Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(vredna @ 2007 02 23, 14:20)
Man tai kažkaip vyriškumas ir ašaros nesiderina (aišku nekalbu apie išskirtinius atvejus).  O kad jie išsiskirimus lengviau perneša tai faktas

O man kaip tik atrodo, kad tik tikras vyras yra pakankamai drasus kad isdrystu verkt. Zinoma nesneku apie visokius skystaliukus g.gif

QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 15:10)
(...)Buvau apsisprendus ir manau pribrendus iseiti ir ji paleisti... (...) negi dabar laukti ir sedet "ne veziose" kol jis paskambins ir susitiksim- ir tada ramiai viska isdestyt. Sakysit- pamirsk, jokio daugiau bendravimo su juo! Bet juk zinau kad ieskos, neduos ramybes... (...)

Zinai, zizeliau, atsisveikinimas bus naudingas tik tada jei jis ivyks tavo viduje, o ne bus kazkoks parodomasis. Aisku gali isivaizduot, paplanuot kaip viskas bus, bet ne visada vyrai elgiasi pagal tavo scenariju. O gal tiksliau niekada.. juk visai tiketina kad savo kokiu netikusiu komentaru, ar kreivu veideliu jis sugadins visa atsisveikinimo "svente" ir privers tave jaustis blogai. Atsisveikink sirdy. Stiprybes tau 4u.gif

O mano ilgesys darbo metu paskambino. I darbini nr. Nebuvau isivedus tai pakeliau. Pradejo klausinet kaip sekasi, o as tik trumpinu pokalbi, lyg netureciau laiko (nors is tiesu nelabai turiu), sakau einam prie reikalo, ko norejai paklaust. Buvau isitikinus, kad del darbo. O jis - ai siaip, kaip laikotes idomu.. pradejo pasakot, kad savaitgali i pirtele vaziuoja. Tai as pradejau pasakot kad vakar pasimatyme buvau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 23, 19:30)
O mano ilgesys darbo metu paskambino. I darbini nr. Nebuvau isivedus tai pakeliau. Pradejo klausinet kaip sekasi, o as tik trumpinu pokalbi, lyg netureciau laiko (nors is tiesu nelabai turiu), sakau einam prie reikalo, ko norejai paklaust. Buvau isitikinus, kad del darbo. O jis - ai siaip, kaip laikotes idomu.. pradejo pasakot, kad savaitgali i pirtele vaziuoja. Tai as pradejau pasakot kad vakar pasimatyme buvau lotuliukas.gif  thumbup.gif

Na tu tai pavarai su savo elgesiu pries ji, ne kiekviena istengtu taip susivaldyti thumbup.gif Linkiu tau geresnio savaitgalio, nei jis galetu tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
RVB pati zinai, kad nevisada tokia tvirta bunu. Bet as zinau, kad tik pati galiu savo laime susikurt. Ir ji visiskai nepriklauso nuo kazkokio vyro.. na nezinau, bet stengiuosi save itikint ax.gif
Pamokas sitam skyrely mokausi thumbup.gif ismokau kartot sau, kad man visur seksis wink.gif kad ir ka bedaryciau.. ir regis tikrai labiau sekasi. Neatsimenu to termino, bet regis veikia tas isikalbejimas..

Gal del to, kad as visada juo pasitikedavau, net ir jausdama kad stebi kokia mergina vistiek budavau rami, juk jis tiesiog vyras, tai ir dabar visai nesigalvoja, ar bus ten kokiu mergaiciu ar ne. Isivaizduoju, kad su draugais tiesiog pasilinksmins. Turbut tai truputi palengvina man gyvenima..

O ka jus savaitgali veiksit?
As tai eisiu i Jomato thumbup.gif paskui papasakosiu kaip ten. O gal dar kuri eisit?
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 23, 18:30)
O mano ilgesys darbo metu paskambino. I darbini nr. Nebuvau isivedus tai pakeliau. Pradejo klausinet kaip sekasi, o as tik trumpinu pokalbi, lyg netureciau laiko (nors is tiesu nelabai turiu), sakau einam prie reikalo, ko norejai paklaust. Buvau isitikinus, kad del darbo. O jis - ai siaip, kaip laikotes idomu.. pradejo pasakot, kad savaitgali i pirtele vaziuoja. Tai as pradejau pasakot kad vakar pasimatyme buvau lotuliukas.gif  thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif As irgi taip darau, pasakoju visiems jo draugams kaip puikiai jauciuos, kokie nauji bendradarbiai grazus ir kaip sauniai leidziu laika thumbup.gif Tegu galvoja, kad puikiai gyvenu ir be jo 4u.gif Siandien jo vienas draugas parase manau jis tave dar myli, nu ir kas man is to? O as atsakiau, o as ismokau be jo gyventi ir gyventi del saves, kaip ir jisai darydavo bunant mums kartu, tad man ne velnio nerupi, kur jus buvot, kokius mano megstamiausius patiekalus jis siandien uzsisake, nes mat as juos megstu ir pan schmoll.gif Nevaidinu isdidzios - tiesiog tokia tampu ir esu velniskai tuo patenkinta thumbup.gif
Patikekit nauja veikla, nauja knyga, nauja pazintis gali padaryt stebuklus wub.gif Svarbu suvokti, kad vyras ir meile negali buti pirmoje vietoje, kol esi jauna, nes visa tai labai laikina schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos! As tai pavalgius tuoj leksiu i trasa. Viena. Be jo. Matau, kad pasijunges Skype, bet nerasau jam pirma, nores, pastebes mane ir parasys ka nors, jei spes pries man iseinant. Nesvarbu, man siandien labai gera nuotaika, tad noriu gerai praleisti laika, sugebesiu tai padaryti ir be jo pagalbos, apsirengsiu tuoj graziai ir seksovai ir maunu biggrin.gif Kitu vyru zvilgsniai paglostys man savimeile ax.gif Man jau dabar kaifas... labanakt!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Va, matau sauniai laikotes dauguma smile.gif Smagu girdeti 4u.gif

Pati jauciuosi visai gerai, juolab kad savaitgali visa susiplanavau kaip reikiant ir neleiks nereikalingo laiko mintims apie ilgesi. Man patinka ka nors veikti smile.gif Tik del vieno dalykelio truputi gailiuosi - buvo pries kelias dienas musu kompanijos susitikimas del rimtu reikalu ir naujo projekti, bet neformalioj aplinkoj biggrin.gif ir ten turejo but jis.
O as emiau ir nenuejau. Del sventos ramybes... Na, bus vienu projektu maziau, ot ir kas? Tik tiek kad daugiau laiko sau liks smile.gif
Is kitos puses, tai truputi gailiuosi, atseit kad pati sau pasirodziau silpna.. nes visalaik gyvenu pagal 'geriau geilekis to ka padarei, negu to ko nepadarei". Na ir nepadariau si karta. Galvos nieks nenuraus.Mano pasisirinkimas.

Man labai patiko Egliuko patarimas, kad nustatyti sau tiksla pasiekti daugiau negu jis smile.gif Irgi taip noriu smile.gif Ir isvis, daugiau tikslu pati sau uzsibresiu... Stai jau vakar uzsirasiau i vairavimo mokykla 4u.gif

Gero savaitgalio visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
-Agata-, o kokia ten ta jusu organizacija, jei nepaslaptis ax.gif ka jus veikiat? labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas! As irgi jau cia, nes negalejau daugiau miegot. Ot vergas man su tuo miegu rytais! Ypac siandien, labai daznai nakti nubusdinejau doh.gif Reiks gal diena dar prigult g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif Na ka, su savaitgaliu sveikinu ir tikiuosi, kad visos puikiai leidziat laika, kaip ir esat nusipelniusios mirksiukas.gif Labai dziaugiuosi, kad mano tikslu issikelimo pavyzdys uzkrete cia kelias merginas, saunuoles thumbup.gif Pamatysit, pacios niekad turbut netikejot, kad turit tiek jegu ir galios pasiekti gyvenime tai, ko trokstat 4u.gif Ir tas troskimas nebus susijes su vyriskos gimines atstovais, bet suteiks ne ka maziau dziaugsmo ir pasitikejimo savimi 4u.gif
RVB, o kodel tu blogai miegi? ax.gif As po skyrybu jau trys savaites kaip miegu po 6 kokias valandas, daugiau neiseina, o ir sapnai nekokie aplanko, bet nenusimenu ir laukiu kol viskas susitvarkys mirksiukas.gif Isgerk pries miega kokiu arbateliu, labai padeda thumbup.gif
Na ka, saltukas spaudzia lauke, bet vaziuoju i biblioteka, noriu dar karta perskaityti "Princa ir elgeta" bei "Doriano Grejaus portreta" berods taip vadinas blink.gif Klasika, padedanti sielos tobulejimui, o jam nera ribu 4u.gif Linkiu gero savaitgalio, neliudekit, susiraskit veiklos ir dziaukites gyvenimu, jis per trumpas liudesiui schmoll.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 24, 14:27)

RVB, o kodel tu blogai miegi? ax.gif  As po skyrybu jau trys savaites kaip miegu po 6 kokias valandas, daugiau neiseina, o ir sapnai nekokie aplanko, bet nenusimenu ir laukiu kol viskas susitvarkys mirksiukas.gif  Isgerk pries miega kokiu arbateliu, labai padeda thumbup.gif
Na ka, saltukas spaudzia lauke, bet vaziuoju i biblioteka, noriu dar karta perskaityti "Princa ir elgeta" bei "Doriano Grejaus portreta" berods taip vadinas blink.gif  Klasika, padedanti sielos tobulejimui, o jam nera ribu 4u.gif  Linkiu gero savaitgalio, neliudekit, susiraskit veiklos ir dziaukites gyvenimu, jis per trumpas liudesiui schmoll.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Nezinau, kazka sapnavau (nepamenu ka) ir vis nubusdavau, bet zinau, kad nieko nemalonaus nesapnavau. Kaskart nubudus neturejau blogo jausmo. Viskas susitvarkys. Rytais nuo puses devyniu jau pradedu busti nuo musu paskutinio susitikimo su juo. Galiu sau (galbut) tuo paaiskint, kad jis gal masto tuo metu apie mane, jog as dar miegu, o jam i darba reikia tongue.gif ir neduoda man ramiai issimiegot biggrin.gif , kersyja biggrin.gif
Pradzioj, po issiskyrimo irgi labai ilgai negalejau sapnuoti. Man sapnai gal tik si menesi prasidejau, na bent jau tie ryskus, kurie isimena.Kai nurimsi siek tiek, pradesi vel sapnuot. Viskas bus gerai, mergaites!
Atsakyti
Na,kagi jungiuos ir as prie jusu mielosios 4u.gif

uztenka vienai rasineti ir kapstytis..Ziuriu, kiek cia jusu daug bigsmile.gif ir kaip viena kita sauniai palaikote 4u.gif
Tikiuosi ir man bus lengviau su jumis papliurpus ir pades atitolinti savo mintis nuo jo! ir stengtis is visu visu visu jegu, nepasiduoti ir buti stipriai..susilaikyti nuo rasymu zinuciu, nuo gyvenimo praeitimi ir mylejimo praeities,kurios dabar jau nebera..Tikiuosi jusu padedama padeti sau, islipti is tos beprotybes, nes kitaip ji mane pavers beprote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 24, 20:08)
Na,kagi jungiuos ir as prie jusu mielosios  4u.gif

uztenka vienai rasineti ir kapstytis..Ziuriu, kiek cia jusu daug  bigsmile.gif  ir kaip viena kita sauniai palaikote  4u.gif 
Tikiuosi ir man bus lengviau su jumis papliurpus ir pades atitolinti savo mintis nuo jo! ir stengtis is visu visu visu jegu, nepasiduoti ir buti stipriai..susilaikyti nuo rasymu zinuciu, nuo gyvenimo praeitimi ir mylejimo praeities,kurios dabar jau nebera..Tikiuosi jusu padedama padeti sau, islipti is tos beprotybes, nes kitaip ji mane pavers beprote  doh.gif

Labas, mes taves visos su mielu noru isklausysim ir pasistengsim padet. Junkis prie musu, bet tikiuosi neteks ilgai uzsibut, kad galetum vel pakilti i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti