Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(Lemone @ 2006 12 09, 03:02)
topas. reikia dėt į parašą.

aha, visos. aš vat ir galvoju, kodėl LT tiek daug durnių. ogi todėl, kad jos brolius turi. tu matyt neturi  schmoll.gif nes labai protingai šneki.

Tai įsidėk.. argi kas trukdo.
O aš ir pati brolį turiu, bet į jo šeimą nelendu, ir neketinu tai daryti. Bet jeigu tokius klausimus uždavinėji, tai išsiduodi, kad neskaitei visos temos... Jau rašiau, kad turiu brolį.

jei atėjai priekabių ieškoti, tai be reikalo spam'ini
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2006 12 09, 10:39)
Tai gal viską reikia cituoti, o ne ''patikusią'' vietą iš konteksto ištraukti 

a mažu pati dar kartą perskaityk. šiuo atveju ir yra kalbama in general

QUOTE(naitas @ 2006 12 09, 15:08)
tai išsiduodi, kad neskaitei visos temos...

unsure.gif nu skaičiau, tikrai skaičiau lotuliukas.gif (panašu, kad pasiaiškinu čia daba). ale širdingai persiprašau, kad ne tik kad tamstos postų mintinai neišmokstu, bet net ir neįsidėmiu. na gal nesusireiškminkim taip a.

o daba rimtai:
man nesuviokiamas toks tavo pasiutimas. aš įsivaizduoju, kad ta moteriškė ramiai sau gyvena, net nenujausdama nieko. aš nesuprantu, tai ar jūs žmonės esat, ar bezdžionės, kad santykius tik su kuokom galima aiškintis. visada maniau, kad iš tokio amžiaus išaugama šiaip jau. ir nepasakok kokia tu auka, o kokia ji kalė. abi vienodos esat. perskaityk pati ką esi prirašius blaivia galva, kaži ar pati rasi sau užuojautos.

ir nebūk tikra, kad labai patinki brolio žmonai / draugei. kartais užtenka nedaryti visiškai nieko, kad tavęs nekęstų
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2006 12 09, 17:31)
ir nebūk tikra, kad labai patinki brolio žmonai / draugei. kartais užtenka nedaryti visiškai nieko, kad tavęs nekęstų

sutinku. Niekada neturėjau noro kam nors per daug patikti. Buvau mandagi, tolerantiška, ir tiek. Manau, kad neapykantą reikia "užsitarnauti".

Bet jeigu jau čia ryžausi išpasakoti savo skausmą, tai patikėk, man labai skaudėjo. Sakai, ta senmergė gyvena sau ramiausiai.. Nu kad ne. Jaučia matyt atomazgą, savo broliui, mano vyrui, skambinėja su keistais klausimais.
Papildyta:
QUOTE(Lemone @ 2006 12 09, 17:31)

o daba rimtai:
man nesuviokiamas toks tavo pasiutimas. aš įsivaizduoju, kad ta moteriškė ramiai sau gyvena, net nenujausdama nieko. aš nesuprantu, tai ar jūs žmonės esat, ar bezdžionės, kad santykius tik su kuokom galima aiškintis. visada maniau, kad iš tokio amžiaus išaugama šiaip jau. ir nepasakok kokia tu auka, o kokia ji kalė. abi vienodos esat. perskaityk pati ką esi prirašius blaivia galva, kaži ar pati rasi sau užuojautos.

Tik dabar pamačiau, kad galbūt pati gyveni užsieny. Jei gyveni ten jau keletą metų, suprantu tavo "nesuvokimą" ir stebėjimąsi kuokų metodais.
Man pačiai patiko gyventi užsieny, kiek per komandiruotes teko.
O čia - Lietuva. Čia kiekvienas leidžia sau mokyti, nustatinėti kitų žmonių gyvenimo "standartus".
Nu man jau nusibodo būti užsienietiškai mandagia ir tolerantiška, su kuoka eisiu kalbetis kuokiškai.
Atsakyti
ne ne, aš užsieny tik 6 mėnesiams. tas laikas jau į pabaigą. gyvenu jau 6 metai Vilniuj, bet savaitgaliai (ne visi), šventės bei atostogos - Kaune, pas mamą - ten kur gyvena brolius su žmonike. todėl man labai puikiai žinomos visos situacijos, kokios tik gali būt mirksiukas.gif ir draugavom baisiniai, ir pešėmės, ir verkėm, ir nekentėm... bet abi su laiku išaugom iš to... aš asmeniškai nusiraminau, kai ji tapo žmona oficialiai. pilnateisis šeimos narys, turintis mūsų pavardę. kol jie tik gyveno kartu, man tikrai buvo labai sunku matyti namuose visiškai svetimą žmogų. juo labiau, kad brolis tą žmogų atsivedė nič nieko nepaklausęs. net nepasakęs, kad nuo šiol jie gyvens kartu šiuose namuose. na nežinau, aš irgi bjauri šiuo klausimu, bet tie namai yra mano, brolio ir mamos. aš taipogi galiu spęsti ar aš noriu, kad svetimas žmogus gyventų pas mus... mūsų konfliktai nuo to tik pasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 12 09, 00:56)
Na, dar galiu pridurti, kad truputuka ir ir jaunamartes isivaizduoja, kad ju brangiuju neturi teises myleti kiti zmones.

myleti gali, bet kistis ir aiskinki kaip, ka, kada ir kur veikti, kaip gyventi, ka svesti.... neturi jokios teises.
Kad ir Mia, papasakotas atvejis - kodel vestuviu seima negali kurti savo tradiciju, kodel turi priimti is vyro seimos atejusias sventes?
Atsakyti
žinoma kad gali, ir manau kad kuria.. tik tiek kad ir sukūręs šeimą žmogus nepraranda giminystės ryšių. Ar tu manai kad šeimai giminės - tik žmonos šeima?

na, aš irgi be teisės, ryyyškiai buvau, kai paprašiau, kad paskutines mamos Kūčias visa šeima švęstų kartu... buvo jau aišku, kad greitai mirs.. atvažiavo pusbroliai pusseserės, tik ne mano brolio šeima.. nu, jie matyt savo tradicijas kūrė... blink.gif o aš durnė pykau blink.gif
Atsakyti
Žinai, AZALIJA, tokiems tai užkurčiau pirtį ph34r.gif Bet iš kitos pusės, tai visi suaugę žmonės jau, gyvena savo protu.

Nu būna, kad pas kai kuriuos žmones neskamba stygos, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 12 09, 21:41)
žinoma kad gali, ir manau kad kuria.. tik tiek kad ir sukūręs šeimą žmogus nepraranda giminystės ryšių. Ar tu manai kad šeimai giminės - tik žmonos šeima?
na, aš irgi be teisės, ryyyškiai buvau, kai paprašiau, kad paskutines mamos Kūčias visa šeima švęstų kartu...

susituokes zmogus nepraranda giminystes rysiu, tik jie nukeliauja i antra, i trecia ar tolimesne vieta - svarbiausia tampa seima, o man seima - as, vyras ir vaikai ( visi kiti gimines, artimieji, brangus zmones, draugai... bet ne seimos nariai).
Ju galima nuvaziuoti aplankyti per kaledas ar pries jas. Nes kitu atveju viena kazkuri puse lieka nuskriausta.

Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 09, 23:16)
Ju galima nuvaziuoti aplankyti per kaledas ar pries jas. Nes kitu atveju viena kazkuri puse lieka nuskriausta.

jie niekada po santuokos ir nešventė kūčių su mumis - visada svarbesnė buvo kiti giminės... lygiai kaip ir per vėlines, kitas šventes...
ilgainiui ir nejautėm kad jų čia trūksta - visi kiti tapo savesni mažesniame ratelyje..

naitas Paskelbta Šiandien, 23:02
  Žinai, AZALIJA, tokiems tai užkurčiau pirtį  Bet iš kitos pusės, tai visi suaugę žmonės jau, gyvena savo protu.

na ką tu jiems kursi - po mėnesio laidotuves bandė aiškinti kaip jis vyriausias brolis ir turi didžiausią teisę kažką nuspręsti lotuliukas.gif
Nu būna, kad pas kai kuriuos žmones neskamba stygos, ir tiek.

vat šitaas dalykas manau aktualus dauguma atvejų... na, svetimas, skirtingas žmogus ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 12 09, 23:39)
jie niekada po santuokos ir nešventė kūčių su mumis - visada svarbesnė buvo kiti giminės... lygiai kaip ir per vėlines, kitas šventes...
ilgainiui ir nejautėm kad jų čia trūksta - visi kiti tapo savesni mažesniame ratelyje..

Tai tik parodo, kad tavo brolis žmonos šeimoje jaučiasi jaukiau nei jo žmona- jūsų. O gal tiesiog jaukiau? Juk ne prievarta ji tavo brolį į savo šeimos šventes veža? Gal jos šeima šitesnė ir malonesnė, nekelia "naujems nariams" reikalavimų, priima tokius, kokie yra? Kiekvienas renkasi kas jam geriau, ir tavo brolis, jau suaugęs, pasirinko kur geriau jam...

P.S. čia tik prielaida, ne vertinimas ir ne kaltinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 09 gruodžio 2006 - 23:39
QUOTE(Mirėja @ 2006 12 10, 00:32)
Tai tik parodo, kad tavo brolis žmonos šeimoje jaučiasi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tik parodo iki kiek jis sėdi po padu brolienei ir jos šeimai lotuliukas.gif
beje kai reikia spręsti kažkokias problemas parsiranda į mūsų kraštą staigiai ir bando kelti ultimatumus... iš pradžių tikrai visi buvom nusiteikę draugiškai ir jo ir brolienės atžvilgiu.. tik po kai kurių įvykių visi nustojo kreipti į juos dėmesį
Atsakyti
Mano vyras visas šventes švenčia su mano šeima, ir visai ne dėl to kad "po padų", bet aišku, yra visokių situacijų. 4u.gif
Atsakyti