Enimatomai kažkas negerai buvo su matavimais. Neturėjo išeiti trupiniai, manau būtent dėl to ir neišėjo tuščiaviduriai. Kai tik skystis užvirė, iš karto reikėjo supilti visus miltus ir labai intensyviai maišyti. Kadangi ruošiuosi Velykoms plikytus pyragaičius salotoms įdaryti, tai užmaišiau tešlą lygiai-lygiai viską sveriant, tik daugiau kiaušinių dėjau, nes kepsiu atskirus pyragaičius, jiems tokios standžios tešlos nereikėtų. Tai dabar pyragaičiai kepa
SmaugliusTada žinok siūlyčiau gal citrusinį tortą kepti, jis labai paprastas. O medaus torte yra vienas kabliukas - jeigu medų su cukrumi visiškai ataušinsi, tai kočiojant tešla trupės. Reikia kiaušinius dėti į šiltą masę.
ElemireTaip, kaip tu ir parašei - pagal pakelio nurodymus

O uošvienei siūlyčiau štai ką
http://www.supermama...?...t&p=8733720 Krepšelius su avokado kremu ir lašiša. Padaryk pomidorus su medaus užpilu, tostus su grybų ikrais

Parinkau tai, kas skanu, efektinga ir labai paprasta

jeigu turi galimybę rasti lavašo, tai lavašo vyniotinius gali padaryti su lašiša

dar gali vėrinukus iš mažiukų pomidoriukų (cherry) ir mozarelos su baziliko lapeliais
Mildemedaus tortą tepti gali iš karto, kai tik atauš.

Tu turi omeny klasikinį - jautienos carpaccio, ar kitokį?

Šiaip nelabai žalią mėsą toleruoju, todėl mėsiško nedarau

Dabar carpaccio kiek pakeitė veidą ir tapo labiau ne konkretaus patiekalo pavadinimu, bet jo patiekimo būdu - plonai supjaustyti kokio nors produkto griežinėliai apšlakstyti marinatu. Tai gali būti ir žuvis, ir apelsinai, ir cukinijos, ir braškės, net burokėliai
Mama_Tanialabai džiaugiuosi, kad pyragas su faršu patiko