Apie 10 metų domiuosi maisto papildais. Prieš 2 metus suradau tokius, kurie šuo metu mano manymų pasaulyje yra geriausi. Juos gamina Kinijos valstybinė kompanija Sigcess. Tie papildai yra gavę auksinį medalį ir diplomą Geriausias maisto papildas pasaulyje. Mūsų vaikas kai pamato tuos vitaminus iškart bėga prie jų ir rėkia Niam Niam

. Pasisavina jie apie 90-95 %, yra 100 % natūralus. Štai cituoju apie juos iš reklaminio bukleto:
Kordicepso vartojimo istorija skaičiuoja jau daugiau nei 5000m. Rytų medicinoje būtent kordicepsas yra laikomas pačia geriausia ir universaliausia priemone organizmo stiprinimui, įvairių ligų gydymui ir profilaktikai.
Į kordicepso sudėtį įeina net 77 mikro ir makroelementai, daugiau nei 80 tipų fermentų, tame tarpe Omega 3 ir 6, koenzimas Q10, nepakeičiamos aminorūgštys, vitaminai A, B, E, D, PP, K ir C, antioksidantai, magnis, selenas, cinkas ir kt.
Galima drąsiai teigti, kad Sigcess gaminama produkcija šiai dienai yra geriausia natūralių maisto papildų tarpe. Visame pasaulyje ji yra pripažinta XXI amžiaus sveikatingumo produkcijos pavyzdžiu.
Mano šeima ir aš vartojam tuos papildus jau 2 metus ir esame labai patenkinti . Kai žmona buvo nėščia jie labai padėjo. Vaikui nuo 6 mėn. duodam ir tikrai puikiai jaučiasi, nors buvo problemų su kvėpavimo sistemą. Aš žaibiškai pastatau save ant kojų, jei susergu, nes tie papildai labai kelia imunitetą. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje yra oficialios atstovybės. Ten nemokamai konsultuoja profesionalus gydytojai. Jei ką gali paskambint +37067701887.