Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

Su vyro seserim buvom 7metus geriausios drauges,visur kartu,viena be kitos negalejom nors ji turejo seima,bet kai patapau jos brolio zmona,pasidare ne kas,beveik nebendraujam... doh.gif
Atsakyti
na ką aš galiu pasakyt apie žmogų, kuris pasako, kad turi du brolius daunus g.gif vienas iš jų taigi mano vyras lotuliukas.gif kaip galima sutart su žmogum, kuris yra veidmainiškumo genijus, kuriam ****** šeima, tik svarbu, kad aplinkiniams atrodytų kaip ideali šeima blink.gif kuris vardan pachazūkos tėvą motiną parduos ir dar tuo kitus apkaltins doh.gif
nieko...
kažkada pykdavau, nervinaus, leidau vyrui pykti, o dabar dabar žiūrim į tai kaip į ligą, nors, kad jai su galva kažkas negerai jau pradeda vis daugiau artimųjų pasakyti g.gif, o kažkada kaltino mus šmeižimu ir išsigalvojimu doh.gif
o šiaip stengoamės turėt kiek įmanoma mažiau susitikimų ir tiek, kadangi esam, buvom ir tikiuos būsim visiškai finansiškai nuo jų neprikalusomi, viską susikūrėm patys (nors jos kalbom tai turim būt dėkingi jiems blink.gif , o ypač jai doh.gif ir miesčionus galim vaidint kai viską gavom).
Nors gal vieną kartą ir paklausiu ką jie mums davė, kad mano, kad turim jiems dėkingi jaustis, kad gyvenam, didmiesty blink.gif gal, kad vyrą baigusį devynias klases dešimtukais į profkę išgrūdo g.gif ir kad visiems pareiškė, kad tegu nieko nesitiki, visą palikimą gausinti jinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 09 25, 08:51)
na ką aš galiu pasakyt apie žmogų, kuris pasako, kad turi du brolius daunus g.gif vienas iš jų taigi mano vyras lotuliukas.gif kaip galima sutart su žmogum, kuris yra veidmainiškumo genijus, kuriam ****** šeima, tik svarbu, kad aplinkiniams atrodytų kaip ideali šeima blink.gif kuris vardan pachazūkos tėvą motiną parduos ir dar tuo kitus apkaltins doh.gif
nieko...
kažkada pykdavau, nervinaus, leidau vyrui pykti, o dabar dabar žiūrim į tai kaip į ligą, nors, kad jai su galva kažkas negerai jau pradeda vis daugiau artimųjų pasakyti g.gif, o kažkada kaltino mus šmeižimu ir išsigalvojimu doh.gif
o šiaip stengoamės turėt kiek įmanoma mažiau susitikimų ir tiek, kadangi esam, buvom ir tikiuos būsim visiškai finansiškai nuo jų neprikalusomi, viską susikūrėm patys (nors jos kalbom tai turim būt dėkingi jiems blink.gif , o ypač jai doh.gif ir miesčionus galim vaidint kai viską gavom).
Nors gal vieną kartą ir paklausiu ką jie mums davė, kad mano, kad turim jiems dėkingi jaustis, kad gyvenam, didmiesty blink.gif gal, kad vyrą baigusį devynias klases dešimtukais į profkę išgrūdo g.gif ir kad visiems pareiškė, kad tegu nieko nesitiki, visą palikimą gausinti jinai g.gif

Pas mus situacija taipat ne kokia.Is pradziu nesutardavom tik su BM brolio zmona.O dabar jau pragyvene keleta metu kartu suvenodejo,tai nebeimanoma visai doh.gif Nei su ja nei su MB broliu.O didziause problema(ligos isvados lotuliukas.gif ) pavydas ....Kai mums su MB buvo blogai-financiskai...neturejaom nieko tai buvom geriausi draugai.O dabar kai truputi atsigavom -tai jau nebegerai.Vienu zodziu jiem smagu kai mums nesiseka cool.gif Buvom gryze vasara,ir ju mazyle pamate mane ir norejo begti tai ji trnke per dupse ,ir sako "Negalima!!!!!!" Maziuke verke,visi pakraupe.Vienu zodziu gimine juos vadina labai parastai POnai -Bukauskiai thumbup.gif
Atsakyti
kai pagiomdžiau dukrytę atvažiavus pas uošvių net neduodavo man į rankas paimt nuosavo vaiko blink.gif vyras pasakė, kad daugiau nevažiuosim jei nenustos debiliškai elgtis - tipo aš bloga motina doh.gif
dabar kai paqliekam jo mamai kartais tai paskui atvažiavus sesuo jo pasakoja, kad ji sakius mūsų mažajau "ateik pas mamą" ir ta eina ir tipo aš turiu susinervinti lotuliukas.gif kad nesinervinu, vėl esu bloga motina blink.gif lotuliukas.gif
rugsėjo 1- ąją važiavom jo mažąją sesutę pasveikint su rugsėjo pirmąja tai ana pilstė šampą, o mane praleido, neva nematė taurės, kuri šalia jos stovėjo lotuliukas.gif ačiū dievui nereikėjo to acto gert, ir vėl susinervino nes aš dėmesio neatkreipiau, tiesa sakant ir nebūčiau atkreipus jei jų dėdis nebūtų paklausęs kodėl mane praleido lotuliukas.gif ir t.t.
juokingiausia, kad dabar ji siutinas, kad negali išprovokuot mūsų, t.y. manęs ir savo brolio, o mums kažkaip ie nebeina pykt, negi ant ligonio pyksi g.gif
Atsakyti
Ne ant ligoniu nepyksi drinks_cheers.gif Kaip ten sako:Jai daktarai atleido,atleiskime ir mes lotuliukas.gif Man tai juokinga kai stengesi pasirodyti visais budais geresne uz mane doh.gif Beja dar ji nezino kad mes ateinacia vasara tuoksimes,tai vel turetu tureti apieka lot cool.gif Nes mes ju nekviesim i savo svente,o dar neprognuozuojami zmones gali mums svente sugadinti unsure.gif
Atsakyti
rašiau rašiau, dalinaus prisiminimais ir viskas dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 09 25, 11:25)
rašiau rašiau, dalinaus prisiminimais ir viskas dingo doh.gif

Maciau kad ilgai rasiai unsure.gif vis laukiau ka busi parasius .... ir nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 09 25, 15:31)
Maciau kad ilgai rasiai  unsure.gif  vis laukiau ka busi parasius .... ir nieko  verysad.gif

pabaigsiu korespondenciją tvarkyt - parašysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 09 25, 12:01)
pabaigsiu korespondenciją tvarkyt - parašysiu blush2.gif

OK bigsmile.gif
Atsakyti
nu va darbus atbaidžiau:)
ką aš čia norėjau papsakot, a apie vestuves mūsų... tai va mūsų brangioji sesutė iš pradžių užgiedojo, kad jos niekas nekvietė, nes nebuvo atskiro pakvietimo su alko ir t.t. tai nenorėdami pyktis su jo mama padarėm viską kaip priklauso, tada ji klausė ko norėtumėm dovanų, kai atnešė visai ne tą visiems tvirtino, kad būtent to aš ir prašiau, tik neatsimenu, nes buvau girta blink.gif lotuliukas.gif likus valandai iki santuokos atsirovė pas mus į namus, gyvenom nemenku atstumu iki jų ir puolė mano brangiausiam ant kaklo raudodama, kad galvotų ką darąs kol laikas... manasis vos infarkto negavo, o aš vietoj valerijono tablečių išgėriau kažkada mamos paliktus relanium, po dviejų taurių šampo vėmiau, galvojau galus atiduosiu, gerai, kad tik tuo baigės...
kas toliau įdomesnio g.gif a, tiesa... vieną kartą pasikvietė pas save į svečius (visiškai netikėtas atvejis, bet tada mes dar buvom mandagūs nes labai prašė) tai va nuvažiuojam ten sėdi tokia jos draugeška ir oabandė įtikinti mane, kad su mano brangiuoju buvo pirtyje kai jis buvo komandiruotėj, tik va sesutė nežinojo, kad jis vietoj viešbučio pas uošvienę kotletus valgė lotuliukas.gif o ta mergelė paskui kaip paaiškėjo kažkokia tolima giminaitė man skaitės, oi kaip jai nuo mano gimdytojų ir jos pačios kliuvo lotuliukas.gif
na šiam kartui tiek...
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 09 25, 16:01)
nu va darbus atbaidžiau:)
ką aš čia norėjau papsakot, a apie vestuves mūsų... tai va mūsų brangioji sesutė iš pradžių užgiedojo, kad jos niekas nekvietė, nes nebuvo atskiro pakvietimo su alko ir t.t. tai nenorėdami pyktis su jo mama padarėm viską kaip priklauso, tada ji klausė ko norėtumėm dovanų, kai atnešė visai ne tą visiems tvirtino, kad būtent to aš ir prašiau, tik neatsimenu, nes buvau girta blink.gif  lotuliukas.gif likus valandai iki santuokos atsirovė pas mus į namus, gyvenom nemenku atstumu iki jų ir puolė mano brangiausiam ant kaklo raudodama, kad galvotų ką darąs kol laikas... manasis vos infarkto negavo, o aš vietoj valerijono tablečių išgėriau kažkada mamos paliktus relanium, po dviejų taurių šampo vėmiau, galvojau galus atiduosiu, gerai, kad tik tuo baigės...
kas toliau įdomesnio g.gif  a, tiesa... vieną kartą pasikvietė pas save į svečius (visiškai netikėtas atvejis, bet tada mes dar buvom mandagūs nes labai prašė) tai va nuvažiuojam ten sėdi tokia jos draugeška ir oabandė įtikinti mane, kad su mano brangiuoju buvo pirtyje kai jis buvo komandiruotėj, tik va sesutė nežinojo, kad jis vietoj viešbučio pas uošvienę kotletus valgė lotuliukas.gif o ta mergelė paskui kaip paaiškėjo kažkokia tolima giminaitė man skaitės, oi kaip jai nuo mano gimdytojų ir jos pačios kliuvo lotuliukas.gif
na šiam kartui tiek...

doh.gif doh.gif doh.gif

siaubas...aš tikiuos,niekad nebūsiu tokia lotuliukas.gif

..bet gal man kas paaiškins..kodėl sesės taip elgiasi?.. aš pati sesė, brolis vedęs ir kaip tik su broliene noriu kuo šiltesnius santykius palaikyti..nesuprantu kažko..aš džiaugiuos, kad brolis laimingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 25, 17:46)
doh.gif  doh.gif  doh.gif

siaubas...aš tikiuos,niekad nebūsiu tokia  lotuliukas.gif
..bet gal man kas paaiškins..kodėl sesės taip elgiasi?.. aš pati sesė, brolis vedęs ir kaip tik su broliene noriu kuo šiltesnius santykius palaikyti..nesuprantu kažko..aš džiaugiuos, kad brolis laimingas  wub.gif

na jei sąžiningai tai aš čia nieko dėta lotuliukas.gif ji taip elgės ir kai manęs nebuvo, labai džiaugdavos kai jam nesisekdavo, visaip šmeiždavo prieš giminaičius, net dabar pasakoja, kad jos vyras tai negeria ir tėvas negeria, o va mano vyras tai OHO koks alkoholikas lotuliukas.gif tas mano alkoholikas maximum porą taurelių ir tai labai retai, jei ir išgeria tai ta proga alus porą butelių ir tai tik Švyturio Ekstra
Atsakyti