QUOTE(ooo @ 2007 08 13, 21:48)
su pirmu punktu tai tikrai nepataikei
o siaip as apie savo broliene tokiu zodziu negaleciau pasakyti kaip tamstele apie savaja
labai jauciasi tamstos baisi nepagarba savo brolienei, vos ne piktdziuga,kad draugelis slyksciai su ja pasielge ir bandymas ja suniekinti
patikek, brolis uz tai nepadekos
Kas jaučiasi - dar ne viskas.
Juk interpretacijos - paprastai daromos per savo pojūčių prizmę: ką turėčiau jausti aš, taip rašydama ar sakydama?
Piktdžiugos nejaučiu. Jau rašiau, kad jei gyvena kartu - koks man dar skirtumas? Ne aš gi turiu su ja bendrauti.
Tą kartą, kai ji buvo žeminama, noro juoktis ar prisidėti prie patyčių nebuvo, patikėk. Buvo tik nesmagu, panašiai, kaip nesmagu būna, kai esi svečiuose ir staiga prie tavęs sutuoktiniai pradeda bartis.
Nepagarba - galbūt. Bet baisi? Gal nereikia visko taip hiperbolizuoti. Beje, būčiau ir nepasakojusi tos istorijos, jei pati nebūtum pasmalsavusi. Vardų, telefonų, adresų gi nesakau, o žmonių ir net situacijų pasitaiko ne vienas toks.
Praleidai dar porą eilučių iš mano pasakojimo. Panašu į mokslininką, iš bandymų mėginantį ištrinti tuos rezultatus, kurie nepalankūs jo teorinei išvadai. Ten rašiau, kad esu ar gal būsiu kada jai dėkinga, kad apmalšins brolio polinkį į alkoholį.