Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

Viva priminiai apie rafaelo wink.gif jau dar labiau laukiu Kaledu6 nes kiekvienais metais po egle nuo savo brangiausio Kaledu senio randu pacia didziausia deze Rafaelciku tongue.gif (svarbiausia senis zino, kad juos reikia padeti tada, kai grystam namo po visu gastroliu) Apsivalgau blink.gif
Atsakyti
labiausiai patiko primieji du apklausos klausimai wink.gif laugh.gif bet pasirinkau abonementa, faina gi kur nueiti ir pasirelaksuoti, o svarbiausiai galvoti kad cia vyras taip rupinasi. biggrin.gif
Atsakyti
nemanau, kad vibratorius ar aistra keliantys daikciukai tinka Kaledu proga, geriau situos variantus valentino dienai pasilik.
Atsakyti
Tevuk, o ko gi - chalatas, naktiniai, pizama, cia gi is tos pacios serijos, dar tik biguduku plaukams biggrin.gif , slepeciu ir tualetinio poieriaus truksta...

O vibratorius? Gi seksshopuose moterims ne tik vibratoriai buna rolleyes.gif . Rizikuoju nusiposhlint, tai nedetalizuosiu, bet vibratorius kiek zinau nuo orgazmo tipo priklauso, gal ta tavo zmona netures jo kur det... Gales tada tetules senmerges gasdint arba kokteilius plakt biggrin.gif

Ko neirasei standartiniu moterisku dovanu -
bizuterijos, parfumerijos, galanterijos (nu as cia tipo - pinigine...), siaip standartiniu dovanu (buitines technikos, laikrodziu, kanceliariniu (na gal kokia verslininke ta zmona?!)), intelektualiu dovantu - knygu, megiamo zurnalo prenumeratos...

Kurk dabar nauja apklausa! Tikslesne... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (tevukas @ 2003 12 11, 22:48)
Suprantu ne Valentino diena, bet visdėlto moterys prisipažinkite sau - norėjote juos pasirinkti:)))))))

Na tik ne Kaledoms biggrin.gif . Isivaizduoju kaip is po egles traukiam dovanas, o sunus klausia - kas cia? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Septyni būdai reaguoti į Jums nepatinkančią kalėdinę dovaną

1. Oho, čia tai bent dovana!

2. Nagi nagi…

3. Dievuliau, jei nebūčiau neseniai numetęs/numetusi 10 kilogramų, tai man puikiai tiktų.

4. Jei šuo ją užkas, aš iš tiesų supyksiu.

5. Tai nuostabu – bet jaučiu, kaip man visi pavydės...

6. Kaip tik prisiminiau – pasižadėjau visas šiuometines kalėdines dovanas atiduoti labdarai.

7. Aš to TIKRAI nenusipelniau…
Atsakyti
Na as tai svaigstu kaip noriu kokios keliones ir namu kino. Vat nors namu kinas ir buitiskas dalykas bet as jo labiausiai noriu. vat man diedas buvo karta padovanojes tokius karolius, ant grazios juosteles priverta meduoliu, juos zinoma kepe ne jis manau kad jo mama, bet mintis buvo kaledine ir tikrai faina. manau butu faina dovana gero vyno butelis apsuktas siltomis vilnonemis kojinemis ir kaip nors kitaip graziai ipakuotas su cinamono lazdelem nu zodziu cia jau floristo sugebejimu reiketu, bet vat cinamonas kazkaip man asocijuojasi su kaledom.
manau kad gausiu namu kina nes jau dabar diedas sako kam tau pirkti jei gali kas nors padovanoti biggrin.gif ir dar koki miela nestandartini daigciuka
Atsakyti
O as dar nezinau ko noriu, nors senelio salcio smile.gif visada prasau to ko man tuo metu reikia.Tai dazniausiai buna praktiski daiktai.
Atsakyti
Kokia faina tema wub.gif
As siemet labai noreciau kokio grazaus papuosalo: auskaru ir verinio ar grandineles rolleyes.gif Seniau vis sidabriniu noredavau, o dabar noriu auksiniu... rolleyes.gif
Bet cia turbut tik ir liks mano svajones sad.gif Nu bet svajoti nedraudziama smile.gif
o siaip labai noreciau, kad Kaledu senis atnestu ramybe ir harmonija i mano siela- jauciu, butu didziausia dovana....
Atsakyti
Šiemet norėčiau gauti tiesiog lūpdažį, kurio tik mėginėlį turėjau, bet labai patiko rolleyes.gif (vyras informuotas, ko prašyčiau Kalėdų senio ) biggrin.gif , arba dovanų čekį rankiniam laikrodukui, arba pakvietimą Naujakui į kokį restoraną rolleyes.gif
Atsakyti
O as net nezinau ko as noreciau...... rolleyes.gif Butu faina gauti papuosalu, nes turimi jau truputi nusibode, norisi atsinaujinti. Bet gal labiau noriu MP3 mazycio faino grotuvo. Bet kazkaip tas grotuvas man atrodo ne kalediska dovana. Nu nezinau....reiks pagalvot.... rolleyes.gif
Atsakyti
o as kogero labiausiai dziaugciausi gero masazo seansu.. kazkaip siuo metu labiausiai noretusi gerai pailseti, atsipalaiduoti ir pajusti nauja jegu antpludi rolleyes.gif
Atsakyti