Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Perskaiciau visu pasisakiusiuju patirtis ir nusterau... Didziajai daugumai nestukiu gaktikauli pradeda skaudet po 24-25 savaites, o as tuos skausmus jauciu nuo 12 savaites. Ar tai normalu? Tiesa, man skausmas labiau pasireiskia ne ryte (kaip dauguma i cia rasiusiuju), o vakare. Kodel taip anksti? Ar tai normalu?
Atsakyti
gal tu svorio daugiau priaugai? g.gif nezinau, bet imk stiprinti kaulus. gal tau kalcio truksta...
Atsakyti
O mums jau 37 savaitės ir neskauda visiškai ten apačioje. Gal man kaulai nesiplečia ir pati pagimdyti negalėsiu g.gif Įdomu net kažkaip pasidarė perskaičius komentarus čia... Reikės gydytojos klaust, kodėl neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 22, 14:30)
O mums jau 37 savaitės ir neskauda visiškai ten apačioje. Gal man kaulai nesiplečia ir pati pagimdyti negalėsiu  g.gif Įdomu net kažkaip pasidarė perskaičius komentarus čia... Reikės gydytojos klaust, kodėl neskauda.

Sveika, mano draugei irgi visai neskaudejo ,nor pasirode kad vaikelis sedine eina ir jai Cezari dare. blush2.gif Tiesa man su pirmu vaikeliu irgi neatsimenu kad tokie skausmai buti -gal cia sutapimas, bet ir man pirmas Cezaris buvo g.gif
Atsakyti
Ir as su ta pacia problemele smile.gif
Man gydytoja sake, kad cia nieko baisaus. Paprasciausiai gimda spaudzia kaulus ir juos skauda. Man labai padeda dirzas. O del kalcio, tai jau nezinau ar gerai ji gerti pakutinemis nestumo savaitemis. Kiek as zinau tai negalima, ne sukieteja leliuko kaulai ir gimdant jis gali patirti trauma. O be to ir gimdyti manau bus sunkiau. O ar tai susije su galvutes nusileidimu irgi abejoju, mano leliu dar plaukioja kaip nori, nors kaulai jau skauda 4 savaites smile.gif
Atsakyti
g.gif mergaites, o gali sie skausmai atsirasti 14-15 savaite? nes ziuriu visoms atsirado veliau, o man kaip tik dabar tiek laiko... o jei dar staigiau atsistoji tada dar ir pilvo apacia taip labai trumpai ir staigiai sudiegia g.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes 4u.gif

Pasiguosiu, kad ir man problemos su kirksnim, ir ne tik doh.gif Pavyzdziui man kirksnis pradeda skaudet tada, kai ilgiau paguliu ant vieno sono, tai taip ir vartaus naktim doh.gif o va didziausia beda - jau kazkur nuo 14 nestumo savaites jauciamas raisciu tempimas... Ir aisku, kuo labiau gimdute tempiasi, tuo labiau ir skauda... Nakti verciuosi ir jauciu, o kai ryte reikia i darba keltis, tai isvis kaip tankas is lovos issiverciu... Arba kai ilgiau pasedziu (o darbas sedimas), kol issivaikstau doh.gif Zodziu, laikykimes, musu lialiai jau pakeliui 4u.gif
Atsakyti
hmm, nu del ko tas kirksnis skauda pasiskaicius cia supratau, bet man tik viena skauda, o kitos ne.. ar cia ir kitom taip buna? ar cia reiskais kad pas mane kazkas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 02 28, 15:51)
hmm, nu del ko tas kirksnis skauda pasiskaicius cia supratau, bet man tik viena skauda, o kitos ne.. ar cia ir kitom taip buna? ar cia reiskais kad pas mane kazkas ne taip?

viskas gerai, man irgi tik viena skauda, o siandien tos nebeskauda bet kita skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2007 02 28, 15:31)
viskas gerai, man irgi tik viena skauda, o siandien tos nebeskauda bet kita skauda  lotuliukas.gif

niu va biski ramiau, kad ne man vienai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir man skaudedavo ir dabar kartais paskauda bet jau reciau ir skauda kartais abi kartais viena todel kad leliukas auga jam reikia daugiau vietos thumbup.gif ir dar daktare sake kad is lovos reikia keltis palengva keliant po viena koja o iskelus kojas dar keleta min pasedeti o nesokti staigiai niekada nedaryti staigiu judesiu
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2007 01 27, 01:02)
blush2.gif Neturiu su kuo pasitarti. Pas mane jau 30 nestumo savaite. Ir staiga pradejo skaudeti lytinius organus. Kazkaip viskas maudzia, dar priklausomai nuo to kaip guliu ar siedziu, labiausiai jauciasi rytais, vos pabudus. Kartais nieko neskauda ir net neprisimini apie tai visa diena,o kartais vos pasisukti galiu, nesudejavus. Gal cia del to, kad vaikelis auga ir spaudzia ten visur ar vis del to reiketu susirupinti?
Gal dar kas nors susidure su tokia pat problema arba panasiai?Pagelbekit prasau.

aš irgi laukiuosi 30sav. ir man ten skauda, nezinau ką daryt, būna taip skaudžiai sudiegia, kad siaubas, net verkt norisi. doh.gif
Atsakyti