Kai -10 tai dar su termo rūbais skirtais arkties ekspedicijai + dar vienais vilnoniais megstais išeinu laukan, bet jei daugiau šalčio tai iškart naujas uždegimas provokuojasi.Na juk iš tikro sunku nusireguliuot apsirengima. Va laukan prie -15 ėjau ir ne karta , o karteli nepataikiau rūbų, ir nauja suždegimas jau mėnuo ir nepraeina kol kas.
Na aš svajoju apie vilnos patalyne, nes savos irgi nelabai pakeliu.lovos tai enpakloju,. Ryte mamapakloja .Taip aš gana darbinga nuo 11-12 val.
Aš ryte prisigeriu vaistų, jei suveikia ir tada ir pyragus vaiakm kepu ir picas... ir padekupažinu po biški.
Aišku pagulinėdama. Ir valgyt padarau. aišku daugaiu kombainas dirba , nei aš ir mama viska skuta ir plauna.Ale aš visteik kepu,kaip man reik ir prieskonisu visada pati.
Nes pradžioj tai mama valgyt darė.Tai mano mažos manekenes atsisako valgyyt babos keptus blynus- amt riebūs. KOl prastai buvo nesikišau, o dabar [pati.
Tau paskyrė antibiotikus nes nori isitikinti ar infekcinis artritas ar ne. Nes jei infekcinis , tai sutos atu viskas po antibiotiku. O jei nesusstos ir tyrimai prasti tolaiu bus tada tolaiu žiūrės.
Aš irgi pravariau pirmiausia antibiotiku kursa, mat mikoplazmu rado. Bet liga ne nuo ju.
o kas liečia vonia, tai dabar jau galiu įlipt, tik va kai priepuolis būna tai tiesiog purto nuo minties,jog reiks kuria tai kūno dali po vandeniu kišt.