šaltis-karštis mušė, silpna darėsi, nuotaika kažkokia depresinė pasidarė, o anksčiau nebuvo   ina sau, skiau jau mesi, bet gyd. paprašė būtinai pabaigt kursą,tai jau baigiu pakuotę, jau dauguma požymių dingo, bet  galvą vis paskauda ir nuotaika slogi kažkokia, viskas nervina, matyt nuo vaistų, nes niekad taip nebūdavo, taigi man tos tabletės
 ina sau, skiau jau mesi, bet gyd. paprašė būtinai pabaigt kursą,tai jau baigiu pakuotę, jau dauguma požymių dingo, bet  galvą vis paskauda ir nuotaika slogi kažkokia, viskas nervina, matyt nuo vaistų, nes niekad taip nebūdavo, taigi man tos tabletės  
 Kaip mane baisiai pykino dvi savaites tąsė kaip nėščią
 Kaip mane baisiai pykino dvi savaites tąsė kaip nėščią   Raumenis, kaulus skaudėt pradėjo, šaltis-karštis mušė, silpna darėsi, nuotaika kažkokia depresinė pasidarė, o anksčiau nebuvo
 Raumenis, kaulus skaudėt pradėjo, šaltis-karštis mušė, silpna darėsi, nuotaika kažkokia depresinė pasidarė, o anksčiau nebuvo   ina sau, skiau jau mesi, bet gyd. paprašė būtinai pabaigt kursą,tai jau baigiu pakuotę, jau dauguma požymių dingo, bet  galvą vis paskauda ir nuotaika slogi kažkokia, viskas nervina, matyt nuo vaistų, nes niekad taip nebūdavo, taigi man tos tabletės
 ina sau, skiau jau mesi, bet gyd. paprašė būtinai pabaigt kursą,tai jau baigiu pakuotę, jau dauguma požymių dingo, bet  galvą vis paskauda ir nuotaika slogi kažkokia, viskas nervina, matyt nuo vaistų, nes niekad taip nebūdavo, taigi man tos tabletės  
 man po pirmos pakuote menesines prasidejo dar neisgerus paskutines tabletes.  dabar keistai maudima jauciu papilvej, kaip prie mmm, nors dar liko 7 tabletes
  man po pirmos pakuote menesines prasidejo dar neisgerus paskutines tabletes.  dabar keistai maudima jauciu papilvej, kaip prie mmm, nors dar liko 7 tabletes   jau 2 nestumo testus gadinau, nors vyras juokias kad vos ne su 2ba apsauga ir dazno susilaikymo neimanoma butu
  jau 2 nestumo testus gadinau, nors vyras juokias kad vos ne su 2ba apsauga ir dazno susilaikymo neimanoma butu   
 o jauciuosi irgi silpnai, ir sanarius skauda,o isgerus vakre tablete po keliu valandu pykinti pradeda, na nevemiau bet skrandi skauda kaip reikalas

jau laukiu isidesiu mirena kai tik mmm pasirodys