Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

DVVC,
tu turi prisiimti atsakomybe uz vaikus ir uz .... savo tevus. Gal kvailai skamba, bet paziurek ir is kt. puses ( jei neesi sado - mazo - salininke). Tavo tevai tave pagimde ne tam, kad kazkoks isgama zalotu ju sveikai pagimdyta, isaukleta ir grazia dukra. Ne tam jie tiek investavo laiko, pinigu ir emociju i tave, kad kazkoks nesubrendelis ar iskrypelis tave dauzytu, padarytu invalide ar uzmustu. Tavo elgesys yra tikrai gan lengvabudiskas siuo atveju ir pries sunu, kuris mato/jaucia moteriskos g. , t.y. savo mamos silpnuma. Jo samone ir pasamone dabar formuojasi ir dalykai fiksuojasi. Nesistebek viena diena, kad jis prades tave ar savoi busima zmona dauzyti.
Greiciau skirkis ir daugiau ne nepazvelk i ta puse. Gyventi turi kur - pas tevus. Jie tavee supras ir priglaus kuriam laikui, kol atsistosi ant koju.
Toki priimti atgal i seimai??? ohmy.gif Niekada!
Papildyta @ [mergetime]1077575158[/mergetime]
Susinervavau! 1) O jei liksi invalide po eilinio dauzymo: kam tu tada busi reikalinga? Niekam!
2) jei uzmus? Tikrai ne didvyres mirtis, o pernelyg lengvabudiska, nes nesugebejai reikiamu momentu paimti savo gyvenimo vadeles i savo rankas.
Sorry, kad tai ziauriai. Bet zinau viena atveji, kai vyras uzmuse jauna, inteligentiska zmona. Liko mazameciai vaikai. Jos tevams sielvartas - neapsakytas. O tas chamas atbuvo vienerius metus kalejime (uz gera elgesi, ir tai buvo seimyninis "buitinis" konfliktas - > siaubas kazkoks!!) ir vel laisvej iesko aukos.
Nesk skudurus greiciau ir ilgai nedvejok. Ne jis vienas vyras siame pasauly ar tavo mieste
Atsakyti
Daviau sau 2 sav. terminą. Vakar buvau pas advokatę ir ji mane pradžiugino, kad aš turiu visus kozirius. Beto skyrybų procesas nuo pareiškimo padavimo, jei nei viena pusė nepageidauja taikytis, užtrunka 2-3savaites. Vienaip ar kitaip viskas baigsis.
Atsakyti
Papildyta @ [mergetime]1077575158[*Natalija rgetime]
Susinervavau! 1) O jei liksi invalide po eilinio dauzymo: kam tu tada busi reikalinga? Niekam!
2) jei uzmus? Tikrai ne didvyres mirtis, o pernelyg lengvabudiska, nes nesugebejai reikiamu momentu paimti savo gyvenimo vadeles i savo rankas.
Sorry, kad tai ziauriai. Bet zinau viena atveji, kai vyras uzmuse jauna, inteligentiska zmona. Liko mazameciai vaikai. Jos tevams sielvartas - neapsakytas. O tas chamas atbuvo vienerius metus kalejime (uz gera elgesi, ir tai buvo seimyninis "buitinis" konfliktas - > siaubas kazkoks!!) ir vel laisvej iesko aukos.
Nesk skudurus greiciau ir ilgai nedvejok. Ne jis vienas vyras siame pasauly ar tavo mieste

Sakyciau ziaurei cia tu.
Mano exvyro seimoje smurto nebuvo,bet jis buvo museika. Dabar su kita gyvena,mustiniu nera.Man jis sakydavo ,kad as ji nervinu.O ana nenervin,nes jis savo mamos nemato-kuri ji pakursdavo del manes.
Dovvlc,isiaiskink ,gal kas tavo diedui ant smegenu lasa? Gal draugelei,o gal ir tevai?
Seimoje mustines gali but del daugeliu prezasciu. Gal jis jauciasi nepilnavetis del tavo issilavinimo,del to ,kad uzdirbi daugiau.Daug prezasciu yra ....
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 02 24, 18:09)

Sakyciau ziaurei cia tu.
Mano exvyro seimoje smurto nebuvo,bet jis buvo museika. Dabar su kita gyvena,mustiniu nera.Man jis sakydavo ,kad as ji nervinu.O ana nenervin,nes jis savo mamos nemato-kuri ji pakursdavo del manes.
Dovvlc,isiaiskink ,gal kas tavo diedui ant smegenu lasa? Gal draugelei,o gal ir tevai?
Seimoje mustines gali but del daugeliu prezasciu. Gal jis jauciasi nepilnavetis del tavo issilavinimo,del to ,kad uzdirbi daugiau.Daug prezasciu yra ....

Na o jei ir lasha, tai ka? O tai prie ko cia dovvlc? Cia jau man rodos, kad dovvlc jo deka turi daug didesniu problemu, negu dar aiskintis kur ir kas ten jam lashena blink.gif
Saunuole dovvlc, labai tave palaikau. Linkiu, kad tavo zaizdos uzsitrauktu kuo greiciau. linkiu neskubeti, nepulti i pirmo pasitaikiusio glebi. Linkiu,kad susitvarkytu tavo gyvenimas, surastum pilnatve ir sutiktum savo zmogu, tikra drauga.
LAIKYKIS!!!! heart.gif
Atsakyti
Tiesą pasakius net minčių nebuvo ir nėra apie kitą vyrą, tiksliau konkretų asmenį. O šiaip jei tai įvyks durų neužtrenksiu, ateityje. Nors tikiuosi, kad dar viskas per ateinančias dvi savaites išsispręs. Vienaip ar kitaip wink.gif
Atsakyti
skaudi tema,ka cia ir bepridursi.is tiesu tai jos vyras neturi ne menkiausios teises pries moteri kelti rankos.jei nervai nelaiko,tegu apsisuka ir iseina,bet nedaro tokios klaidos.Kalbu visa tai zinodama,taciau pati esu tai isgyvenusi ir visai neseniai,nors esu nescia.tebunie as ji kartais isvedu is kantrybes,ar bent jis taip sako,tebunie as irgi netobula,bet visgi...sitaip elgtis nederetu...
Atsakyti
Tiesa, tema eme ir nutruko pacioj kulminacijoj. Lona, kuo viskas baigesi?

Praejusi sestadieni skaiciau gyvenimo bude straipsni, kaip galvijas vyras del neistikimybes nugalabijo savo zmona, Triju panteru vadybininke. Baisu. Ir dar jo nuotrauka idejo. Vien zvilgsnis ka pasako ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 05 25, 16:23)
Tiesa, tema eme ir nutruko pacioj kulminacijoj. Lona, kuo viskas baigesi?

Praejusi sestadieni skaiciau gyvenimo bude straipsni, kaip galvijas vyras del neistikimybes nugalabijo savo zmona, Triju panteru vadybininke. Baisu. Ir dar jo nuotrauka idejo. Vien zvilgsnis ka pasako ohmy.gif

Po viskam tas setonas nusizude wink.gif Siandien Delfi skaiciau.
Atsakyti
Jei vyras pakelia ranka pries moteri, atleisti negalima. Pateisinti tuo labiau. Po pacio pirmo karto reikia sukrauti jo daiktus ir palikti laiptineje, pakeisti spynas ir padeti taska tame gyvenimo etape.
Ir negali buti jokiu kalbu apie tai, kad "pasikeis", "nenorejo", "siaip jis geras" ir panasiai. Nes tai jau kazkas is fantastikos srities...
Atsakyti
O as patiriu psichologini smurta seimoje, nes nuolat esu linksniuojama is blogosios puses. Kartais teisetai, bet skaudziausi buna tada, kai viskas vyksta atvirksciai. Vakar galutinai isitikinau: mano vyras, jei yra jo kalte, taip viska isvercia ir vis tiek prieina isvados, kad jis teisus, o del visko kaltina mane. Kartais jauciuosi kaip Donkichotas, kariaujantis su vejo malunais. Jis ima darytis beviltiskas. Bega nuo atsakomybes. Jei noriu taikiai issiaiskinti situacija ir imu kalbeti, viskas yra uzgniauziama saukimu, niekinimu. Isgirstu aplinkiniu replikas del skyrybu. Bet yra tame ne tik pliusu, bet ir daugybe minusu, nenoriu cia plestis. o ir kriterijus- nesugyvenamas, rodos toks menkas pries kitas blogybes. Ka kalbeti apie meile, seksa su tokiu zmogum? Jei nesinori net matyti ji salia... Kazkokia katastrofa.
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 05 26, 10:06)
Jei vyras pakelia ranka pries moteri, atleisti negalima. Pateisinti tuo labiau. Po pacio pirmo karto reikia sukrauti jo daiktus ir palikti laiptineje, pakeisti spynas ir padeti taska tame gyvenimo etape.
Ir negali buti jokiu kalbu apie tai, kad "pasikeis", "nenorejo", "siaip jis geras" ir panasiai. Nes tai jau kazkas is fantastikos srities...

Aha,o kitu atveju-jis tavo manta sukraus ir ismes uz duru,as gyvenau taip 11metu.Nieko nepasekiau tom,kaip rusai sako"bjot...znacit liubit!!!"
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 05 26, 08:27)
O as patiriu psichologini smurta seimoje, nes nuolat esu linksniuojama is blogosios puses. Kartais teisetai, bet skaudziausi buna tada, kai viskas vyksta atvirksciai. Vakar galutinai isitikinau: mano vyras, jei yra jo kalte, taip viska isvercia ir vis tiek prieina isvados, kad jis teisus, o del visko kaltina mane. Kartais jauciuosi kaip Donkichotas, kariaujantis su vejo malunais.

Nerile, gal tu be reikalo taip liudnai sad.gif
Na, ar daug yra vyru, kurie visada nesijaucia teisus-maniskis irgi visada teisus mad.gif
Zinau, kad jis turi labai daug geru kitu savybiu, bet ginco metu niekada nenusileis..
Galiu nebent jumoru ji paveikti, bet kad man nelabai norisi paciai juokaut tokiais atvejais..taip ir kariaujam...
Atsakyti