Aš savo "kinderiukams"kaitalioju vitaminus:vieną kartą "Teddy",kitą "Marsiečius".Bandžiau "Pikovitą",-nelabai jau jiems patiko...
Dabar kramtome "Sveikas vaikas"
Abu patenkinti
Dabar kramtome "Sveikas vaikas"

Mes tai valgom Livol vitaminus, labai mums patinka

na siandien nupirkau pabandymui multi total, tai nesiojosi ir ciulpe, vaidino, kad skanu. paziuresime kaip seksis toliau

As tai FEROGLOBIN B 12 girdau - skanus vaisiu skonio sirupas. O ten pakankamai visokiu vitaminu- gelezies, cinko, B grupes vitaminu kompleksas.
Na mes tai geriam Kiddi sirupa, kuri turiu supilt i arbatele ir Moller zuvu taukus, kuriuosi supilu i piena, nes kitaip ir neikisu
O tu ciulpiamu nebandziau, kazkaip baisoka, kad neuzspringtu dar vis
, kaip manot?

O tu ciulpiamu nebandziau, kazkaip baisoka, kad neuzspringtu dar vis

Jo, su springimais tai baisoka. As savo maziui irgi dar tokiu neduodu. Mano vyresnele pora kartu yra springus
Jausmelis ne is maloniuju
Geriau jo isvengti...

Jausmelis ne is maloniuju

Geriau jo isvengti...
mano merginos geria Šaltalankių eliksyra (Weleda)
, eko-švarus ir natūralūs vitaminai, ne sintetikai

QUOTE (Martyna @ 2004 11 08, 13:10) |
Beje, marsieciai tik nuo 3 metuku tinkami ![]() |
Nebūtinai. Mums gydytoja šiuos vitaminus nuo metukų su trupučiu skyrė..po pusę Marsiečio

Mes tai geriam vitaminus del to, kad jau nebera svieziu vaisiu ir darzoviu, o pirktinese vis ne tas. Juk reikia stiprinti imunine sistema ateiciai, o ne uzmigti ant lauru, kad sveiki esat. Kai susirgsit, antibiotikai dar ne taip nusilpnins.
Jooo, vitaminu saltuoju periodu reiktu pagert, o nuo antibiotiku begt kuo toliau
Mes zuvu tauku nemegstam (neisivaizduoju koks turetu buti pieno skonis su jais
), gerem Dr.Theiss sirupa, bet reikdavo maisyt su arbata, nusprendem kramtomus isbandyt- Livol multi braskinius siaip ne taip isgerem viena menesi, nupirkau apelsinu skonio- man paciai jie kaip vaistai, kuriu deda pas dantista
, tai perejom prie Teddy- nu laaabai jam skanu, vis praso ir praso, o suvalges placiai issizioja ir sako nie (nera)
Dar ir pirstuka ismoko viena parodyt, atseit galima tik viena per diena