Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 01:43)
sveikutės, bigsmile.gif  prašau patarkit ką turėčiau padaryti kad mano aštuonmetis sūnus prie pietų stalo sėstų su noru.Išbandžius esu jau aibę vitaminų(apetitui gerinti) g.gif tačiau jokio pagėrėjimo nesulaukiau.Ačiū biggrin.gif

Na, manau, reikia laukti kol prasidės paauglystė, nes kitos išeities kaip ir nelabai rasite. As pati turiu tokia problemą išbandžiau begalo daug vitaminu ir kitokių priemonių ir net baigiau dietologijos mokslus, bet dėja niekas taip ir nepasikeitė, nes ko gero tokių vaikų tiesiog yra, o mums mamoms belieka su tuo tik susitaikyti ir gaminti tai ką vaikai tikrai mėgsta.
Atsakyti
Labas mamytes, pas mane jygiai tokia pati situacija. Nieko nevalgo, niekas neskanu..... jau turim apie 4 rusis visokiu vitaminu ir nei vieni nesukelia apetito. sad.gif Noreciau ir as sulaukti patarimu smile.gif
Atsakyti
O neklausėte, ko jis norėtų? Gal reikėtų jį užimti, kad pabūtų daugiau lauke, kad išalktų, galbūt sportuoti kartu. Parinkti maistą, kuris būtų ir skanus, ir sveikas. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar bandet kas nors JUNGLE KIDS sirupa? musu gydytoja ji persa, nzn ar tikrai geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2005 11 14, 14:13)
Patarkit kokius vitaminus duoti 9 metų nevalgiukui g.gif kad apetitas pas vaiką atsirastų smile.gif

Ir man butu idomu nuo ko galetu pradet valgyt mano panele ,bet itariu ner israsta dar tokiu vitaminu kad pakeltu jai apetita biggrin.gif ,o isbandyta jau turbut visa vaistine vitaminu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2006 03 29, 18:53)
O ar bandet kas nors JUNGLE KIDS sirupa? musu gydytoja ji persa, nzn ar tikrai geri g.gif

Jūs gerai pasiskaitykit sudėtį.Sirupe koncervantų pridėta tongue.gif Taip pat ir kituose skystuose vitaminuose,skirtuose vaikams.Košmaras ir kažkoks nesuprantamas dalykas.Tik MULTITABS sirupe jų nėra.O visuose kituose,kur žiūrėjau ,tai yra.Man juos savo pupai pirkti fantazija jau atšoko.Nors gydytojai labai jau rekomenduoja.Matyt firmos labai skanių saldainių daktariukėms atneša,kad visiems kištų doh.gif
Atsakyti
O gal čia tik mamoms atrodo, kad vaikas mažai valgo? g.gif
Ir pritarčiau prieš mane rašiusiai mamai, kad geriau už bet kokius vitaminus (kurių nauda, beje, didžiąja dalimi yra reklamos "išpūsta") vaiką turėtų paveikti fizinis aktyvumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 03 29, 22:07)
Jūs gerai pasiskaitykit sudėtį.Sirupe koncervantų pridėta tongue.gif Taip pat ir kituose skystuose vitaminuose,skirtuose vaikams.Košmaras ir kažkoks nesuprantamas dalykas.Tik MULTITABS sirupe jų nėra.O visuose kituose,kur žiūrėjau ,tai yra.Man juos savo pupai pirkti fantazija jau atšoko.Nors gydytojai labai jau rekomenduoja.Matyt firmos labai skanių saldainių daktariukėms atneša,kad visiems kištų doh.gif

Vaje, net nepamaniau doh.gif Aciu uz info 4u.gif Mes dabar geriam Kiddi, reiks paskaityt, kaip ten. Jei tik vieninteliai tabsai be priedu, reiks matyt juos pirkt g.gif
Atsakyti
na kaip atsilo oras thumbup.gif dabar ne prie kompo sedi o laukia praduna visa diena, tai gryzes kerta iki soties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 01:43)
sveikutės, bigsmile.gif  prašau patarkit ką turėčiau padaryti kad mano aštuonmetis sūnus prie pietų stalo sėstų su noru.Išbandžius esu jau aibę vitaminų(apetitui gerinti) g.gif tačiau jokio pagėrėjimo nesulaukiau.Ačiū biggrin.gif

Sveikute
Mano šešiametis irgi toks. gydytoja visus tyrimus padarė ir sakė gad viskas tvarkoj. Bet aš viską išbandžius dabar jau geros dvi savaitės kaip duodu vaikiškas mielių(rusiškas) tabletes ir vitaminą C (rusišką)-geltonus žirniukus. Tai maniškis pradėjo po truputį valgyti ir darželį kai ką sakė auklėtoja valgo. Ir šiaip pats pasidarė žvalesnis. Jau buvau praradus viltį nes nieko nevalgė.
Pabandyk tikiuos padės ir nedaug kainavo tie papildai
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2006 04 01, 14:28)
Sveikute
Mano šešiametis irgi toks. gydytoja visus tyrimus padarė ir sakė gad viskas tvarkoj. Bet aš viską išbandžius dabar jau geros dvi savaitės kaip duodu vaikiškas mielių(rusiškas) tabletes ir vitaminą C (rusišką)-geltonus žirniukus. Tai maniškis pradėjo po truputį valgyti ir darželį kai ką sakė auklėtoja valgo. Ir šiaip pats pasidarė žvalesnis. Jau buvau praradus viltį nes nieko nevalgė.
Pabandyk tikiuos padės ir nedaug kainavo tie papildai

Labai ačiū,būtinai pabandysiu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi, mums 15mėnesiukų, mes geriam po du lašiukus vit.D šaukšukas žuvų taukų ir Pikovit dabar va nupirkau.... nes gėrėm Kiddis kazžkius manau ar tik ne dzungle kazkokius tai neberadau tų....
Atsakyti