turiu 2 brolius ir 2 brolienes... kai pirmoji atsirado buvau dar vaikas ir bandziau sutarti... po tam tikru ypac nemaloniu niaunsu as pamirsau kad zinau kur jie gyvena. Ne tam mano broliui musu mama teisti ir ne jai i akis mano motinai sokti, bo jei ne musu mama tai is vis nebutu tureje savo kampo, kad ozius rode, tai patys kalti.
su antra broliene santykiai prasidejo bailiai, buvo sunku, bet ji nuostabus siltas zmogus. galima sakyti as pipiras saltas buvau ir ilgai belde duris kol isileidau, o dabar gera, kiek galiu as jaipadedu, kiek ji gali tiek ji mums padeda:) na kaip sakau ne veltui mes broli guldydavome o pacios iki 7 ryto ciauckedavome apie gyvenima, vyrus, norus poelgius ir etc...
MB sesuo... ejau su silta dusia, tikrai norejau sutarti ir tas skirtumas 3 metu... juk po biesais nedaug... ir MB sake kad ji ismintiga mergina. deja, nuomone su lig vestuviu organizavimu pasikeite iki tiek kad dabar jau to isiucio nejauciu, bet siaip buvo momentas, kai pirma karta po l.ilgo laiko pajauciau kad tai mazvaikei noriu uzmesti is rankos per veida, taip, kad visam gyvenimui atsimintu....apkartino ji mums ir vestuviu pasiruosima, tiek abiems tiek mans, isgerus savo liezuvio vietom taip nenulaikydavo kad och. Vyrui skaudu, jis noretu kad bendrautume, as gal. bet kiek jai anksciau silta buvau, tiek beveik analogiskai stovi grazi siena. bo mums taip pasikaliojo, kai kur nenoreda, kai kur durnumo kazkokio vedama, kad aciu. esu l.pikta iki pat siol. negaliu to suprasti. o dar kai per vestuves baltos sukneles nesugebejo persirengti ir antra diena pora tokiu zodeliu sviede, kad dabar apskritai bendrauju su ja del to kadangi girdejau kad si ta gero stenges padaryt... nors isejo kaip visada....
gal ir reikia duoti laiko suaugti. bet kai i sms gimtadienio proga net sauso aciu neisspaudzia, kuri nuosirdziai parasiau, tai ir eina lai kakot. norejo pasejo - uzdirbo.
pries tai ir padejom jai kuom galejom, bet kiek zusimindavo, siuliau jai visa imanoma pagalba ir santykiai silti atrode.... je tau boba devinde, ne ten ne taip nusprende issiversti skura...