Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas ten... nėštumo metu

Sveikos 4u.gif . Pas mane ta pati problema, bet man 13 savaite, o jau kokias 5 dienas skauda klubu kaulus ir net stuburo paskutini slanksteli (na taip atrodo). Ir nebezinau ka daryti , pas gydyt tai tik balandzio vidury verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos or as turiu problemyte 4u.gif man tikrai nieko ten neskauda bet as nesuprantu unsure.gif kodel "ten" taip viskas patine ,as taip bijau rodos vaikiukas islys man 30sav,ir net nezinau ka galvoti ,na tas pilvas pakieteje ,ir paskausta nugara ,bet taip keista gal jau taip turi buti jug nestumo paskutinis trimestras ,man kazko ramybes neduoda ? prasau gal kuri galite pasakyti ? ba jau visko prisimastau .ar turi buti istine? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 22, 13:30)
O mums jau 37 savaitės ir neskauda visiškai ten apačioje. Gal man kaulai nesiplečia ir pati pagimdyti negalėsiu  g.gif Įdomu net kažkaip pasidarė perskaičius komentarus čia... Reikės gydytojos klaust, kodėl neskauda.

reikia dziaugtis ,kad neskauda,o ne ieskot priezasties kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
o man ten diegliukas ilindes yra... tai nevisada jis yra, bet daznokai buna... nieks nereaguoja i mano tuos nusiskundimus, sake gali taip but smile.gif tai magnis, kaip ir visada nuo visu ligu smile.gif
Atsakyti
sveikutes, pagaliau radau tokia tema 4u.gif man irgi labai skauda kirksnis, bet butent labai vakare, negaliu normaliai paeiti..o dar tik 24 savaite eina unsure.gif kaip reikia atsikelti tai doh.gif eisiu pas savo gyditoja tai parasysiu rytoj ka ji man del to sakis.
Atsakyti
man skaudejo skaudejo gaktikauli vis nakti vos apsiversdavau ant sono doh.gif o va atejo paskutinis menuo ir nieko man ten nebeskauda bigsmile.gif tik klubus pradeda mausti nakti....
Atsakyti
skanbinausi gyditojei tai sake magni gerti ir butinai nori mane apziureti, tai turbut nera labai gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2007 04 27, 10:25)
man skaudejo skaudejo gaktikauli vis nakti vos apsiversdavau ant sono  doh.gif o va atejo paskutinis menuo ir nieko man ten nebeskauda  bigsmile.gif tik klubus pradeda mausti nakti....

o nuo kiek menesiuku tau pradejo skaudeti?
Atsakyti
QUOTE(zaza09 @ 2007 04 27, 14:57)
skanbinausi gyditojei tai sake magni gerti ir butinai nori mane apziureti, tai turbut nera labai gerai  g.gif
Papildyta:

o nuo kiek menesiuku tau pradejo skaudeti?

man ta gaktikauli pradejo mausti gal nuo 25 sav.
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2007 02 27, 22:35)
g.gif mergaites, o gali sie skausmai atsirasti 14-15 savaite? nes ziuriu visoms atsirado veliau, o man kaip tik dabar tiek laiko... o jei dar staigiau atsistoji tada dar ir pilvo apacia taip labai trumpai ir staigiai sudiegia  g.gif

sveikos nestukes nestuke.gif ir man 14-15 sav siandien maude pilvo apacia, tai gine liepe magni gerti ir guleti,o jei skausmas sustipretu ir neprateitu, tai liepe i ligonine vaziuoti 4u.gif kartais kai nuo kedes atsistoju taip pat pilvo apacia suima nestuke.gif nezinau net ka ir galvoti, ar cia taip turi buti, ar prasideda kokie nors blogumai g.gif
Atsakyti
man taaaip skauda lytines lūpas, kad vos nuo kėdės atsistoju verysad.gif Kaži, ar verta dėl to kreiptis pas ginę, ar tai normalu?
Atsakyti
As nestuke.gif tik 5 savaite. Griztu is darbo (darbas biure) ir taip pradeda pilva mausti. KArtais lyg gimda durtu. Vos galiu iskesti. Sakiau gydytojai, kad maudzia pilva, o ji nieko: israse vitamino E ir folines rugsties. verysad.gif
Nezinau netgi ka daryti??? GAl cia iprasta.
Anksciau minejo, kad mano gimda truputi issikraipusi i kita puse :wub
Nezinau ar reiketu kenteti???? Gal tai iprasta nestumo pradzioje??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shlapka @ 2007 06 01, 08:56)
As  nestuke.gif tik 5 savaite. Griztu is darbo (darbas biure) ir taip pradeda pilva mausti. KArtais lyg gimda durtu. Vos galiu iskesti.

Man lygiai tas pats! Irgi tik penkios savaitės, o pilvo apačią vienam taške kartais taip gelt pradeda, lyg virbalą kiščiau. Ir dažniausiai ryte. Ginekologė tepasakė "organizmas turi apsiprasti...". Na, pasakė ir šventa, vis ramiau kai žinai kad "taip turi būti"...
Atsakyti