labai nustebau radusi sia tema

,nes maniau kad tik man vienai taip yra..o pasirodo cia tokiu "n"..Labai skaudu ir sunku sneket sia tema,kiek nervu ir kiek asaru pralieta..O buvo taip:Nuo pat pirmos dienos kai tik pradejau draugaut su savo vyru,jau as jai nepatikau..Mane ignoravo,nebendravo,bendraudavo tiek kiek liepdavo maniskis..o as kaip durnele bandziau rasti bendras temas,lindau i akis,nes nesuvokiau kaip taip gali buti,juk as nieko jai nepadariau,kodel ji turi manes nepriimt,galu gale pradejau su savuoju gyvent(ji taip pat tuose paciuose namuose gyvena,su savo antraja puse),teko bedrauti kiekviena diena,aip tikejausi kad ji taps mano drauge,taciau net kavos ji su manim nesugebedavo isgert..Paskui as tapau nescia,prisipazinsiu nestuma neplanuotas,bet as grieztai pries abortus,taigi savo mazylio tikrai negalejau nuzudyt,o siaip mes su vyru netgi dziaugemes tuo..kai pasakiau kad as laukiuosi ji tesugebejo pasakyti,kad to is taves ir reikejo tiketis ir ar tikrai sito vaiko noriu,likau be amo!Taip buvo skaudu..nestumas buvo labai sunkus,vemiau ir vemiau..pasikelt is lovos nepajegiau..o ji visiskai man nepadejo..nepasidomejo o tik kalbejo uz akiu kokia as "k",kad specialiai vaika pasidariaukd turta uzvaldyciau,kad jos broli suvystyciau..man buvo taip sunku..o kai uzsipuoliau ja del tu kalbu ji man tai i akis isreze,ir pasake kad niekada gyvenime su manim nenores bendrauti..as nuleidau rankas..man perdaug skaudu pasidare..po siu zodziu as jau taip pat niekada nenoriu niekada su ja bendraut,tik nesuprantu uz ka ji man sitaip..as sitaip stengiausi,taip norejau buti jos drauge..o ji mane atstume net nepamaciusi kokia as esu..dabar jau nebebandau su bendrauti,apsiribojam tik pasisveikinimu ir atsiveikinimu,gyvendami vienuose namuose..su vyru sukam galvas kaip greiciau is tu namu iseit,nes nebegalim tai daugiau..Laimei,kad per visa si laika mano vyras visiskai mane palaike..tik gaila to laiko kai as tikejausi tapti jai artima..ir kas keisciausia su visa ju gimine puikiausiai sutariu..tik jai as esu pati blogiausia..