Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

As kokius 8 metus atgal ,nesuprasdavau kas darosi,nes mano gimineja tokiu nesamoniu nebudavo ... O dabar net nesisveikinam schmoll.gif ir as tik juokiuosi is to ... Nes as ja "suprantu" kaip jai sunku ziureti kaip mane myli tie kuriu ji man pavydi,kai as turiu tai apie ka ji tik svajoja... ir ji kaltina ne save kad ziopla ir save relizuoja tik vaiko auginime (nes dyrbti tik vyru reikalas,zmonos buna su vaikais),nes nieko nesugeba tik apsipirkineti visokiais blizguciais.Prisiziuri ispanisku serijalu ir paskui tas intrigas bando pritaikyti lietuviskoje padangeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 26, 13:43)
As kokius 8 metus atgal ,nesuprasdavau kas darosi,nes mano gimineja tokiu nesamoniu nebudavo ... O dabar net nesisveikinam  schmoll.gif  ir as tik juokiuosi is to ...  Nes as ja "suprantu" kaip jai sunku ziureti kaip mane myli tie kuriu ji man pavydi,kai as turiu tai apie ka ji tik svajoja... ir ji kaltina ne save kad ziopla ir save relizuoja tik vaiko auginime (nes dyrbti tik vyru reikalas,zmonos buna su vaikais),nes nieko nesugeba tik apsipirkineti visokiais blizguciais.Prisiziuri ispanisku serijalu ir paskui tas intrigas bando pritaikyti lietuviskoje padangeje  doh.gif

o čia jau sudėtingas atvejis blink.gif kad gyventų pagal serialus man dar neteko su tokiais susidurt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 09 26, 11:47)
o čia jau sudėtingas atvejis blink.gif kad gyventų pagal serialus man dar neteko su tokiais susidurt g.gif

As tik tai parasiau blush2.gif nu net neisivaizduoju is kur ji traukia visokias nesamones,sededama namuose g.gif
Atsakyti
labas, o as su vyro sese puikiai sutariu. Siaip ji draugauja su mano broliu... doh.gif draugauja jau ilgai, buvo issiskyre, o vasara vel susiejo biggrin.gif tai sunkiau buvo, kai jei skyresi, nes gaila buvo abieju, o kai vel susitaike, tai nelabai kas apsidziauge doh.gif siaip kol kas viskas puiku, bus musu su vyru dukrytes krikstateviai ax.gif
Atsakyti
As su vyro sesrim sutariu neblogai, nors noretusi siltesniu santykiu. Ji vyresne tik dviem metais. Ji musu vestuvese liudininke buvo, vyresniosios dukreles krikstamote yra.
Atsakyti
As su vyro seserimis praktiskai nebendrauju, nes jau kai susipazinau su vyru jos abi gyveno uzsienyje, tai vienos isvis nesu maciusi, nes nebuvo nei karto grizusi, o kita seseri maciau gal kokius 3 kartus, tai negaleciau pavadinti to bendravimu unsure.gif O su brolio zmona santykiai thumbup.gif Turiu pirmiausia drauge, o tik po to brolio zmona biggrin.gif Nors jie irgi gyvena uzsienyje, bet bendravimas isliko toks pat siltas, artimas ir malonus sirdziai 4u.gif
Atsakyti
mano ir MB sesės santykiai tai neblogi, tik kad ji manęs kažko prisibijo atrodo.. jei aš nepakalbinu, tai nesako nieko.. rolleyes.gif
o šiaip aš ja labai stengiuosi rūpintis, man ji kaip jaunesnė sesutė, vis MB primenu kad paskambintu, pati paskambinu, pas mus pasikviečiu..
Atsakyti
As su vyro seserim nebendrauju unsure.gif ,nebent susitike pas uosvius,bet ir tai tik benrom temom.Nors ji uz mane jaunesne tik 1 met,bet mes neturim apie ka sneketi,tai kad ir vyras nebendrauja nusiuncia zinute kokios nors sventes proga ir viskas blush2.gif
Atsakyti
As su broliu nebendrauju,tik pasisveikinu ir tiek.Neapykanta viens kitam jauciam jau senai.O su brolio busima zmona sutariu puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manga @ 2007 10 12, 16:55)
As su vyro seserim  nebendrauju unsure.gif ,nebent susitike pas uosvius,bet ir tai tik benrom temom.Nors ji uz mane jaunesne tik 1 met,bet mes neturim apie ka sneketi,tai kad ir vyras nebendrauja nusiuncia zinute kokios nors sventes proga ir viskas blush2.gif

as tai nesuprantu tokiu santykiu tarp seimos nariu... schmoll.gif zinute per svente... uzjauciu tokias seimas, neissivaizduoju tokios savo seimos doh.gif as su savo seserimi ir jos seima bent per menesi karta ar du susitinkam (atstumas 150km) ir nereikia tam kazkokiu progu ar svenciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfoncis: 12 spalio 2007 - 16:48
QUOTE(manga @ 2007 10 12, 16:55)
As su vyro seserim  nebendrauju unsure.gif ,nebent susitike pas uosvius,bet ir tai tik benrom temom.Nors ji uz mane jaunesne tik 1 met,bet mes neturim apie ka sneketi,tai kad ir vyras nebendrauja nusiuncia zinute kokios nors sventes proga ir viskas blush2.gif

Pas mus lygiai tas pats doh.gif kartais net šlykštu, kad tas bendravimas tiesiog priverstinis, iš reikalo.
Atsakyti
QUOTE(alfoncis @ 2007 10 12, 18:38)
as tai nesuprantu tokiu santykiu tarp seimos nariu...  schmoll.gif zinute per svente... uzjauciu tokias seimas, neissivaizduoju tokios savo seimos doh.gif  as su savo seserimi ir jos seima bent per menesi karta ar du susitinkam (atstumas 150km) ir nereikia tam kazkokiu progu ar svenciu smile.gif

o jei taip užjaučiat tai patarkit kaip bendraut lotuliukas.gif kai išvadina daunais, alkoholikais, paleistuviais, pamiršta pasveikint su šventėm nors esi tame pačiame kambaryje...ir tęsčiau tęsčiau... tiesa, įdomus faktas... dėl daunizmo tai nežinau, bet dėl kitų dalykų tai labai būdinga jos vyrui doh.gif ai beje palikimo galim nesitikėt viską gaus ji - čia ji taip mano artimuosius informavo, o šeimoje tuo metu buvo dar viena sesuo ir du broliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lad: 14 spalio 2007 - 19:10