Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(Lemone @ 2006 12 11, 19:09)
aš tau jau 100 kartą matyt pasakysiu: tu matai tą, ką nori matyt, o nei tai, kas akivaizdžiai pakišta po nosim ir didelėm raidėm išrėkta.

tavo pacios zodziai pacituoti. Neieskojau nieko tarp eiluciu, tiktais nustebino poziuris
QUOTE(Lemone @ 2006 12 09, 19:56)
aš asmeniškai nusiraminau, kai ji tapo žmona oficialiai. pilnateisis šeimos narys, turintis mūsų pavardę. kol jie tik gyveno kartu, man tikrai buvo labai sunku matyti namuose visiškai svetimą žmogų.

Uzuojauta tavo brolienei, kad turejo tokia mosa pakesti.
As bent jau musu nesutarimams daviau pagrindo ( nevynioju zodziu ir posakiu i vata, kai uzknisa viska tiesiai sviesiai sakau), o pavarde man visai nesvarbi. Butu kas daves dabartini poziuri i situacija, tai tiek as, tiek bent vienas is vaiku ( o gal ir abu) turetu mano pavarde.
Ir santykiai, tradicijos, rysiai, bendravimas ir visa kita po vestuviu ( susikurus naujai seimai) yra gerai ir priimtina tai, kas priimtina abiem sutuoktiniams ( kitu nuomone tikrai nesvarbi). Ir jeigu vienas is sutuoktiniu jauciasi blogai, taip neturi buti.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 11, 20:42)
Uzuojauta tavo brolienei, kad turejo tokia mosa pakesti.

aš jai perduosiu tavo užuojautą biggrin.gif
o paskutinis kirtis mūsų tolerancijai, kaip jau esu seniai seniai minėjus - buvau apvogta. savo pačios namuose. ir siutau, rėkiau, staugiau, pykau. pyktis praėjo laaaabai negreit. o galutinai šitas reikalas buvo užmirštas tik po jų santuokos. nes galbūt kad ir kaip nenorėdamas, šeimos nariui visada atleisti greičiau ir daugiau, nei šiaip...brolio draugei.
iš savo patirties taipogi galiu pradėt deklaruot, kad visos brolienės yra šiokios ir anokios. ką vat čia girdžiu apie mošas.
o dėl tavo reiškiamų užuojautų... kaip čia pasakius... persiduok tu jas savo šeimos nariams, beigi savo vyro "buvusios" šeimos nariams. kadangi mano šeimoje jau keli metai problemų ir su žiburiu nerasi... ne visi gi vienodai į protą ateina bei per savo principus perlipa
Atsakyti
Kiekviena čia ateina su SAVO patirtim, "modeliu". Skaitot tai, ką kitos parašė, o prieš akis Jums iškyla pažįstami žmonės? Ir paskui baratės taip, lyg bartumėt SAVO brolienę/ mošą ? lotuliukas.gif

Dėl šeimos tradicijų. Sueina gi du skirtingi žmonės, kiekvieno tėvai plėšia vaikus per šventes į save. doh.gif Mes esam griežtai pasakę - kas antri metai. Jokių "eilės" nepaisymo. cool.gif Na, buvi išimčių - mano mama liko per Naujus metus viena, kitą kartą - vos ne Kūčių dieną išrašė iš onkologijos ligoninės, tai "eilė" susimaišė, bet šiaip tai laikomės jos.

Ir dar manau - kai mano vaikučiai dar kiek paaugs, gal po 2-3 metų, viskas, nei aš, nei mano vyras nevažiuosim pas jokius tėvus per Kūčias. rolleyes.gif
AŠ PATI ruošiu vaišes, dengsiu stalą ir pratinsiu savo vaikus prie SAVO NAMŲ tradicijų wub.gif Tėvai - svečiai ax.gif

Turiu tokią pažįstamą... Kalbėjomės, kaip praleidom Kalėdas... Tai ji man ir sako:
- Aš tai su drauge per Kūčias picerijoj pasėdėjau.
- O tavo tėvai?? blink.gif Gyvi? unsure.gif
- taip. Bet mes su broliu (abu viengungiai) tai nevažiuojam nei per Kūčias, nei per Velykas...
- wacko.gif karsta.gif

Tai išgerkim už tai, kad šventes švęstume tradiciškai. sunglasses2.gif
Atsakyti
Maniškio sesuo tai tokia labai.. Kaip čia pasakius? Slidi, gyvatė ax.gif Į akis tik ple ple, o už akių, girdi, varo, kad mes čia tokie ir anokie.. Bet taip konkrečiai. O priežąstys - jai negerą darbą suradom, tai valgyt nedavėm (merga mano vienmetė).. Žodž rolleyes.gif
Stengiuos su ja neprasidėt. Susitikus pakalbam apie orą, madas ar pan. ir ate, nes viskas asmeniškiau persukama į tokią pusę, kad nors griūk negyva.. doh.gif Į tai ką ji kalba jau nebereaguoju, tik kad nervina pats faktas, jog visi ja tiki, o ne mumis, nors ji gerai "pasi*ikus" yra taip, kad tikrai ne jai mus moralizuot, o maniškis visad, sakyčiau, gan geras vaikas buvo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 12 01, 14:41)
vis labiau pradedu itart kad sitas reikalas labiau priklauso butent nuo seseru nusiteikimo  g.gif

schmoll.gif pas mane visiškai atvirkščiai schmoll.gif Brolienė niekada nerodė jokio noro (apie iniciatyvą jau net nekalbu) bendraut schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eni: 12 gruodžio 2006 - 22:39
Pažįstama situacija ir jau apkalbėta ne kartą. Bet skaitant jūsų dikusijas ir ypač vienos dalyvės mintį, kad sūnūs linkę pamiršti savo šeimas (priduriu - vyrai irgi), darau išvadas - dėl visų moterų nesusipratimų yra kalti patys vyrai. Jie nesugeba išlaviruoti tarp savo moterų. Kažkodėl su seserų vyrais tokių problemų nekyla, ar bent jau mažiau. Man brolienė ir graži, ir protinga ir gera, ir brolį myli. Bet ji nėra mano draugė. Ir nebus. Ji brolio žmona. Ir viskas tuom pasakyta.
Mūsų šeimoj, kaip ir daugelyje, brolis šventes leidžia žmonos šeimoje. Laksto ten net išsišiepęs. Man kas, aš su juo negyvenu, nelabai jau man jo ir bereikia. Mamos gaila. Laukia laukia, ruošia ruošia.... O mylėjo jį visada labiau nei mus, dukras. Kad ir dabartinė situacija - išvažiavę abu į užsienį. Kalėdoms turi grįžti. Visi žino - aš, kaimynai, draugai, brolienės šeima. Tik mama to nežino. JIS jai nesiteikė pasakyti. Kai mama paklausia, sako nežinau dar doh.gif VISI žino, visiems sakė... Mamą paguodžiau - reiškia jo per šventes namie ir nebus. unsure.gif O ji laukia, kambarį čiustija....
Reziumė - visoms auginančios sūnus. Ruoškitės, ir jūsų tas laukia... nors sūnelius labiau popinat už dukras.
Atsakyti
Mano nuomonė - ką išauginsi, tą ir turėsi. Ir nėr ko čia gąsdint mad.gif

Na o dėl vyro sesers...Dauguma čia kažkodėl skundžiasi g.gif Na, vadinasi, man pasisekė. Nors mes ir nesam draugės, bet man visada malonu ją sutikt ir bendraut. O dabar ir maža dukterėčią turiu wub.gif
Bet reikia pripažint, kad mes niekad negyvenom kartu, gal dėl to nesutarimų ir išvengėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 12 11, 21:00)
Ir dar manau - kai mano vaikučiai dar kiek paaugs, gal po 2-3 metų, viskas, nei aš, nei mano vyras nevažiuosim pas jokius tėvus per Kūčias.  rolleyes.gif
AŠ PATI ruošiu vaišes, dengsiu stalą ir pratinsiu savo vaikus prie SAVO NAMŲ tradicijų wub.gif Tėvai - svečiai  ax.gif

O kas trukdo tai pradėt nuo šių metų Kūčių? Odėl dar reikia laukti kelis metus kol pradėis ruošti Kūčių stalą ir pratinti vaikus prie savo namų tradicijų? blink.gif Vaikai auga, paskui labai mažai laiko liks juos pripratinti prie naujų tradicijų
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2006 12 13, 19:15)
O kas trukdo tai pradėt nuo šių metų Kūčių? Odėl dar reikia laukti kelis metus kol pradėis ruošti Kūčių stalą ir pratinti vaikus prie savo namų tradicijų?  blink.gif Vaikai auga, paskui labai mažai laiko liks juos pripratinti prie naujų tradicijų

nu kaip ir nieks. Bet mažėliui - tik 5 mėnesiai. Didysis, trimetukas, jau daug virtuvėj sukas. mirksiukas.gif

Milabra žinutė superinė. Kažkaip viskas vietoj.

Nebenoriu daugiau būti lyg kokia samarietė savo mošos atžvilgiu. 10 metų derinau šventes, vakarėlius, lauktuves. Pasirodo, nieko, nepakeitė nuomonės. Aš vis tokia pati jai nepatikima.
Nu ir tegul. Jūs neįsivaizduojat, kaip man palengvėjo, kai pasipasakojau čia. rolleyes.gif Aš nederinu, jos brolio vizitai pas juos suretėjo gal 4 kartus. Aišku, uošviai anūkus nori pamatyti dažniau... tai lai savo senmergę susitvarko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olgyte @ 2006 12 13, 18:00)
Mano nuomonė - ką išauginsi, tą ir turėsi. Ir nėr ko čia gąsdint  mad.gif

Na o dėl vyro sesers...Dauguma čia kažkodėl skundžiasi  g.gif  Na, vadinasi, man pasisekė. Nors mes ir nesam draugės, bet man visada malonu ją sutikt ir bendraut. O dabar ir maža dukterėčią turiu  wub.gif
Bet reikia pripažint, kad mes niekad negyvenom kartu, gal dėl to nesutarimų ir išvengėm  g.gif

Neperšokus griovio, nesakyk OP schmoll.gif Prieš 3 mėnesius aš būčiau galėjus tą patį pasakyt. 10 metų tikėjau, neva mes jau artimos. Deja unsure.gif
Atsakyti
O kam taip svarbu su jo sese gerai sutarti? g.gif
Atsakyti
Dabar jau dzin. Bet prieš 12 metų, kai tik pradėjom draugauti su vyru, tai oho, kaip stengės išskirti. tongue.gif
Nu tai aš STENGIAUS jai įrodyt, kad nesu joks priešas nei jai, nei tėvams, ir kad man jie tikrai malonūs žmonės. Savo nuoskaudas norėjau pamiršti, nors tos "panelės" tampymasis buvo rimtas pleištas tarp mano ir vyro tėvų. Per metus maždaug viskas susitvarkė.

Uošvius aš toleruočiau bet kokius group.gif Jie vyresni, jie galų gale mano vyro tėvai. Bet jie ir taip nerealiai "savo vietoj".

Ir jei ne tai, kad vyro sesuo gyvena kartu su jais, man tie santykiai su vyro seserim būtų dzin. Tačiau aš noriu gražiai bendrauti su vyro tėvais, noriu pas juos važiuoti be streso, noriu tiesiog su uošviu išgert kavos be įtampos mirksiukas.gif Tik ateinu, moša su manim nesisveikina, pasičiumpa mano vyresnėlį vaiką ir nusineša į savo kambarį. Po to ateina, ima klausinėti savo brolio, mano vyro, viską apie vaiką, padaro "išvadas", kad aš jo neprižiūriu, ir vėl išeina doh.gif ... nu toks psichinis senmbergės klimaksas, atsiprašau.

Man tik vienas dalykas neaišku - kaip ji ketina toliau elgtis su manimi? Vis dar kištis? Ir kodėl jai tas įdomu??
Nes jau kai aš užsiimsiu visokiais "ardymais", tai tada tikrai brolio nematys mirksiukas.gif ane cool.gif moterys gi daug gali "privelti" iš pykčio.
Atsakyti
NAITAI, aš vis tik manau kad tu sureikšmini vyro sesers požiūrį į tavo vaiką. Tegul ji reguliuoja kaip jai norisi. Nu nepasisekė jai gyvenime, neturi savo. Tegul myli tavo. Tegul rūpinasi. Mane irgi kartais užknisa mano sesers požiūris į mano vaiką, bet vat - myli ją. Ir vis kokį niekutį nuperka, ir leidžia savo dažus apžiūrėti, ir pasicackina abi. Teta yra teta, ji reikalinga.
Tau reikia kitu kampu pažiūrėti. Ramiau. Ji tikrai nieko blogo tavo vaikui nepadarys. Tiesiog mylės. Ir neatims, ir motinos neatstos. Leisk tu jai džiaugtis tavo vaiku (jos brolio vaiku). O kad mažėlio nemyli, tai tiesiog - šitas pirmas jos sūnėnas, pats įdomiausias, pats gražiausias. Kitas jau yra sekantis smile.gif
Atsakyti