Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

na, va. pasirodo ne as viena tokia nebendraujanti, Slonko irgi - net geriau pasidarė. O nebendraujam pati nežinau kodėl, taip nuo pat mūsų vestuvių. Mano lyg ir geri norai buvo, nes pati neturiu nei brolio, nei sesės, tai galvojau, kad susigyvensim, bet deja. Ji tik žiūrėjo, kad vyras išeitų iš tėvų namų ir nepasiimtų daugiau kokių ten rankšluosčių ar servizų(ta prasme kraičio), nors iš tikrųjų, tai atėjo be nieko, bet kadangi man močiutė buvo padovanojusi namą, tai nebuvo baisu pradėti gyvenimą. O gal čia dėl tėvų požiūrio, nes jie irgi kažkaip labai piktybiškai nusiteikę buvo. Tai čia taip anksčiau buvo, kol mes buvo tik apsivedę, nieko neturėjom, tai ir iš jų jokio palaikymo nesulaukėm, tik dar dar pykčio ar pletkų sugebėdavo pasėti. O dabar, kai mes visai neblogai gyvenam, tai sugalvojo, dar ant spando lipti. Sugalvojo, kad mes turėtume jų bute remontą daryti, nors tame pačiame bute gyvena ir vyro sesuo su šeima, uošviai ir jos vaikus augina ir materialiai remia.
Na, turbūt jau mano ambicijos sukilo, bet ar aš neteisi? Žentas guli bambą išvertęs, o mes turim jiems butą remontuoti. O vyras kitaip reaguoja, jam visgi tėvai, jis jaučia, kad turi jiems padėti, o tie jaučia, kad gali manipuliuoti juo, tai taip ir daro.
na, ką man daryti, ir sau nervų gadintis nenoriu, ir durnele būti nenoriu
Atsakyti
oijojoj, padaryciau as tokiems remonta cool.gif
duokite tam tikra suma pinigu, protingai visa remonto samata padaline ant uosviu, sesers seimos ir jusu,
tegu ir vilkas buna sotus, ir avis mirksiukas.gif
zinant, kad jus ten negyvenate, tai bus ir taip didele dovana. daugiau as nei pirsto nepakrutinciau, ir taip turetu dekoti uz pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi nesutariu su vyro sese schmoll.gif nors ir bendraujame su ja normaliai, tačiau negaliu pakesti, kad ji mane kopijuoja doh.gif jeigu aš kokį gražesnį rūbą nusiperku, tai žiūrėk jau ir jinai po savaitės nusiperka gun_bandana.gif jeigu aš pasidarau kokį plaukų kirpimą, tai žiūrėk jau ir jinai taip pat vaikšioja fear.gif vienu žodžiu jinai žmogus, visai be skonio, sugebandis tik kopijuoti doh.gif gerai tik tai, kad ji už mane yra storesnė ir ant jos mano drabužiai ne taip gerai ir atrodo clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 03 sausio 2007 - 13:48
MB taip pat turi seseri, tiksliau netikra, nes ju tewai issiskyre ir ta sesute yra B tewo kitos santuokos ax.gif su ja bendraujam retokai, mat ji tolokai gywena, bet siaip nesiskundziu ax.gif matau kaip B myli sawo sesute ir kaip ji myli sawo broliuka, grazu net ziuret wub.gif zodziu santykiai lb grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2007 01 02, 14:08)
na, va. pasirodo ne as viena tokia nebendraujanti, Slonko irgi - net geriau pasidarė. O nebendraujam pati nežinau kodėl, taip nuo pat mūsų vestuvių. Mano lyg ir geri norai buvo, nes pati neturiu nei brolio, nei sesės, tai galvojau, kad susigyvensim, bet deja. Ji tik žiūrėjo, kad vyras išeitų iš tėvų namų ir nepasiimtų daugiau kokių ten rankšluosčių ar servizų(ta prasme kraičio), nors iš tikrųjų, tai atėjo be nieko, bet kadangi man močiutė buvo padovanojusi namą, tai nebuvo baisu pradėti gyvenimą. O gal čia dėl tėvų požiūrio, nes jie irgi kažkaip labai piktybiškai nusiteikę buvo. Tai čia taip anksčiau buvo, kol mes buvo tik apsivedę, nieko neturėjom, tai ir iš jų jokio palaikymo nesulaukėm, tik dar dar pykčio ar pletkų sugebėdavo pasėti. O dabar, kai mes visai neblogai gyvenam, tai sugalvojo, dar ant spando lipti. Sugalvojo, kad mes turėtume jų bute remontą daryti, nors tame pačiame bute gyvena ir vyro sesuo su šeima, uošviai ir jos vaikus augina ir materialiai remia.
Na, turbūt jau mano ambicijos sukilo, bet ar aš neteisi? Žentas guli bambą išvertęs, o mes turim jiems butą remontuoti. O vyras kitaip reaguoja, jam visgi tėvai, jis jaučia, kad turi jiems padėti, o tie jaučia, kad gali manipuliuoti juo, tai taip ir daro.
na, ką man daryti, ir sau nervų gadintis nenoriu, ir durnele būti nenoriu

jus su vyru ten negyvenat, siulyciau apsiimti viska suorganizuoti, paskaiciuoti, surasti meistrus, vyras pades beldus sunesiot ar panasiai- ir cia jau bus labai didele paslauga thumbup.gif
Atsakyti
mes su vyro sesute lb puikiai sutariame.. ji sauni, kartais net ir vaikinu kartu ieskome drinks_cheers.gif
brolio zmona taip pat faina, niekada ne nepagalvojau, kad galima nesutarti su tokiais zmonemis?? kazkaip keista..
uzuojauta toms, kurioms nepavyko, bet man viskas LIUX thumbup.gif
Atsakyti
nesibendaruja man su brolio zmona,vat susitikomnetiketai visi akropoli po beveik metu nesimatymo ir viena kitai tik labas paskem,vat su vyro brolio viena zmona normaliai bendraujam su kita irgi nulis bendarvimo,atrodo gimines esam,turetume artimiau bendraut,bet yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2007 01 05, 14:28)
mes su vyro sesute lb puikiai sutariame.. ji sauni, kartais net ir vaikinu kartu ieskome drinks_cheers.gif

g.gif
Atsakyti
čia jūs kalbate apie tai kai jau esate ištekėjusios. pas mus situacija šiek tiek kitokia. Aš esu toji vyro sesuo. blogoji.
nors aišku situacija irgi nėra tokia kaip pas jus- kuomet jau ir šeimos sukurtos.
o pas mus yra taip. aš už savo brolį esu daaaug vyresnė. Todėl aš gal ir kiek mamiškai į jį žiūriu. Tai va mano brolis dar "pacukas" biggrin.gif jam tik 17. Bet jau tokia meilė atsirado doh.gif ta merga 3 metais vyresnė (3 metai būtų nieko, jei jam pvz būtų 30, jai 33). Bet dabar jam 17, jai 20. O tokiam amžiuj ir žinant brendimą yra daug! blink.gif tai va toji mylimoji visaip mano "pacuku" manipuliuoja. Pinigėlius tik traukia, tik parūkyti kviečia, tik iš pamokų vilioja. Nu žodžiu jei taip ir toliau tai perpektyvos liūdnos doh.gif Tai aišku kad aš prieš tokia draugužę. O mano brolelis jau šneka, kaip dirbti eis, kaip butą kartu nuomuosis doh.gif Dar mokyklos nė nebaigęs!
aišku čia toks anktyvas amžius, kuomet dar n tų mergų gali būti, tik man baisu kad visai nenusivažiuotų ar ko neprisidirbtų!
vat ir esu ta blogoji sesuo. bet tokioj situacijoj kitokia negaliu būti...juolab kad brolis pas mane gyvena, aš jį išlaikau ir esu atsakinga už jį... O ta merga tai vengia manęs, ir pasak brolio "nė už ką su tavim nesusitiks"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 05 sausio 2007 - 20:29
Elze, pažįstu šeimą, LYGIAI kaip tavo aprašyta: kai jie susipažino jis buvo dešimtokas, ji jau studijavo, susituokė jam dar nebaigus mokyklos, turi KETURIS vaikus, abu baigė aukštuosius, laimingai vedė jau apie 18 metų. Jiems niekas nepadėjo, tėvai (jo) stengesi išskirt kaip galėjo, (ji tėvų jau nebeturėjo). Gyvena ir laimingi o piktos sesės tegu savo reikalais rūpinasi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 05 sausio 2007 - 22:25
QUOTE(Mirėja @ 2007 01 05, 23:24)
o piktos sesės tegu savo reikalais rūpinasi  tongue.gif

oi kaip norėtų ta pikta sesė savo reikalais rūpintis. beje, Mireja, parasytas atvejis labai optimistinis. Deje cia tu aukstuju kol kas nematyti, nes pana mokosi zemes ukio mokykloj, o bernelis profesinej su viduriniu.
kas ne laiku tas ne laiku...
nors aisku as tikiuosi kad dar keliolika bus tu mergeliu....
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2007 01 03, 13:47)
1. negaliu pakesti, kad ji mane kopijuoja
2. gerai tik tai, kad ji už mane yra storesnė ir ant jos mano drabužiai ne taip gerai ir atrodo

1. o tu nepagalvojai, kad galbūt tu jai labai graži, skoninga ir t t? smile.gif ir galbūt ji tavęs nekopijuoja, o paprasčiausiai vadovaujasi tavo puikiu mados bei grožio supratimu smile.gif
labai man keistas toks pesimistiškas požiūris
2. be komentarų. nebūk šlykšti boba
Atsakyti