QUOTE(sraune @ 2007 01 11, 00:40)
Si savo puirmaji karta nurijau kaip piliule neskanaus vaisto, bet man ir liko neisku - gal geriau tiesiog siusti savo CV tiesiogiai darbdaviui (vis tiek zinai i kokia imone svaojai patekt) uzuot kaulinus info is idarbinimo tarpininko ? Kaip gi atrodo jums, kurios jau perkandot atranku karuseles ???
Idarbinimo tarpininkas nera lygus idarbinimo tarpininkui QUOTE(mergyca @ 2007 01 11, 10:08)
aisku norisi pasitiketi savimi labiau, bet nesinori pervertinti saves ir nesokti auksciau bambos
Kolkas neilgai dar ieskau darbo, bet sulaukusi tokiu klausimu, kaip 'kas ziures vaika, kai sirgs?' arba 'nu tie jusu mokslai.. hm nzn nzn..' supratau, kad mano sansai mazeja
Sie klausimai nera blogi. Jie naturalus tavo atveju QUOTE(kardzuvius @ 2007 01 11, 11:57)
Nuosirdziausias aciu pleputei
, na ka dabar teks pati sunkiausia uzduotis nehumanitarui: kaip taisyklingai ir logiskai isdestyti savo mintis motyvaciniame
....bet reikia stengtis, turbut nieks kits uz tave sito napadarys
kai busiu patenkintas galutiniu rezultatu, butinai atsiusiu laiska pleputes teismui 
QUOTE(kardzuvius @ 2007 01 11, 12:13)
tiesiog gyvenime yra gerai apsidraust : nereikes tiek to , o prireiks, busi pasiruoses
bet cia tik mano filosofija
QUOTE(kardzuvius @ 2007 01 11, 16:14)
nu kad ne
jei plepute butu buvus ten, tai ji iskart butu supratus koks lobis jai papuole ir butu is kart mane i finalini atrankos etapa pakvietus 
As suzaveta tokiu aukstu ir adekvaciu saves vertinimu QUOTE(Tatjana.S @ 2007 01 11, 12:58)
gal ten plepute buvo? 
As jau atrankoj nebedirbu QUOTE(Vitalija @ 2007 01 11, 18:45)
*plepute*, tau linkėjimai