QUOTE(velniuke666 @ 2007 08 16, 22:32)
Ilgai skaiciau ka jus cia prirasete ir ginca kylusi tarp merginu

Nesuvokiau kokio velnio gincytis;juk is tikruju nezinai kas ir kaip.... cia atvirauti per daug visai yra blogai.... as irgi turiu broli,kuris turi zmonele.Graziu ir draugisku santykiu nera,elementarus pasisveikinimas. O ka kalbeti su mergina,kuri i visu klausimus atsako 'normaliai' arba "gerai". Jie kartu jau 5 metukus,tyli panele taciau tokia gilia sakni kasa...per tuos metus brolis atitolo nuo seimos,tevu - jei reikia kazka jiems padeti neturi laiko,nes viska padedavo tuometinei panelei... ji nera pasveikinusi su gimtadieniu ne vieno seimos nario...pastovi panieka jauciasi is jos. Nuo ju draugystes pradzios buvau jai draugiska ir pasiregusi padeti,nes pati is buvusio vyro seimos to negavau... neimanoma pasakyti kokia panieka jauciasi,vien per vestuves ju prisimenu kiek buvo jos nenoro kad as buciau pamerge...man tai skaudu,juk vieninteli broli turiu...per vestuves kiek prasiau nusifotografuoti nea,o su draugem plepejo,ejo fotkintis..tai gerai kad as ne viena,taciau jauciausi labai nesavo veziose...dabar jie gyvena tevu bute ir kas is to kai tik mano tevai gryzta ji dingsta visam laikui kol jie yra...ar tai pagarba? ar noramlus tai santykiai? manau ne.as jiems netrukdau gyventi,tik tarp musu nera visai jokio bendravimo. Tikiuosi kad jie bus laimngi,nes nenoriu kad mano brolis kentetu,nors mes jau seniai nebendraujam broliskai - taciau vis vien ji myliu.
Dabar turiu kita vyra ir jo sesuo yra savanaude ir islepusi 19 metu panele. Atejusi i seima,nerealiai tikrai daug jai padejau ir kai ji laike brandos egzamina vieno dalyko kuri as destau as jai stengiausi padeti ir paruosti kaip reikiant..palaikiau moraliskai visur ir visada,nesakau tarp musu yra didesnis bendravimas nei su tikru mano broliu,taciau jo pastoviai ignoruoja ir LABAI NEGRAZIAI ELGIASI SU MANO vaiku is pirmos santuokos.Cia yra skaudziausia man tema,net del tokiu poelgiu bijau pagimdyti kita vaika nes zinau tiksliai kad bus juodas suskirstymas tarp vaiku; o kuo kaltas vaikas kuris nemate savo tikro tevo jau 8 metus ir tas tevas visai nesidomi vaiku? bjauru..kad ir siandien,palikau uosvienei vaika...vyro sesuo isvede savo suniuka pavedzioti laukan,maniske paprase kartu-o ka sesuo atsake ' neik,as pelepsiu su drauge" juk vaikui dzin ka jis ten kalbes,ji tik norejo pavedzioti suniuka po lauka.....na nezinau ar gerai kad pasisakiau,nes jauciu atsiras kas puls pamokslauti..taciau tikiuosi kiekviena cia rasydama skaito taisykles,kad cia raso tie kas nori issipasakoti ir pasilainti skausmu kazokiu.atleiskit jei ka
dėl savo vaiko tai tu visiškai teisi, yra žmonių, kurie skirsto vaikus vien dėl to, kad tipo ne iš šios giminės - bet aš tai juos visus

, nes mane tai žiauriai nervina.
Dėl savo vaiko gerklę kam perkąsčiau, jei kas ne taip. O su panele, tai demonstratyviai apsisukčiau ir pasiimčiau vaiką, rasčiau kitų būdų prižiūrėt vaiką - ne viena pasaulyje gyveni.
o beto, 19 metų paaugliai (kitaip ir nepavadinsi) dar nesupranta vaikų svarbos ir jiems dar neįdomu (nors man tai jau buvo įdomu - nu nesvarbu)
dabar dėl brolio - kad jie gyvena tėvų namuose ir išeina kai šie grįžta, tai manau ne nepagarba, o kaip tik gerai - jokių santykių, reiškia mažiau pykčių. oatikėk, kai gyvenau su vyro tėvais, norėjau ir aš varyti kiekvieną dieną iš namų, nes tai buvo beprotiškas lindimas į mano gyvenimą, aš iš vis savo gyvenimo neturėjau...tik, oj, padaryk savo vyrui pietus, oj, makarus verdi ne taip, įpilk druskos dabar, odabar aliejaus - jėzau nusišauk vietoj, o pasakyti nieko nagali - ne tavo namai. Tvarkiau namus irgi kiekvieną savaitgalį ir valgyt pirkadavau visai šeimai. taip kad šioje vietoje juos pateisinu.
dėl vestuvių ką aš žinau, ji kaip norėjo, taip padarė.
iš kitos pusės, gal ir dar geriau kad jūs nebendraujate, o kam tie visokie žvilgsniai su žaibais??? tik gaila, kad brolis atitolo...bet su laiku grįš...tikrai, susiprotės gi.
ir aš manau, kad tau nereikia sukti galvos, ar pasveikino, nepasveikino, pakvietė, nepakvietė - nenori, nereikia, turėk orumo ir neverk dėl durnų mergų...