mane jau senokai dukra spaudzia puosti eglute, o as vis tempiu guma sakau kad per angsti
bet po savaites tai jau puosim, na turbut sekmadieni.

Mes su mergaitėmis esame pasidariusios tokį kalendorių, kuris tinka kiekvieniems metams. Kiekvieną dieną nuo gruodžio 1 dienos verčiame po vieną lapelį su paveikslėliu ir smagia užduotėle. Pvz., pasakų diena, piešinių diena, diena "palesink paukštelius", diena "šveičiam, valom, namuose tvarkelę darom" ir taip iki pat Kūčių
Gruodžio pradžioje langus puošiame iškarpytais angelėliais arba besmegeniais, snaigėmis, deginam žvakutes. O eglutę puošiame, likus savaitei iki Kalėdų
Kalėdinę nuotaiką labai sukuria dukrytės, visas džiaugsmas per vaikus. Kol jų nebuvo, tik eglutę pasipuošdavome ir viskas, dabar atsirado daug linksmų atrakcijų
.

Gruodžio pradžioje langus puošiame iškarpytais angelėliais arba besmegeniais, snaigėmis, deginam žvakutes. O eglutę puošiame, likus savaitei iki Kalėdų

Kalėdinę nuotaiką labai sukuria dukrytės, visas džiaugsmas per vaikus. Kol jų nebuvo, tik eglutę pasipuošdavome ir viskas, dabar atsirado daug linksmų atrakcijų

Mes puošiam eglutę per Kūčias,o namus prededam puošt gruodžio vidury.
Namus puošiam likus savaitei iki Kalėdų. Papuošimus tai jau reiktu pradeti daryti, bet vis rankos nekila ir laiko pritruksta

Eglute puosim tik Kuciu diena,visada statom tikra,jei pastatytume anksciau,tai dar spygliai nubyretu:)Bent man taip is vaikystes like,tada jauciasi ypatinga sventine nuotaika,man kitaip nesijaustu svente,o namus,zinoma galima puosti anksciau.jau dabar po truputi perkuosi ir darysiuos kaledinius papuosimus,o mazajam,nors ir dar mazas,pradejau megzt zuikio kostiuma:)
Papildyta:
dar as.Del purskimo ant langu,niekada nepurskiau,norejau siemet taip pabandyt pasipuost,bet girdejau,kad labai sunkiai nusiplauna.
Papildyta:
dar as.Del purskimo ant langu,niekada nepurskiau,norejau siemet taip pabandyt pasipuost,bet girdejau,kad labai sunkiai nusiplauna.
Mes namų dar nepuošiam, bet mokykloj pradėsim gražintis

Mums jau irgi kaledine nuotaika vyrauja, jau norisi greiciau puosti namucius, manau jau neuzilgo as neiskentejusi ir papuosiu

mes tai šiemet ketiname eglutę papuošti gruodžio viduryje
bet kaip pagalvoju, tai man kažkaip po kol kas kol sniego nėra nesijaučia kalėdinės nuotaikos, nors parduotuvės jau ir pilnos visokių grožybių

As ruosiuosi eglute pasipuosti si savaitgali
Darbe jau pasipuoseme vakar.
Nusivalo
Bet man is esmes tai nepatiko
Siemet Jysk'e nusipirkau tokiu priklijuojamu ant lango dekoraciju. Tokiu sidabriniu snaigiu. Jau pabandziau priklijuoti. Na ir labai patiko. Jei netycia ne toje vietoje priklijuoji, tai labai lengva atlupti ir priklijuoti kitoje. Tikrai maziau vargo nei su tuo sniegu ir sakyciau netgi graziau atrodo

Darbe jau pasipuoseme vakar.
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 30, 21:11)
Gal kas turi patirties su dirbtiniu sniegu?
Labai noriu apipurkst langus bet baiminuosi del valymo....Ar gerai nusivalo?
Labai noriu apipurkst langus bet baiminuosi del valymo....Ar gerai nusivalo?

Nusivalo

Siemet Jysk'e nusipirkau tokiu priklijuojamu ant lango dekoraciju. Tokiu sidabriniu snaigiu. Jau pabandziau priklijuoti. Na ir labai patiko. Jei netycia ne toje vietoje priklijuoji, tai labai lengva atlupti ir priklijuoti kitoje. Tikrai maziau vargo nei su tuo sniegu ir sakyciau netgi graziau atrodo

Mes irgi greitai jau žadame puošti, nes norisi, kad vaikai kuo ilgiau pasidžiaugtų šventine eglute.
O kas žino, kada eglutės įžiebimas Rotušėje Vilniuje?
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 01, 13:04)
Mes irgi greitai jau žadame puošti, nes norisi, kad vaikai kuo ilgiau pasidžiaugtų šventine eglute.

Taigi, puošti namus pažadėjau vaikui šeštadienį... Jis man neleis pamiršti