Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

man ir skaudeda, ir kirksnis ir klubus ir ko tik nebuwo, kai atsipalaiduoja raumenys ir raisciai taip ir buna, cia normalu mirksiukas.gif
o dabar kai maze nusileidus i dubeny tai isvis nesamone doh.gif viska spaudzia apacioj, toks jausmas kad su beizbolke i tarpukojy gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
O man labai skauda pilvo apacia, nestumo 6 sav. maudzia, tempia, bet tik ryte ir vakare, tokiais spazmais, po pusvalandi ir praeina. nuvau pas gine, pasake, kad nieko baisaus, tempiasi raumenys.
Atsakyti
man nestumo metu irgi pamausdavo pilvo apacia ir kirksnis pacioj pradzioj skaudejo. Viskas cia normalu, ejo, praejo, pagimdziau be jokiu komplikaciju, sunkumu. taip kad busimos mamytes pakentekit truputuka, viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat labai skaudedavo kirksnius ir gaktikauli doh.gif ,nuejus pas gydytoja issiklausinejau del ko taip,nes baisu man jau buvo kad nebutu kas blogai,tai ji mane nuramino ir pasake jog raiscius tempia,tad israse gerti kalci,magni ir kazkiap padejo thumbup.gif bent jau pora dienu nebe taip skauda ir apsiversti galiu lengviau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lakosta @ 2008 03 10, 14:08)
man taip pat labai skaudedavo kirksnius ir gaktikauli doh.gif ,nuejus pas gydytoja issiklausinejau del ko taip,nes baisu man jau buvo kad nebutu kas blogai,tai ji mane nuramino ir pasake jog raiscius tempia,tad israse gerti kalci,magni ir kazkiap padejo thumbup.gif bent jau pora dienu nebe taip skauda ir apsiversti galiu lengviau thumbup.gif  thumbup.gif

Jau man ,kaip šiandien skaudėjo tą kaulą cray.gif ,jau vos ėjau ,gerai ,kad švogerką sutikau maksėj ,tai parvežė...reikės rytoj nusipirkti ir man kalcio ir magnio,nes su pirmu vaikučiu ,kai laukiausi tai irgi gėriau smile.gif

Bet tokio skausmo,dar nebuvo man verysad.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Man zinokit irgi gaktikauli skauda,ypac siandien doh.gif Atrodo atsistosiu eit ir nugriusiu verysad.gif Toks vaizdas kad issisketus eiti tik turiu.O lovoj kai apsiverst reikejo nakti,tai.... cry.gif Nu zinokit dar tokio skausmo tai nebuvo.Gal dar ir svoris lemia kazkiek?As su pirmu tik 10kg buvau viso priaugus ir isvis labai lengvai jauciaus visa nestuma,o dabar jau 12kg unsure.gif
Atsakyti
na man taip pat jau +12kg ir tas skausmas, ypac kai reikia atsistoti sedejus ar gulejus..
Atsakyti
QUOTE(lasa @ 2008 02 03, 15:54)
labas mergaites as taip pat turiu problemeliu ir nezinau atakymo. man labai skauda nugara tokiu sausu skausmu kaip pries susirgima net nezinau kas tai gali buti.viena bendradarbe sake kad jai taip skaudejo visa pirma menesi.

Jeigu skauda strėnas, gali būti kad gimda yra į nugarą nusisukus - nieko blogo, bet per pirms 12 savaičių ji turi palinkti į priekį normaliu atveju, dėl to ir gali nugarą skaudėt.

Bet jeigu jau skauda rimtai, ne maudžia, reikia kreiptis pas gydytoją, nes ir nėštumas ne vietoj gali būti ir gimda įstrigti blogoj padėty.
Atsakyti
Kaip pirma karta laukiausi, man tokio dalyko visiskai nebuvo. O siuo metu laukiuosi antro patikekit net keista kaip skyresi nestumas ir taip skauda kirksnis visur kad net keista o kaip prasidejo ledukas tai jauciuosi kaip oska ant ledo:(
Atsakyti
QUOTE(okuneva-s @ 2008 12 26, 14:58)
Kaip pirma karta laukiausi, man tokio dalyko visiskai nebuvo. O siuo metu laukiuosi antro patikekit net keista kaip skyresi nestumas ir taip skauda kirksnis visur kad net keista o kaip prasidejo ledukas tai jauciuosi kaip oska ant ledo:(

as taip pat jauciuosi, tai kai ledukas stengiuosi sedet namie smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!!! as tik prisijungiau prie sio puslapio,nes pati esu nestuke, ir turbut kaip ir daugeliui busimom mamytem kyla nemazai klausimeliu. Tikiuosi, kad priimsit mane i savo gretas.
turiu tokia problemele, man labai daznai skauda gaktikauli,(bet tik desineje puseje) ypac kaip vaikstau.Kartais skausmas stipresnis, o kartais silpnas, ar net is viso uzsimirstu jog skauda.man dar tik 13 sav., nors skausma pradejau jausti jau labai anksti,gal nuo kokios 8-9 sav. Gal zinot ar tai normalu, ar reiketu rimtai susirupinti.
Atsakyti
Sveikutes.Ziuriu cia ne vienai tokios problemeles smile.gif man dabar beveik 22 sav, o jau kokias 5 sav jauciu ta skausma, nu verkt nesinori, bet nemalonu ir tiek. reiks jauciu giniui pasakyt kai eisiu
Atsakyti