Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

Dabar galvoju, kokia as laiminga esu, nepatyriau nei fizinio, nei moralinio smurto is vyro puses..

Uzjauciu visas moteris, kuriu vyrai ( jeigu juos taip galima vadinti ) yra tokie menkystos... mad.gif

Va, papasakosiu jums viena tokia istorija. Mano mamos drauge irgi patiria smurta seimoje. Tesiasi tai metu metus...vargsiuke ateina pas mano mama ant peties issiverkti ir gyvena toliau sad.gif .
Sia ziema buvo mano tecio 50-etis, taigi dalyvavo ir ta drauge su vyru. Viskas buvo lyg ir normaliai, atrodo abu tokie laimingi. Bet kur tau...vos tik isejes is restorano, isrenge savo zmona vos ne nuogai, sudraske visus drabuzius ( o buvo ziema, ta nakti snigo ) ir pradejo kulti. Visa ta scena kazkaip pamate mano mama...tai mama sake be jokiu ceremoniju greitai pribegus du kartus i snuki uzvaziavo, bet taip nuo dusios..( mano manymu tokiam dar ir per mazai kliuvo, reikejo, kad koks vyras gerai ivarvolintu mad.gif )Tai tas sake tokiu pamisusiu zvilgsniu tik i ja pasiziurejo ir pasileido begti ...bande ilipti i taxi, bet taksistas ismete ( matyt mate, ka tas rupuze padare ).
Kaip veliau paaiskejo...ta drauge nusikalto vyrui tuom, kad per meiliai sypsojosi kitiems vyrams ir su keletu is ju sutiko pasokti..
Po to ivykio drauge buvo tvirtai pasiryzusi skirtis...bet deja..eilini karta susitaike sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Arti @ 2004 06 15, 23:29)
Dabar galvoju, kokia as laiminga esu, nepatyriau nei fizinio, nei moralinio smurto is vyro puses..

Uzjauciu visas moteris, kuriu vyrai ( jeigu juos taip galima vadinti ) yra tokie menkystos... mad.gif

Va, papasakosiu jums viena tokia istorija. Mano mamos drauge irgi patiria smurta seimoje. Tesiasi tai metu metus...vargsiuke ateina pas mano mama ant peties issiverkti ir gyvena toliau sad.gif .
Sia ziema buvo mano tecio 50-etis, taigi dalyvavo ir ta drauge su vyru. Viskas buvo lyg ir normaliai, atrodo abu tokie laimingi. Bet kur tau...vos tik isejes is restorano, isrenge savo zmona vos ne nuogai, sudraske visus drabuzius ( o buvo ziema, ta nakti snigo ) ir pradejo kulti. Visa ta scena kazkaip pamate mano mama...tai mama sake be jokiu ceremoniju greitai pribegus du kartus i snuki uzvaziavo, bet taip nuo dusios..( mano manymu tokiam dar ir per mazai kliuvo, reikejo, kad koks vyras gerai ivarvolintu mad.gif )Tai tas sake tokiu pamisusiu zvilgsniu tik i ja pasiziurejo ir pasileido begti ...bande ilipti i taxi, bet taksistas ismete ( matyt mate, ka tas rupuze padare ).
Kaip veliau paaiskejo...ta drauge nusikalto vyrui tuom, kad per meiliai sypsojosi kitiems vyrams ir su keletu is ju sutiko pasokti..
Po to ivykio drauge buvo tvirtai pasiryzusi skirtis...bet deja..eilini karta susitaike sad.gif

Artimas jausmas.Mano mamai kliudavo uz ta meilikavima.Pamenu nuolat dauzidavo ja,po kokio baliaus ar is kino grize.Mat kazkas jai nusisipsojo ir labas pasake,tai sakydavo kad ten jos kadrai blink.gif o ten tik bendradarbiu vyrai budavo.Mano mama buvo jauna labai grazi,lekna ir plaukai ilgi ,biustas galingas.Tai i ja daznai vyrai spoksodavo,o tevas ja musdavo uz tai.
Viena karta ja prisparde kai buvo nescia su manim(as kartais pasijuokiu,kad mane jau pradejo musti nuo 0.4menesio).Tada po to karto jam draugai taip sumale snuki ,kad neimanoma atpazint buvo.Bet mano tevas is tu kuriems dzin viskas.Jis ir toliau ja muse,po to karto jis ja dar daugiau prisparde.
O ir mane musdavo nuolat,uz tai kad juokdavausi per garsei,kad licna karta praejau pro ju kambari ir t.t.
Bet mama kaip gyvena su jo taip ir gyvena toliau-sake kad myli ji blink.gif
Nu ir mane likimas neaplenke,maza to kad nuolat savo tevo buvau musama,spardidama,bet ir vyra toki gavau kuris mane musdavo,o karta sulauze man saunkaulius(nesciai),nuo to buvo viskas.Praejo laiko biski ir palikau ji,taip ir mylejau ji(pati nesuprantu kodel,matyt paveldeima yra) laugh.gif
Tai va,dabar gyvenu su kitu vyru,gavau pora kartu ir nuo jo,bet tada kada jis buvo jau per daug izgeres.Aisku sliauze ant keliu savaite po to.Bet dabar pasimetusi jau,nuo to karto ir pasitikeimo jau neturiu.
Atsakyti
Nu man tai nesuvokiama,kaip tos vargses metu metus gali gyvent su tais smurtininkais.Negi jau tokia meile stipri,netikiu.Baime - nu siais laikais yra visokiu pagalbu,centru.Del vaiku - nesamone,ka mato vaikai.Nepasitikejimas savimi,galbut tai reikia nugaleti
Atsakyti
Nu man tai nesuvokiama,kaip tos vargses metu metus gali gyvent su tais smurtininkais.Negi jau tokia meile stipri,netikiu.Baime - nu siais laikais yra visokiu pagalbu,centru.Del vaiku - nesamone,ka mato vaikai.Nepasitikejimas savimi,galbut tai reikia nugaleti

To nepaaiškinsi. Man pačiai taip buvo. Tiesiog tikiesi, o gal kas pasikeis, gyveni nostalgija, o buvo taip... Dabar pas mane viskas ok, o kas vėliau nieks nežino.
Atsakyti
Niekada nesu pakeles pries zmona ranka, net ir nepakiltu ji
Atsakyti
Gerai jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 06 25, 15:01)
Gerai jai smile.gif

Ko taip ilgesingai? Negi baigesi idile? ohmy.gif
Atsakyti
Ne idilė nesibaigė, bet galvoju apie praeitį, apie daugelį moterų, kurios tai patyrė ar patiria. O pas mane viskas gerai.
Ko taip ilgesingai? Negi baigesi idile? 

Man čia tokia serialinė nuotaika, aš Rozaurą pažiūrėjau, kaip vyras sumušė smile.gif .
Atsakyti
as igi turiu drauge,kuri yra gavusi nuo savo vaikino...ju nesieja nei bendras turtas,nei vaikai...niekas,tik ta nenugalimoji MEILE heart.gif
beje, musama motina tikrai didele trauma vaikui,nes tos merginos tevas irgi muse ir musa mama,bet ta ji myli ir viskas, o kai viena vakara dukra grizo su melynemis ji jai pasake, neva ji pati del visko kalta,kalta,kad sunervino vaikina ir t.t. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 07 09, 23:54)
as igi turiu drauge,kuri yra gavusi nuo savo vaikino...ju nesieja nei bendras turtas,nei vaikai...niekas,tik ta nenugalimoji MEILE heart.gif
beje, musama motina tikrai didele trauma vaikui,nes tos merginos tevas irgi muse ir musa mama,bet ta ji myli ir viskas, o kai viena vakara dukra grizo su melynemis ji jai pasake, neva ji pati del visko kalta,kalta,kad sunervino vaikina ir t.t. blink.gif

koks ribotas zmoniu mastimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 11, 01:27)

Jei dabar gauna i kaulus wink.gif Tai kas toliau bus g.gif
Tokie zmogenai nesikeicia,su metais ir meile-aistra praeina,lieka pagarba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 07 11, 12:34)
QUOTE (TauRe @ 2004 07 11, 01:27)

Jei dabar gauna i kaulus wink.gif Tai kas toliau bus g.gif
Tokie zmogenai nesikeicia,su metais ir meile-aistra praeina,lieka pagarba thumbup.gif

mano 11metu patirtis apie tai gali patvirtint wink.gif Gavau po vestuviu trecia diena i kupra(uz tai kad sokau su jo draugu),o po puses metu primuse uz laiska nuo draugo kuris man palinkejo kad isnesiociau kudiki ir buciau sveika.
Aklas mano exvyras buvo ir tikejo tik savo ambicijom ,o ne mano zodziais.
Atsakyti