Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

niu ,mano brolis dar jaunas,24 meteliu,bet jau pamasto apie zmonike..
as tai priimu kaip komplimenta,nes sako nori tokios kaip as ax.gif
mes dabar gyvenam kartu,as jam gaminu valgyti,palepinu...

bet man nepatinka mano vyro brolis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2007 08 13, 18:03)
niu ,mano brolis dar jaunas,24 meteliu,bet jau pamasto apie zmonike..
as tai priimu kaip komplimenta,nes sako nori tokios kaip as ax.gif
mes dabar gyvenam kartu,as jam gaminu valgyti,palepinu...

bet man nepatinka mano vyro brolis schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

o siaubaz karsta.gif karsta.gif vargšė būsima brolio žmona unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 13, 16:35)
oj, kaip skanu ikasti, ane  biggrin.gif
ir papletkint, kaip ji savigarbos neturi, nes chamas draugelis ja vista pavadino ir kad prase pavezt namo (o tamstele siaip, be prasymo veze  g.gif )
ir ko jinai prie tos mergos turejo prilipusi buti  g.gif  juk ne su ja atvaziavo, gal ji jai visai neidomi pasirode, tai ko i drauges per prievarta lipintis?  g.gif

Tai gal tamstytė ir yra toji mano aprašoma persona?
Arba mažų mažiausiai advokatė?
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 08 13, 21:24)
Tai gal tamstytė ir yra toji mano aprašoma persona?
Arba mažų mažiausiai advokatė?
lotuliukas.gif

su pirmu punktu tai tikrai nepataikei cool.gif
o siaip as apie savo broliene tokiu zodziu negaleciau pasakyti kaip tamstele apie savaja schmoll.gif
labai jauciasi tamstos baisi nepagarba savo brolienei, vos ne piktdziuga,kad draugelis slyksciai su ja pasielge ir bandymas ja suniekinti cool.gif
patikek, brolis uz tai nepadekos cool.gif
Atsakyti
oj, tos moteros... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 13, 21:48)
su pirmu punktu tai tikrai nepataikei  cool.gif
o siaip as apie savo broliene tokiu zodziu negaleciau pasakyti kaip tamstele apie savaja  schmoll.gif
labai jauciasi tamstos baisi nepagarba savo brolienei, vos ne piktdziuga,kad draugelis slyksciai su ja pasielge ir bandymas ja suniekinti  cool.gif
patikek, brolis uz tai nepadekos  cool.gif

Kas jaučiasi - dar ne viskas.
Juk interpretacijos - paprastai daromos per savo pojūčių prizmę: ką turėčiau jausti aš, taip rašydama ar sakydama?

Piktdžiugos nejaučiu. Jau rašiau, kad jei gyvena kartu - koks man dar skirtumas? Ne aš gi turiu su ja bendrauti.

Tą kartą, kai ji buvo žeminama, noro juoktis ar prisidėti prie patyčių nebuvo, patikėk. Buvo tik nesmagu, panašiai, kaip nesmagu būna, kai esi svečiuose ir staiga prie tavęs sutuoktiniai pradeda bartis.

Nepagarba - galbūt. Bet baisi? Gal nereikia visko taip hiperbolizuoti. Beje, būčiau ir nepasakojusi tos istorijos, jei pati nebūtum pasmalsavusi. Vardų, telefonų, adresų gi nesakau, o žmonių ir net situacijų pasitaiko ne vienas toks.

Praleidai dar porą eilučių iš mano pasakojimo. Panašu į mokslininką, iš bandymų mėginantį ištrinti tuos rezultatus, kurie nepalankūs jo teorinei išvadai. Ten rašiau, kad esu ar gal būsiu kada jai dėkinga, kad apmalšins brolio polinkį į alkoholį.
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 08 13, 22:28)
Praleidai dar porą eilučių iš mano pasakojimo. Panašu į mokslininką, iš bandymų mėginantį ištrinti tuos rezultatus, kurie nepalankūs jo teorinei išvadai. Ten rašiau, kad esu ar gal būsiu kada jai dėkinga, kad apmalšins brolio polinkį į alkoholį.

o gal ir nebusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 14, 08:56)
o gal ir nebusi  cool.gif

ateitis parodys
lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. jei dar turi noro pasiginčyti - gal jau toliau per a/ž? Šiukšlinam forumą ir gal niekam neįdomus tas mūsų ginčas.
Atsakyti
na as su vyro seseria kavutes prie vieno stalo irgi negurksnoju schmoll.gif gal del o kad gyvenam pas vyro tevus, o jie manes nemegsta, o ji labai su tevais bendrauja. I svecius uzeina tik tada kai mano vyras namie (mes gyvenam antram namo aukste, o uosviai - pirmam). Jei as viena - tai net neuzeina. O jos abu vaikai istisai "pas mociute" atostogauja (dazniausiai sedi pas mane ir zaidzia su mano sunum). Tai kai nori vaikus parsivezti, tik duris i antra auksta pradaro ir pasaukia "vaikai vaziuojam". Man nei "labas", nei "viso". Kai susitinkam tai nelabai turiu ka kalbet, nes jos megstamiausia tema zemes ukis, mat ji laiko gyvuliuku ir zemes (nors jai dar tik 30), o as su tokiais dalykais neturiu reikalu. Ir apskritai mane nervina, kad vyrui ji ir jo mamele yra autoritetai - jei ka sako, tai vadinas "jos zino". O noretusi kad butu drauge, ypac kai atsikrausciau pas vyra, nes draugiu tame miestely kaip ir nera.....
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 13, 16:57)
brolis vienas jau niekur nebeiseina, ji paskui visur, net i kasio rungtynes lekia biggrin.gif beprote  doh.gif
gal klystu, bet as tikiuosi kad vyram sioj zemej aklumas isgydomas.. laiko..  verysad.gif
Papildyta:

bet prie vyro but prilipus kaip sirse prie medaus irgi nieko gero. jei tau nepatinka esama kompanija tai nors vyrui leisk pabuti vyriskoj kompanijoj, atsipalaiduot ir pailset.. o moterys bendros kalbos kai nori visada atranda..

įsterpt norėčiau...dėl ėjimo kartu...porą, trejetą metų atgal ir aš niekur su saviškiu neidavau...ir ką...atsirado kita labai greitai..o jis man rėžė, kad aš pati kalta buvau, nes niekur su juo neidavau...va taip..
ir ne visuomet vyras nori tos tik vyriškos kompanijos- jis gi su moterim gyvena ir myli ją, tai kodėl reikia ilsėtis vienas nuo kito, tuo labaiu laisvalaikį atskirai praleidinėt???
o dėl tų "draugių", tai man irgi ne visos patinka - su kai kuriom iš viso bendros kalbos nerandu, kai nusišneka juodai, ką su jom šnekėti???
Atsakyti
na pasiskaicius pries tai buvusiuis postus tai tada galiu pasakyti kad su vyro seserimi sutariu puikiai, jei reikia papletkinam, jei reikia apsipykstam, jei reikia ir kavos galim kur nueiti atisgerti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2007 08 16, 20:27)
na pasiskaicius pries tai buvusiuis postus tai tada galiu pasakyti kad su vyro seserimi sutariu puikiai, jei reikia papletkinam, jei reikia apsipykstam, jei reikia ir kavos galim kur nueiti atisgerti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va, kad esmė tokia: vyro sesuo ar brolio žmona - eilinė moteriškė, kurią su manim sieja mano vyras ar brolis. Bet tai nereiškia, kad dabar mes privalome būti neišskiriamos draugės. Juk ir savo aplinkoj turiu galybę moterų, iš kurių su vienomis kuo puikiausiai sutariame (taip pat ir su kolegėmis, bendrakursėmis ir t.t.), o su kitomis sieja tik darbas, mokslai ir pasisveikinimai "iš reikalo", nes taip mandagumas reikalauja.
Atsakyti