na ką aš galiu pasakyt apie žmogų, kuris pasako, kad turi du brolius daunus

vienas iš jų taigi mano vyras

kaip galima sutart su žmogum, kuris yra veidmainiškumo genijus, kuriam ****** šeima, tik svarbu, kad aplinkiniams atrodytų kaip ideali šeima

kuris vardan pachazūkos tėvą motiną parduos ir dar tuo kitus apkaltins
nieko...
kažkada pykdavau, nervinaus, leidau vyrui pykti, o
dabar dabar žiūrim į tai kaip į ligą, nors, kad jai su galva kažkas negerai jau pradeda vis daugiau artimųjų pasakyti

, o kažkada kaltino mus šmeižimu ir išsigalvojimu
o šiaip stengoamės turėt kiek įmanoma mažiau susitikimų ir tiek, kadangi esam, buvom ir tikiuos būsim visiškai finansiškai nuo jų neprikalusomi, viską susikūrėm patys (nors jos kalbom tai turim būt dėkingi jiems

, o ypač jai

ir miesčionus galim vaidint kai viską gavom).
Nors gal vieną kartą ir paklausiu ką jie mums davė, kad mano, kad turim jiems dėkingi jaustis, kad gyvenam, didmiesty

gal, kad vyrą baigusį devynias klases dešimtukais į profkę išgrūdo

ir kad visiems pareiškė, kad tegu nieko nesitiki, visą palikimą gausinti jinai
Pas mus situacija taipat ne kokia.Is pradziu nesutardavom tik su BM brolio zmona.O dabar jau pragyvene keleta metu kartu suvenodejo,tai nebeimanoma visai
) pavydas ....Kai mums su MB buvo blogai-financiskai...neturejaom nieko tai buvom geriausi draugai.O dabar kai truputi atsigavom -tai jau nebegerai.Vienu zodziu jiem smagu kai mums nesiseka
Buvom gryze vasara,ir ju mazyle pamate mane ir norejo begti tai ji trnke per dupse ,ir sako "Negalima!!!!!!" Maziuke verke,visi pakraupe.Vienu zodziu gimine juos vadina labai parastai POnai -