Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

labai nustebau radusi sia tema blink.gif ,nes maniau kad tik man vienai taip yra..o pasirodo cia tokiu "n"..Labai skaudu ir sunku sneket sia tema,kiek nervu ir kiek asaru pralieta..O buvo taip:Nuo pat pirmos dienos kai tik pradejau draugaut su savo vyru,jau as jai nepatikau..Mane ignoravo,nebendravo,bendraudavo tiek kiek liepdavo maniskis..o as kaip durnele bandziau rasti bendras temas,lindau i akis,nes nesuvokiau kaip taip gali buti,juk as nieko jai nepadariau,kodel ji turi manes nepriimt,galu gale pradejau su savuoju gyvent(ji taip pat tuose paciuose namuose gyvena,su savo antraja puse),teko bedrauti kiekviena diena,aip tikejausi kad ji taps mano drauge,taciau net kavos ji su manim nesugebedavo isgert..Paskui as tapau nescia,prisipazinsiu nestuma neplanuotas,bet as grieztai pries abortus,taigi savo mazylio tikrai negalejau nuzudyt,o siaip mes su vyru netgi dziaugemes tuo..kai pasakiau kad as laukiuosi ji tesugebejo pasakyti,kad to is taves ir reikejo tiketis ir ar tikrai sito vaiko noriu,likau be amo!Taip buvo skaudu..nestumas buvo labai sunkus,vemiau ir vemiau..pasikelt is lovos nepajegiau..o ji visiskai man nepadejo..nepasidomejo o tik kalbejo uz akiu kokia as "k",kad specialiai vaika pasidariaukd turta uzvaldyciau,kad jos broli suvystyciau..man buvo taip sunku..o kai uzsipuoliau ja del tu kalbu ji man tai i akis isreze,ir pasake kad niekada gyvenime su manim nenores bendrauti..as nuleidau rankas..man perdaug skaudu pasidare..po siu zodziu as jau taip pat niekada nenoriu niekada su ja bendraut,tik nesuprantu uz ka ji man sitaip..as sitaip stengiausi,taip norejau buti jos drauge..o ji mane atstume net nepamaciusi kokia as esu..dabar jau nebebandau su bendrauti,apsiribojam tik pasisveikinimu ir atsiveikinimu,gyvendami vienuose namuose..su vyru sukam galvas kaip greiciau is tu namu iseit,nes nebegalim tai daugiau..Laimei,kad per visa si laika mano vyras visiskai mane palaike..tik gaila to laiko kai as tikejausi tapti jai artima..ir kas keisciausia su visa ju gimine puikiausiai sutariu..tik jai as esu pati blogiausia.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 08 29, 11:35)
labai nustebau radusi sia tema blink.gif ,nes maniau kad tik man vienai taip yra..o pasirodo cia tokiu "n"..Labai skaudu ir sunku sneket sia tema,kiek nervu ir kiek asaru pralieta..

console.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 17, 08:50)
siaip ten buvo jos brolio vestuves ir nemaciau parasymo,kad jos brolis nebutu norejes,kad ji butu porose  rolleyes.gif  o juk jis turi tokia pacia teis spresti kaip ir broliene  ax.gif

tai butent, kad nebuvo ir brolio nuomone pateikta.
O tik pati sese labai pasipiktino, kaip kazkas nori savo vestuves planuoti taip kaip norisi sau, o ne aplinkiniams
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 08 29, 11:35)
tik gaila to laiko kai as tikejausi tapti jai artima..ir kas keisciausia su visa ju gimine puikiausiai sutariu..tik jai as esu pati blogiausia.. schmoll.gif

Viena mano draugė, kai įvyksta kas nors nemalonaus, vis pasako (dažniausiai, aišku, kad save padrąsintų): "viskas šiame gyvenime turi prasmę - gyvenu ir mokausi".

Čia su ta brolio seseria turbūt tas pat - kad išmoktum, jog kitą kartą nešvaistytum laiko veltui ir paskui netektų dėl to gailėtis.
Nesakau, kad iškart užsisukti reikia. Aišku, pabandyti verta. Bet visiems juk geras nebūsi. O jei be galo ir be krašto mėginsi - tik blogiau tau.

Sėkmės išsikeliant iš to buto!
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 08 30, 11:48)
Viena mano draugė, kai įvyksta kas nors nemalonaus, vis pasako (dažniausiai, aišku, kad save padrąsintų): "viskas šiame gyvenime turi prasmę - gyvenu ir mokausi".

Čia su ta brolio seseria turbūt tas pat - kad išmoktum, jog kitą kartą nešvaistytum laiko veltui ir paskui netektų dėl to gailėtis.
Nesakau, kad iškart užsisukti reikia. Aišku, pabandyti verta. Bet visiems juk geras nebūsi. O jei be galo ir be krašto mėginsi - tik blogiau tau.

Sėkmės išsikeliant iš to buto!
bigsmile.gif

Aciu uz palaikyma Kaspare,istikruju protinga ir padrasinanti mintis,stengsiuosi taip ir mastyti..Ir jau tikrai daugiau nebebandysiu nieko bendro su turet..perdaug jau visko buvo..jauciu kai iseisim is tu namu,tai ir pasibaigs tas nmalonus bendravimas,matysimes karta i metus ir to dar bus perdaug..
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2007 08 30, 12:11)
Aciu uz palaikyma Kaspare,istikruju protinga ir padrasinanti mintis,stengsiuosi taip ir mastyti..Ir jau tikrai daugiau nebebandysiu nieko bendro su turet..perdaug jau visko buvo..jauciu kai iseisim is tu namu,tai ir pasibaigs tas nmalonus bendravimas,matysimes karta i metus ir to dar bus perdaug..

drinks_cheers.gif
musu gyvenimas labai pasikeite kai pradejom atskirai gyventi thumbup.gif
dabar nei as nei vyras net jos telefono numerio nezinom lotuliukas.gif o ka padarysi, jei zmogus visiskai nenori bendrauti, kam "be muilo..." listi irnesakyk.gif
Atsakyti
O mano tai išvis įdomi situacija... kai susipažinom su MB sese - iškart tapom geriausiom draugėm, beveik kiekviena vakarą ateidavo į svečius, prasėdėdavom pliurpdamos iki pusiaunakčio (nors ji vyresnė už mane 14 metų). Tokia miela ir faina buvo...Tik prieš kokį pusmetį nei iš šio nei iš to pradėjo nebeatsiliepinėti nei į mano, nei į brolio sms ir skambučius, nei į svečius nebeateina, mano uošviai irgi tik galvas purto ir nesupranta kas čia atsitiko blink.gif . Tai ir aš geriausia draugę praradau, o vyras sesę. net juokas ima kokie keiti kai kurie žmonės doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2007 08 31, 11:27)
Tik prieš kokį pusmetį nei iš šio nei iš to pradėjo nebeatsiliepinėti nei į mano, nei į brolio sms ir skambučius, nei į svečius nebeateina, mano uošviai irgi tik galvas purto ir nesupranta kas čia atsitiko  blink.gif . Tai ir aš geriausia draugę praradau, o vyras sesę. net juokas ima kokie keiti kai kurie žmonės doh.gif  doh.gif

As tai kazka itarti pradeciau, gal zmogui kas nors labai nesiseka, gal seimoj negerai ar paciai su sveikata. Nu nei is sio, nei is to neprades nebebendrauti, isskyrus kai santykiai nesirisi is karto.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2007 08 31, 12:27)
Tik prieš kokį pusmetį nei iš šio nei iš to pradėjo nebeatsiliepinėti nei į mano, nei į brolio sms ir skambučius, nei į svečius nebeateina, mano uošviai irgi tik galvas purto ir nesupranta kas čia atsitiko  blink.gif . Tai ir aš geriausia draugę praradau, o vyras sesę. net juokas ima kokie keiti kai kurie žmonės doh.gif  doh.gif

Kol jos pačios prie sienos nepriremsi ir nepaklausi, tol teks spėlioti (arba pamiršti viską ir nesinerti iš kailio, stengiantis sužinoti, dėl ko. Ateis laikas - gal dar atsiras ir pasipasakos). O būti - ooooooj, kiek visko gali. Tai žmonės ko nors prišneka, tai vyras gal pasakė, kad jam nepatinka toks jo manymu pernelyg artimas bendravimas, ir t.t., ir pan.

Šiaip tai negaliu pakęsti tokių žmonių, kurie vieną dieną be jokių paaiškinimų dingsta kaip į vandenį (nors žinai, kad niekur jie nedingsta, tik iš tavo akiračio), o tu spėliok dabar. Na, bet visi skirtingi, o ir situacijų gal nemažai yra, kur žmogui paprasčiausiai nepatogu pasakyti, kad štai dėl to ir to nutarė daugiau nebendrauti...
Atsakyti
QUOTE(Kaspare @ 2007 08 31, 13:01)
Kol jos pačios prie sienos nepriremsi ir nepaklausi, tol teks spėlioti (arba pamiršti viską ir nesinerti iš kailio, stengiantis sužinoti, dėl ko. Ateis laikas - gal dar atsiras ir pasipasakos). O būti - ooooooj, kiek visko gali. Tai žmonės ko nors prišneka, tai vyras gal pasakė, kad jam nepatinka toks jo manymu pernelyg artimas bendravimas, ir t.t., ir pan.

Šiaip tai negaliu pakęsti tokių žmonių, kurie vieną dieną be jokių paaiškinimų dingsta kaip į vandenį (nors žinai, kad niekur jie nedingsta, tik iš tavo akiračio), o tu spėliok dabar. Na, bet visi skirtingi, o ir situacijų gal nemažai yra, kur žmogui paprasčiausiai nepatogu pasakyti, kad štai dėl to ir to nutarė daugiau nebendrauti...

Gal rimtai kokienors sunkumai jai iskilo g.gif nu jai jus bendraudavot normaliai,gal pati nulek i svecius ir paziuek kaip ji?

Atsakyti
labas vakaras,o aš noriu pasakyti kad pas mane labai,labai geri santykiai su vyro sese wub.gif ,mes su vyru jau 13 metų kartu ir per tą laiką ne vieno barnio su ją ne buvo.ji labai dažnai pas mus atvažiuoja,visada padeda ir ji tikrai labai faina panelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nelabai man ta jo sese..... mazai su ja bendrauju.... kazkokia pasikelusia primeta, tai ir netraukia manes prie jos, tokia nelabai simpatiska....ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 24 rugsėjo 2007 - 16:52