Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Sveikos mamytes. Laukiu pirmojo maziuko (es) nestuke.gif
man 35 sav. Jau savaite kaip kenciu nuo kirksniu (ne gaktikaulio) skausmo cray.gif
Negalejau atsidziaugti, kad neturiu jokiu nusiskundimu per nestumo laikotarpi, ir se tau vos ne paskutini men. vos galiu nureplioti pas gydytoja, vos sugebu apsiversti lovoje, islipti is automobilio, uzsimauti kojines, apsiauti batus... verysad.gif o vaikstau linguodama kaip po klubu operacijos..
Taip palengvejo kai pasiskaiciau si foruma. Aciu mamyciukes, sekmes visoms, kantrybes ir pasitikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprica @ 2009 01 05, 20:13)
Sveikos mamytes. Laukiu pirmojo maziuko (es) nestuke.gif
man 35 sav. Jau savaite kaip kenciu nuo kirksniu (ne gaktikaulio) skausmo  cray.gif
Negalejau atsidziaugti, kad neturiu jokiu nusiskundimu per nestumo laikotarpi, ir se tau vos ne paskutini men. vos galiu nureplioti pas gydytoja, vos sugebu apsiversti lovoje, islipti is automobilio, uzsimauti kojines, apsiauti batus... verysad.gif o vaikstau linguodama kaip po klubu operacijos..
Taip palengvejo kai pasiskaiciau si foruma. Aciu mamyciukes, sekmes visoms, kantrybes ir pasitikejimo  4u.gif

Na laikykis nestuke.gif greit viskas praeis, glausi savo kleckiuka gleby thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos noreciau paklausti ar normaliu.kad 12 savaitei atsidaro daugiau isskyriu?ar tai negerai
Atsakyti
Ir as tempima toje srityje jauciu visa nestuke.gif Tiesiog laliukas platina savo nameli tongue.gif smile.gif
Atsakyti
bet per pirma nestuke.gif jokiu skausmu nejauciau, o dabar jauciu g.gif keista kazkaip
Atsakyti
del isskyru tai man ju zymiai padaugejo gal tik koki 6-7 men. Bet cia turbut nuo kiekvieno organizmo priklauso g.gif
o tas maudimas kirksniu srityse man lygiai nuo 35 savaites prasidejo. Kartais kiek maziau maudzia, kartais stipriau unsure.gif
Atsakyti
Siandie klausiau pas giniu del to skausmo,sake kad normalu,nes visi kaulai minksteja ir ten tas pats smile.gif sake jei labai saude tada ateiti ir darysim ka nors
Atsakyti
sveikos nestuke.gif esu nescia 29sav nezinau ka ir daryti,man daznokai skauda...TUOJ vietoj,jausmas toks lyg buciau ka tik po gimdymo,visur tampo,lyg gytu ikirpimai,na tos kurios gymde,ta jausma turetu zinoti,bet kodel taip yra nestumo metu,nesuprantu,gal kam taip buvo,ar verta del sito kreiptis pas daktare???
Atsakyti
Man pradejo skaudeti tarpviete sia sav. Mums 24 sav. Nezinau ar cia susirupinti, ar pradejo ten viskas temptis, del didejancios gimdos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rupkė @ 2009 01 07, 18:07)
Man pradejo skaudeti tarpviete sia sav. Mums 24 sav. Nezinau ar cia susirupinti, ar pradejo ten viskas temptis, del didejancios gimdos  g.gif .

Vat ir mane kankina tas klausimas ar verta susirupint,ar taip turetu buti,bet jau tikrai labai tempia,buna kad po 5-6 kartus per diena jauciu toki jausma
Atsakyti
Na as vos ne pastoviai jauciu ta skausma, ir jis prasidejo ne dabar.. verysad.gif sakiau gydytojai, bet sake, kad tai normalu, taip buna..
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 01 07, 19:00)
sveikos nestuke.gif esu nescia 29sav nezinau ka ir daryti,man daznokai skauda...TUOJ vietoj,jausmas toks lyg buciau ka tik po gimdymo,visur tampo,lyg gytu ikirpimai,na tos kurios gymde,ta jausma turetu zinoti,bet kodel taip yra nestumo metu,nesuprantu,gal kam taip buvo,ar verta del sito kreiptis pas daktare???

Kai pajauciau tuos skausmus apie kirksnis, tai atsimenu vyrui taip ir apibudinau "Atrodo, kad jau pagimdziau ir ten viskas gyja"...Tai va, sian buvau pas ginekolog. sake viskas normalu- tiesiog nuo svorio tempiasi raumenis ir jokiu vaistu nuo to nera. Siule nesioti dirza, betman jau 37 sav. tai manau jo nepirksiu.
Atsakyti