hmmm.....labai jau krenta elementarus kulturos neturejimas lietuvio darbdavio .....gal cia priimta, kad nereikia atsakyti i tavo emaila, trumpai atsakyti, kad gavo tavo cv, dekui, jei tiksi reikalavimus -susisieksim .....suprantu: kas pasikeles, kas laiko neturi, kas tingi......bent jau robota (autoatsakikli) gali pajungt, bet oi uzmirsau kas antras darbdavys nezino kas tai yra

.... elementaraus etiketo trukumas ......mano karti patirtis - tik 10 % is darbdaviu tau pranesa kad gavo tavo cv (nors imones tikrai atrodo normalios).....dar pasikartosiu, jei kitu negerbia, bent jau saqve gerbtu

))))
Papildyta:QUOTE(Audry @ 2007 01 18, 11:15)
-jeigu darbo skelbimą pateikia įdarbinimo agentūra, tu nusiusnti savo CV, jie pasikviečia pokalbiui, o gal ir ne. Bet atrankos tu nepraeini, ir to darbo negauni. Sakykim, už dienos ar už savaitės, vėl randi jų skelbimą -ieško kito žmogaus (kitai įmonei). Vėl noriu dalyvauti atrankoje. Man dar kartą siųsti CV ir motyvacinį? Ar jie kažkur pasideda mano anketą ir jei manytų, kad tinku, patys pasikviestų?
nzn kaip ten vyksta, tarkim as kaip darau, viena atrankiste atrinkinejo tam tikros srities darbuotojus (skirtingi skelbimai vos ne kas antra diena ) viena diena nusiunciu cv, jokio atsako , po keliu dienu kitas skelbimas, siunciu cv - jokio atsako, trecia diena kitas skelbimas - vel siunciu , tada pasirodo as ja sunervinau - gaunu laiskuti, tipo dekingi uz pastangas, mes tave itraukem i duombaze

butu po pirmo mano cv atrasius, butu sau sutaupiusi n tukstanciu nervu lasteliu ......jei vel skelbimas yra tos pacios atrankos firmos bet kitas zmogus atrinkineja - vel siunciu savo cv ...ir taip pasaka be galo .... nors vienoj rimtoj atranku firmoj patys pasiule : sako mest turim tavo interviu tavo testu rezultus, esi zinomas su savo pliusais ir minusais - jei randi dominanti skelbima musu websaite, skambink, jei tiksi- pataisysim cv ir dalyvausim toliau - va cia tai vyriska kalba
tai va taip ir gyvenam