Sveikos [ir sveiki

]. Apie duonkepę svajojau jau keli metai. Gundė ir Maximos akcija kažkokiai per Naujuosius, ir šiaip žiūrinėjau visokiausius skelbimukus. Vyras neiškentė ir užsakė iš Anglijos per dukterėčią. 30 ar 40 svarų [nepatikslino

].
Vakar pasiskaičiau šią temą ir žiūriu, kad gautoji duonkepė nelabai atitinka mano norus. 600 W, viena mentelė, nėra stalčiuko priedams, neiškepsi normalios ruginės duonelės.
Aš pati labai mėgstu ir namiškius įpratinau valgyti pusiau ruginę su daug daug grūdų, mėgiama ir viso grūdo, sveikuolių ir pan. duonelės.
Taip pat tiesiog paranoja

dėl aliuminio bei teflono: aliuminis "priduotas" gyvuliams, teflono indų atsisakyta, piktybiškai nenaudoju aliuminio garų puodo sultims gaminti. O čia-kepimo indas labai jau panašus į aliuminį su teflono danga viduje bei teflonine mentele.
Dar norėjau paklausti, ar būtina prieš patį pirmąjį kepimą iškaitinti įpylus į tuščią kepimo indą aliejaus. Dar yra atskirai kažkoks paprasto metalo strypelis su susuktu į plokščią spiralę galu-ir kam gi jis
Jau būtume vakar kepę, tik kad aš užsispyriau, nes norėjau daryti pagal visas taisykles, tik kad anglų kalbos "smulkmenose" pasiklydau