Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Buvau pas gine, israse man duphastono. Bet galvoju - ar pakenteti, ar gerti ta duphastona - juk tai hormonu preparatas?? unsure.gif
Atsakyti
Gitusia Paskelbta 2007 04 29, 23:27
man taaaip skauda lytines lūpas, kad vos nuo kėdės atsistoju Kaži, ar verta dėl to kreiptis pas ginę, ar tai normalu?

ir man tas pats bet galvoju gal cia normalu? unsure.gif Gydytojos neklausiau, as is vis viska pamirstu pas ja nuejus doh.gif
Atsakyti
Man irgi tokia pproblema, skauda lupos isorej. O juk tik 19 savaite. Skauda kai verciuosi ant kito sono, ar zengiu zingsni ar stojuos nuo kedes. O siandien dar ir pilvo apacia maust pradejo. Aciu dievui radau sia tema.. nes jau nervai nelaike. Gal tai ir normalu. Savo Gines klaust nenoriu, ji mane apskritai nervint pradejo. Net galvoju kokia(i) kita susirast. Tai tokie reikalai. Beje zinau kad nestumo metu geriamas kalcis, bet maniske man sako NEGERK... priezasciu nepaaiskina. Net nezinau ka galvot. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(murge @ 2008 01 27, 20:18)
Man irgi tokia pproblema, skauda lupos isorej. O juk tik 19 savaite. Skauda kai verciuosi ant kito sono, ar zengiu zingsni ar stojuos nuo kedes. O siandien dar ir pilvo apacia maust pradejo.  Aciu dievui radau sia tema.. nes jau nervai nelaike. Gal tai ir normalu. Savo Gines klaust nenoriu, ji mane apskritai nervint pradejo. Net galvoju kokia(i) kita susirast. Tai tokie reikalai. Beje zinau kad nestumo metu geriamas kalcis, bet maniske man sako NEGERK... priezasciu nepaaiskina. Net nezinau ka galvot.  fool.gif

Nelabai ir aš suprantu kodel man šiandien pradėjo mausti pilvo apačią. kol sėdžiu arba guliu tai nieko nejaučiu. jei vaikštau maudžia pilvo apačią. Ir kai paspaudžiu pilvo apačią skauda. Ar yra kam taip buvę?
Gal reikia ryt lėkt pas daktarę? g.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos ir esamos mamytes... su tais skausmais tai as jau nebezinau ir ka galvoti... mum 27 savaites, o jau du kartus ligoninej del gresiancio gulejom: pastoviai skauda pilvuko apacia, kartais suima skaismai desiniam sone, naktim klubai skauda... zodziu, guliu lovytej jau trecia savaite, bet vis neina geryn... viena diena pavaikstau jau, kita vel blogai... daktarai liepe magni gert, dar kai uzeina daugiau skaudet liepe isgert Spascupreel ( cia homeopatiniai vaistukai, kurie mazina gimdos susitraukimus ir nieko blogo tikrai nedaro). Baisu, net neisivaizduoju kaip dar sitiek laiko istvert...
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 01 12, 20:41)

man taaaip skauda lytines lūpas, kad vos nuo kėdės atsistoju  Kaži, ar verta dėl to kreiptis pas ginę, ar tai normalu?
ir man tas pats bet galvoju gal cia normalu?  unsure.gif  Gydytojos neklausiau, as is vis viska pamirstu pas ja nuejus  doh.gif

Buk gera parasyk ka Gine pasake, man idomu ar taip gturi buti... dekui.
Atsakyti
Man dabar 13 savaiciu ir jau antra diena pilva maudzia, kartais vakarais taip netiketai suduria.. viena nakti net surekiau (isgasdinau vyra mieganti) nuo durio. unsure.gif siandien ir nugaryte kartais paskauda (turiu problemu su nugara, gal del to)...
Nesuprantu.. ar cia normalu tie skausmai, ar tikrai cia gimda tempiasi... o gal reikia jau sunerimti? g.gif

QUOTE(shlapka @ 2007 06 01, 07:56)
As  nestuke.gif tik 5 savaite. Griztu is darbo (darbas biure) ir taip pradeda pilva mausti. KArtais lyg gimda durtu. Vos galiu iskesti. Sakiau gydytojai, kad maudzia pilva, o ji nieko: israse vitamino E ir folines rugsties. verysad.gif
Nezinau netgi ka daryti??? GAl cia iprasta.
Anksciau minejo, kad mano gimda truputi issikraipusi i kita puse  :wub
Nezinau ar reiketu kenteti???? Gal tai iprasta nestumo pradzioje???  unsure.gif

siaip nestumo pradzioj ir man labai labai skaudedavo.. bet visos daktares sake,kad gimda tempiasi, normalu...
taciau poto jau vos i ligonine nepagulde, lyg ir iskaiciau ant lapelio,kad gresiantis.... tai ar cia susije, net nzn... blush2.gif
Atsakyti
labas mergaites as taip pat turiu problemeliu ir nezinau atakymo. man labai skauda nugara tokiu sausu skausmu kaip pries susirgima net nezinau kas tai gali buti.viena bendradarbe sake kad jai taip skaudejo visa pirma menesi.
Atsakyti
na baisu su tais skausmais kai pvz man pirmasis netumas ir nezinau ar tas skausmas gerietis ar blogietis g.gif skaudena man pilvo apacia.. bet tik vakarejant. Dazniausiai tos lengvas tempimas lyg vienas kitas dieguliukas pereinantis zemyn.. eisiu konsultuotis nes nezinau ka galvot schmoll.gif
Atsakyti
Man tempdavo, labai nemalonus jausmas schmoll.gif Gydytoja sake, kad viskas palengva ruosiasi gimdymui. Todel ir yra tokie nemalonus pojuciai. Kai pagimdziau, praejo.
Atsakyti
man buna ten blush2.gif kaip suduria kad net asaros isbega verysad.gif ir labai tempia sonuose,paklausiau pas daktare kodel taip tempia ji pasake truksta kalcio,o tie durimai normalu,taip kad kenciu nors jau nebedaug liko smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes, paskutini menesi man irgi pradejo skaudeti gaktikauli, buna kad stengiuosi nesivartyti lovoje, o islipus is jos -bijau net zingsni deti -kad tik to skausmo isvengt. Guodzia viena, jog tai uzeina retai- gal kas trecia diena, ir siaip nebe daug liko kenteti. O akusere, nuramino, kad tai normalu, bei patare gerti magni.
Atsakyti