Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

beje, visada girdedavau, kad vaikiski vitaminai skanus bla bla bla... bet dabar kai pati vienus ar kitus paragauju, tai tiesa sakant visai jie neskanus blink.gif
Atsakyti
Aš savo "kinderiukams"kaitalioju vitaminus:vieną kartą "Teddy",kitą "Marsiečius".Bandžiau "Pikovitą",-nelabai jau jiems patiko...
Dabar kramtome "Sveikas vaikas" clap.gif clap.gif Abu patenkinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasked: 11 lapkričio 2004 - 16:19
Mes tai valgom Livol vitaminus, labai mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
na siandien nupirkau pabandymui multi total, tai nesiojosi ir ciulpe, vaidino, kad skanu. paziuresime kaip seksis toliau g.gif
Atsakyti
As tai FEROGLOBIN B 12 girdau - skanus vaisiu skonio sirupas. O ten pakankamai visokiu vitaminu- gelezies, cinko, B grupes vitaminu kompleksas.
Atsakyti
Na mes tai geriam Kiddi sirupa, kuri turiu supilt i arbatele ir Moller zuvu taukus, kuriuosi supilu i piena, nes kitaip ir neikisu sad.gif
O tu ciulpiamu nebandziau, kazkaip baisoka, kad neuzspringtu dar vis g.gif , kaip manot?
Atsakyti
Jo, su springimais tai baisoka. As savo maziui irgi dar tokiu neduodu. Mano vyresnele pora kartu yra springus sad.gif
Jausmelis ne is maloniuju sad.gif
Geriau jo isvengti...
Atsakyti
mano merginos geria Šaltalankių eliksyra (Weleda) clap.gif clap.gif clap.gif , eko-švarus ir natūralūs vitaminai, ne sintetikai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Martyna @ 2004 11 08, 13:10)
Beje, marsieciai tik nuo 3 metuku tinkami wink.gif

Nebūtinai. Mums gydytoja šiuos vitaminus nuo metukų su trupučiu skyrė..po pusę Marsiečio rolleyes.gif Pradžioje tryniau į miltukus ir skaniai suvalgydavo, o dabar pati sukramto.
Atsakyti
g.gif o kodėl jūs duodat vitaminus-gal gydytojos liepė?aš šiandien saviškės paklausiau -tai sako augat gražiai-kam reik g.gif paskui elergijos įvairios puola unsure.gif mes mažiau valgyti dėl dantukų dygimo ėmėm sad.gif tai va kažkaip paskatinti norisi huh.gif
Atsakyti
Mes tai geriam vitaminus del to, kad jau nebera svieziu vaisiu ir darzoviu, o pirktinese vis ne tas. Juk reikia stiprinti imunine sistema ateiciai, o ne uzmigti ant lauru, kad sveiki esat. Kai susirgsit, antibiotikai dar ne taip nusilpnins.
Atsakyti
Jooo, vitaminu saltuoju periodu reiktu pagert, o nuo antibiotiku begt kuo toliau wink.gif Mes zuvu tauku nemegstam (neisivaizduoju koks turetu buti pieno skonis su jais blink.gif ), gerem Dr.Theiss sirupa, bet reikdavo maisyt su arbata, nusprendem kramtomus isbandyt- Livol multi braskinius siaip ne taip isgerem viena menesi, nupirkau apelsinu skonio- man paciai jie kaip vaistai, kuriu deda pas dantista g.gif , tai perejom prie Teddy- nu laaabai jam skanu, vis praso ir praso, o suvalges placiai issizioja ir sako nie (nera) laugh.gif Dar ir pirstuka ismoko viena parodyt, atseit galima tik viena per diena laugh.gif laugh.gif
Atsakyti