Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(alfoncis @ 2007 10 12, 17:38)
as tai nesuprantu tokiu santykiu tarp seimos nariu...  schmoll.gif zinute per svente... uzjauciu tokias seimas, neissivaizduoju tokios savo seimos doh.gif  as su savo seserimi ir jos seima bent per menesi karta ar du susitinkam (atstumas 150km) ir nereikia tam kazkokiu progu ar svenciu smile.gif

Na as su savo seserimis taipat bendraujam ir susitinkam,vos ne kas savaidgali.Bet negaliu gi as priversti savo vyrelio bendrauti su seserim jei nei ji ,nei jis inicetyvos nerodo.O as su ja nemoku sneketi skiresi mastymas ir poziuris i gyvenima schmoll.gif
Atsakyti
mano brolio zmona gal ir nieko ax.gif nieko prieš ją neturiu.. bet mums nesibendrauja ir tiek negaliu pakesti veidmainiavimo prie mūsų mamos ji kaip musė prie šūdo ir paklabina ir atsako į manoklasuimus... tik mūsų su broliu momos nera pasidaro arogantiška fyfa...nu negaliu suprasti jos ir viskas schmoll.gif ir su broliu pradėjom atvesinėti unsure.gif
Šlykščiausia yra tai kad mano mamai ji pasaulio bamba ir šokinėja kaip aplink mažą vaiką fu fu fu 2.gif
Atsakyti
Mes su brolio žmona sutariam puikiai drinks_cheers.gif ji šauni mergina, tiesiog galiu pasakyti, kad aš ją myliu wub.gif o mano vyras labai gerai sutaria su mano broliu wub.gif taip mes 4 ir draugaujam smile.gif o mano vyras sesers neturi, bet turi brolį. Mūsų santykiai tiesiog sakyčiau mandagūs. Nesam draugai, bet ir nesipykstam, kai reikia sueinam, bet nesam tokie artimi kaip su brolio žmona. Pasakyčiau, netgi kad mano vyras su mano broliu daug geriau sueina ir yra artimesni nei su savo broliu. bent jau sueina dažniau ir šventes švenčiam visada kartu drinks_cheers.gif aš labai džiaugius, dėl tokio bendravimo. Nors kai draugavom ( aš su savo vyru, o brolis su savo būsima žmona) tai visko būdavo, aš ant draugės "pavarydavau", o brolis ant maniškio...taip būdavo, nes mes su broliu esam labaia artimi ir norėjom vienas kitam kuo geresnes antras puses surast, bet dabar viskas šaunu, dabar susėdę pasijuokiam kai rasdavom trūkumų antrose pusėse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(manga @ 2007 10 14, 22:37)
Na as su savo seserimis taipat bendraujam ir susitinkam,vos ne kas savaidgali.Bet negaliu gi as priversti savo vyrelio bendrauti su seserim jei nei ji ,nei jis inicetyvos nerodo.O as su ja nemoku sneketi skiresi mastymas ir poziuris i gyvenima schmoll.gif

butent, jei vyras noretu bendrauti tai ir as vis dar deciau pastangas, bet kad jis visiskai saltas jos atzvilgiu unsure.gif
Atsakyti
MB turi 3 seses ir aš su visom sutariu, matomės gan retai, bet kad gyvenam toli.O savo brolio žmonos aš nelabai mėgstu, nedraugayju, bet ir nesipykstu.
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 26, 12:43)
As kokius 8 metus atgal ,nesuprasdavau kas darosi,nes mano gimineja tokiu nesamoniu nebudavo ... O dabar net nesisveikinam  schmoll.gif  ir as tik juokiuosi is to ...  Nes as ja "suprantu" kaip jai sunku ziureti kaip mane myli tie kuriu ji man pavydi,kai as turiu tai apie ka ji tik svajoja... ir ji kaltina ne save kad ziopla ir save relizuoja tik vaiko auginime (nes dyrbti tik vyru reikalas,zmonos buna su vaikais),nes nieko nesugeba tik apsipirkineti visokiais blizguciais.Prisiziuri ispanisku serijalu ir paskui tas intrigas bando pritaikyti lietuviskoje padangeje  doh.gif

Sis postas kaip ir apie mano vyro sese...Tik,kad blizguciu ji neperka... ax.gif Maniskis niekada su ja nebuvo labai artimas,o kuo toliau tuo labiau tolsta...Sunkus ji zmogus...net draugiu neturi,tai manau,aisku,kad nelengva su ja bendraut doh.gif
Atsakyti
Mano vyras su savo sese irgi kazkaip nelabai bendrauja. Jis bando bendrauti, o ji visko pavydi, pati del savo gyvenimo nesistengia... sunku su tokiu zmogum, kuris net su tevais bando mus supykdyt g.gif o dabar mes toli nuo jos, tai jei skambinam tevams (jie kartu su vyro tevais gyvena), tai ji net nekelia, o jei kalbam su tevais, o ji salia, tai net "Labas" nesugeba pasakyti... unsure.gif nezinau kaip gerbt tokius zmones g.gif vis delto suauges zmogus, turi savo seima, vaika, pavyzdys neblogas... unsure.gif
Atsakyti
O as vis nerandu kelio.. kaip sutarti su broliene..
esam labai skirtingos... absoliuciai.. ji materealiste vaizduojanti namu seimininke. (niu neuzsipulkit bet as kitaip neisivaizduoju kaip galima pavadinti kitaip, jei ji vyra maitina pusfabrikaciais, arba dar geriau - cili kaimas i namus, o 1.5metu dukrytei koseles ir sriubas iki siol verda jos mama, kuri ta dukryte ir priziuri kasdien. nes mamai issimiegot reikia, namus susitvarkyt, nes kai vaikas yra tai negali ramiai dulkiu nusivalyt, i skuduryna nulekt ir pan.)..
bet zodziu, ne apie tai..
noriu sutart su broliene. del brolio. matau kaip jam skaudu kad mes nebendraujam.. su pirma Jo zmona sutarem puikiai, nors buvau dar paaugle tada, bet ji man buvo kaip etalonas ir kaip drauge. o dabar.. antroji zmona niekam is musu gimines neprilipo per 2metus.. ne del to kad antroji. del to kad atvira egoiste, ne siltas zmogus kazkoks. ji kazkada net dave suprast man, kad dukryte atsirado tam, kad prisiristi broli prie saves, mazdaug kiek galima buvo "tai but tai nebut kartu". ir man paciai tas faktas ziauriai nemalonus. norsd as stengiuos bet poziuri i zmogu pakeist ne taip lengva. dar sunkiau kai nezinau nuo kurio galo pradet..
nezinau, gal turit man kas patarima, ka daryti.. ir ar isvis verta.. nes jau vaidmainiaut nemoku nekiek.. bet kai pagalvoju kad pati kazkam busiu broliene, tai noras nuryt ta karteli ir kazkaip susidraugaut yr..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 14 lapkričio 2007 - 23:39
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 01:33)
O as vis nerandu kelio.. kaip sutarti su broliene..
esam labai skirtingos... absoliuciai..  ji materealiste vaizduojanti namu seimininke. (niu neuzsipulkit bet as kitaip neisivaizduoju kaip galima pavadinti kitaip, jei ji vyra maitina pusfabrikaciais, arba dar geriau - cili kaimas i namus, o 1.5metu dukrytei koseles ir sriubas iki siol verda jos mama, kuri ta dukryte ir priziuri kasdien. nes mamai issimiegot reikia, namus susitvarkyt, nes kai vaikas yra tai negali ramiai dulkiu nusivalyt, i skuduryna nulekt ir pan.)..
bet zodziu, ne apie tai..
noriu sutart su broliene. del brolio. matau kaip jam skaudu kad mes nebendraujam.. su pirma Jo zmona sutarem puikiai, nors buvau dar paaugle tada, bet ji man buvo kaip etalonas ir kaip drauge. o dabar.. antroji zmona niekam is musu gimines neprilipo per 2metus.. ne del to kad antroji. del to kad atvira egoiste, ne siltas zmogus kazkoks. ji kazkada net dave suprast man, kad dukryte atsirado tam, kad prisiristi broli prie saves, mazdaug kiek galima buvo "tai but tai nebut kartu". ir man paciai tas faktas ziauriai nemalonus. norsd as stengiuos bet poziuri i zmogu pakeist ne taip lengva. dar sunkiau kai nezinau nuo kurio galo pradet..
nezinau, gal turit man kas patarima, ka daryti.. ir ar isvis verta.. nes jau vaidmainiaut nemoku nekiek.. bet kai pagalvoju kad pati kazkam busiu broliene, tai noras nuryt ta karteli ir kazkaip susidraugaut yr..

na aš bandžiau, visaip bandžiau ... bet kai ji kai buvau nėščia, pasikvietė mus į svečius ir pabandė įtikint, kad prieš mus sėdi mano vyro meilužė blink.gif pasikvietus buvo "draugę" supratau, kad neverta stengtis doh.gif
Atsakyti
turiu 2 brolius ir 2 brolienes... kai pirmoji atsirado buvau dar vaikas ir bandziau sutarti... po tam tikru ypac nemaloniu niaunsu as pamirsau kad zinau kur jie gyvena. Ne tam mano broliui musu mama teisti ir ne jai i akis mano motinai sokti, bo jei ne musu mama tai is vis nebutu tureje savo kampo, kad ozius rode, tai patys kalti.

su antra broliene santykiai prasidejo bailiai, buvo sunku, bet ji nuostabus siltas zmogus. galima sakyti as pipiras saltas buvau ir ilgai belde duris kol isileidau, o dabar gera, kiek galiu as jaipadedu, kiek ji gali tiek ji mums padeda:) na kaip sakau ne veltui mes broli guldydavome o pacios iki 7 ryto ciauckedavome apie gyvenima, vyrus, norus poelgius ir etc...

MB sesuo... ejau su silta dusia, tikrai norejau sutarti ir tas skirtumas 3 metu... juk po biesais nedaug... ir MB sake kad ji ismintiga mergina. deja, nuomone su lig vestuviu organizavimu pasikeite iki tiek kad dabar jau to isiucio nejauciu, bet siaip buvo momentas, kai pirma karta po l.ilgo laiko pajauciau kad tai mazvaikei noriu uzmesti is rankos per veida, taip, kad visam gyvenimui atsimintu....apkartino ji mums ir vestuviu pasiruosima, tiek abiems tiek mans, isgerus savo liezuvio vietom taip nenulaikydavo kad och. Vyrui skaudu, jis noretu kad bendrautume, as gal. bet kiek jai anksciau silta buvau, tiek beveik analogiskai stovi grazi siena. bo mums taip pasikaliojo, kai kur nenoreda, kai kur durnumo kazkokio vedama, kad aciu. esu l.pikta iki pat siol. negaliu to suprasti. o dar kai per vestuves baltos sukneles nesugebejo persirengti ir antra diena pora tokiu zodeliu sviede, kad dabar apskritai bendrauju su ja del to kadangi girdejau kad si ta gero stenges padaryt... nors isejo kaip visada....

gal ir reikia duoti laiko suaugti. bet kai i sms gimtadienio proga net sauso aciu neisspaudzia, kuri nuosirdziai parasiau, tai ir eina lai kakot. norejo pasejo - uzdirbo.

pries tai ir padejom jai kuom galejom, bet kiek zusimindavo, siuliau jai visa imanoma pagalba ir santykiai silti atrode.... je tau boba devinde, ne ten ne taip nusprende issiversti skura...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzuss: 21 lapkričio 2007 - 20:55
Mano santykiai su moša yra labai geri.
Seniai, dar kai gyvenom su jau a.a. anyta, labai laukdavau, kada mano mošelė atvažiuos smile.gif Sutinkam gerai, nors tarp mūsų maždaug 10 metų skirtumas smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

su busimojo vyro sesute sutariam puikiai,turim apie ka pasneketi ir gali viena kitai issipasakoti,bet taip buvo ne visada. pries kelis metus,taj buvo tikra ziezula ir mums su busimuoju visko pavydedavo,bet dabar kai ji toli nuo musu,taj ir dazniau susitinkam ir labai graziai sutariam,o uosviai taj idealus biggrin.gif
Atsakyti