as irgi turiu ta pacia problema. nieko nenori, nieno nevalgo, o kai pridedi tai dvi valandas pietauja. reikes pabandyti tuos vitaminus c ir mieles

QUOTE(omega @ 2006 07 11, 00:50)
as irgi turiu ta pacia problema. nieko nenori, nieno nevalgo, o kai pridedi tai dvi valandas pietauja. reikes pabandyti tuos vitaminus c ir mieles 

maniskis irgi nevalgus, taciau pastebejau, kad marsieciai pakele jam apetita, geriau valgyti pradejo
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 07 11, 11:18)
maniskis irgi nevalgus, taciau pastebejau, kad marsieciai pakele jam apetita, geriau valgyti pradejo
Na dėl tų marsiečių tai nežinau

QUOTE(*ramunė* @ 2006 07 13, 19:00)
Na dėl tų marsiečių tai nežinau
,kalbėjau su drauge formacininke tai ji sakė,kad tai tik brangūs,maloniai kvepiantys saldainiai 

pritariu

QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 00:43)
sveikutės,
prašau patarkit ką turėčiau padaryti kad mano aštuonmetis sūnus prie pietų stalo sėstų su noru.Išbandžius esu jau aibę vitaminų(apetitui gerinti)
tačiau jokio pagėrėjimo nesulaukiau.Ačiū 

Jei vaikas nera ligotas, geriau butu vitaminus, raminancius nervus, gerti mamoms. Mes besistengdamos tuos vaikus pamaitinti, sudarom jiems salygas nevalgyti, nes nevalgydami jie gauna daug demesio. Be to, jei jie pasirenka ko nevalgyti, gal neverta perlauzineti - mano dukra nevalgo mesos, tai jos ir neduodu. O kenksmingu produktu (cipsu, kecupo) tiesiog neperkam.
QUOTE(prabegom @ 2006 07 19, 09:12)
Jei vaikas nera ligotas, geriau butu vitaminus, raminancius nervus, gerti mamoms. Mes besistengdamos tuos vaikus pamaitinti, sudarom jiems salygas nevalgyti, nes nevalgydami jie gauna daug demesio. Be to, jei jie pasirenka ko nevalgyti, gal neverta perlauzineti - mano dukra nevalgo mesos, tai jos ir neduodu. O kenksmingu produktu (cipsu, kecupo) tiesiog neperkam.
Na taip aš pripažįstu,kad kartais ir per daug imu į galvą

Kai buvo gal kokių 4 metukų ,pasiskundžiau gydytojai,kad valgo tik :varškėčius,batoną,pyragą,pieną ir t.t tikras vegetaras.Gydytoja sako :ką valgo tuo ir maitinkit. Pamaitinau apie 2 mėnesius,visą kūną išbėrė tokiais šiurkščiais lopeliais,aš ir vėl pas gydytoją(beje pas ją paskutinį kartą

Va tokie atvejai ir priveda prie nežinojimo kaip elgtis

QUOTE(*ramunė* @ 2006 07 19, 14:19)
Ramune, juk esi mama, vadinasi, net ir be gydytoju turi bent siokia tokia nuojauta, kaip elgtis, kad vaikui butu geriau. Jei namie butu tik tam tikros rusies produktai ir daugiau nieko, ka vaikis darytu? Kiek laiko is viso nieko nevalgytu?
Man vaikiai irgi gana isrankus, bet galiu kaltinti tik save. Del gyvenimo budo, namie pastoviai visokie jogurtai, vaisiai, saldumynai (negaliu ju atsisakyt), tai vaiku siknos pilnos, uztat prie stalo pastoviai - to nevalgysiu, to nenoriu....
Pazistamu vaikiai sluoja viska nuo stalo. Uztat kad namuose ijungtas taupus rezimas- ledai, saldumynai per sventes, o nuo mazu dienu - koses (viau...) ne nieko, koses su kuom nors ir pan.
O pas mus taip -pradeda maivytis prie stalo,tas neskanu,to nevalgysiu,tai ir pasiūloma eit nuo stalo.Tada nusiramina ir viską suvalgo ,pasakydama ačiū ir kad skanu buvo.Būna,kad ir nueina nuo stalo,bet iš bado dar nemirė
,mažiau valgo per pietus tai atsigriebia per vakarienę.Būna nevalgymo dienos,o būna,kad šaldytuvas neužsidaro nuo to ką čia dar suvalgius.Dabar reikia duoti daugiau uogų,vaisių,išspausti šviežių sulčių

QUOTE(raganaa @ 2006 07 21, 10:13)
O pas mus taip -pradeda maivytis prie stalo,tas neskanu,to nevalgysiu,tai ir pasiūloma eit nuo stalo.Tada nusiramina ir viską suvalgo ,pasakydama ačiū ir kad skanu buvo.Būna,kad ir nueina nuo stalo,bet iš bado dar nemirė
,mažiau valgo per pietus tai atsigriebia per vakarienę.Būna nevalgymo dienos,o būna,kad šaldytuvas neužsidaro nuo to ką čia dar suvalgius.Dabar reikia duoti daugiau uogų,vaisių,išspausti šviežių sulčių 

Į tokį nevalgymą ir aš nekreipčiau dėmesio.Mano vaikis išbūna visą dieną ir neužsimena apie maistą

QUOTE(*ramunė* @ 2006 07 21, 16:00)
Į tokį nevalgymą ir aš nekreipčiau dėmesio.Mano vaikis išbūna visą dieną ir neužsimena apie maistą
išbandžiau.

Labas visoms!
Ramune, as turiu tokią pat problemą; mano 10 m. amžiaus sūnus nuo kudikistės valgo tik kelias maisto rušis. (Tiesa, jis turi alergija praktiškai nuo visų maisto produktų ir linkęs sinusitams. Šios ligos, kaip man sako gyd., gali gerokai iškraipyti apetitą.) Toks nevalgyngumas(?) gadina nervus nežmoniškai, nes pvz. jei negauna to, ką megsta, išvis nevalgo, kaip ir taviškis, iki vakaro. O paskui prisikerta batono

Cigapan. vartojame kelerius metus. beskonės tabletės, pagamintos iš šiaurės elnio ragų miltelių. sudėtis: 12 vitaminų, mikro ir makroelementai, aminorūgštys.
http://www.cigapan.ru/
http://www.cigapan.ru/