QUOTE(pim @ 2011 03 15, 23:32)
Bet, kaip suprantu, tai niekas nepadėjo?
Aš taip pat apie medų ir cinamoną skaičiau, galvoju pabandysiu, turiu tikro lietuviško medaus. Blogiau nebus.
O dėl folinės rūgšties, kad ji artritui, tai aš ją nuo praėjusių metų birželio geriu, nes planavom
bet gal artritui kitokios dozės, nes aš nepajaučiau jokio palengvėjimo
Man kai skauda jau taip rimtai sąnarius, tai aš net nepavairuoju
Tiesiog su dešine ranka sunku junginėti bėgius, neturiu jėgų..
Aš jį gersiu irgi šeštadieniais, tik dabar man gyd. liepė išgerti, kad penktadienį pasidaryčiau kraujo tyrimą ir būtų matyti, kaip mane veikia vaistai. Aš šiandien tokia energinga jaučiuosi, nežinau ar gali būti, kad vaistai taip galėjo "parišti" viską
Netobulai, bet labai gražiai lankstosi sąnariai ir neskauda man jų beveik.
Dar norėjau paklausti ilgiau sergančiųjų: Kaip dažnai kartojasi tie paūmėjimai? Ar vaistus nuolat vartojat ar tik per tuos paūmėjimus?
Aš labai noriu kuo greičiau atsikratyti to aktyvaus artrito, kad galėtume vėl planuoti nėštumą. Gal kuri turit patirties?

O dėl folinės rūgšties, kad ji artritui, tai aš ją nuo praėjusių metų birželio geriu, nes planavom

Man kai skauda jau taip rimtai sąnarius, tai aš net nepavairuoju

Aš jį gersiu irgi šeštadieniais, tik dabar man gyd. liepė išgerti, kad penktadienį pasidaryčiau kraujo tyrimą ir būtų matyti, kaip mane veikia vaistai. Aš šiandien tokia energinga jaučiuosi, nežinau ar gali būti, kad vaistai taip galėjo "parišti" viską

Dar norėjau paklausti ilgiau sergančiųjų: Kaip dažnai kartojasi tie paūmėjimai? Ar vaistus nuolat vartojat ar tik per tuos paūmėjimus?

Aš seniau irgi daug ko negalėdavau daryt,kai taip skaudėdavo,ale ir šuo kariamas pripranta...
Kaip dažnai kartojasi paūmėjimai?Dėja atsakyt negaliu,nes pas mane atsitraukimų normalių nebuvo...kaip sėdi tas artritas,taip sėdi pas mane.O tokių,kaip sakanti pablogėjimų,kai skauda rodos viską ir nesikeli iš lovos porą dienų,Lietuvoj būna porą kartų per mėnesį maždaug,bet kartais rečiau,kartais dažniau...