tavižinok, tada siūlysiu ankštinius - lęšius, avinžirnius, pupeles. Labai gerai - vienuoliška košė - tinka ir su grybais, ir su mėsos gabaliukais - visaip.
Mama_TaniaZebrą geriau kepti apvalioje formoje. Tada sluoksniai tolygiai pasiskirsto. Mano zebras truputį buvo iškilęs, nedaug. Kad biskvitai būtų lygus netepami formos kraštai, net keksams nepriklauso būti lygiems, jie net gi gali trukti viršuje.
milkakaip gerai! labai džiaugiuosi, kad grietiniečiai patiko
peledziukeaksominis neturi pasileisti

))))) šiaip aš nenaudoju standiklio aksominiam

Svarbu - tirpinant šokoladą būtinai jį pakaitinti daugiau nei 50 laipsnių, gerai išplakti baltymus.
Panos,
tavi, Moonlit
truputį ne taip

plakti baltymai neveikia, kaip standiklis. Jeigu jūs išplaksite baltymus ir paliksite juos bent pusvalandžiui, jie išplauks, juos pačius reikia standinti. O šokoladą galima užtraukti ir vandeniu, nebūtinai baltymais... šitame torte standumas - tai butent šokolado standumas, nes kaip bebūtų ištirpintas šokoladas, jis vis tiek sustings ir laikys formą.
CommaIr nieko čia ne gėda!!!!! Neragavai - tai tiesiog galima paragauti. Kas dėl skonio - tai jis labai švelnus, neutralus. Bet tai yra riebus vaisius, manyčiau, kad iš pirmo karto jis nelabai kam patinka

Aš dabar taip įpratau, kad mano pusryčiai - tai batono riekelė su avokado griežinėliais, pabarstytais druska. mniammmmmm.... labai mėgstu