Uzjauciu visas moteris, kuriu vyrai ( jeigu juos taip galima vadinti ) yra tokie menkystos...

Va, papasakosiu jums viena tokia istorija. Mano mamos drauge irgi patiria smurta seimoje. Tesiasi tai metu metus...vargsiuke ateina pas mano mama ant peties issiverkti ir gyvena toliau

Sia ziema buvo mano tecio 50-etis, taigi dalyvavo ir ta drauge su vyru. Viskas buvo lyg ir normaliai, atrodo abu tokie laimingi. Bet kur tau...vos tik isejes is restorano, isrenge savo zmona vos ne nuogai, sudraske visus drabuzius ( o buvo ziema, ta nakti snigo ) ir pradejo kulti. Visa ta scena kazkaip pamate mano mama...tai mama sake be jokiu ceremoniju greitai pribegus du kartus i snuki uzvaziavo, bet taip nuo dusios..( mano manymu tokiam dar ir per mazai kliuvo, reikejo, kad koks vyras gerai ivarvolintu

Kaip veliau paaiskejo...ta drauge nusikalto vyrui tuom, kad per meiliai sypsojosi kitiems vyrams ir su keletu is ju sutiko pasokti..
Po to ivykio drauge buvo tvirtai pasiryzusi skirtis...bet deja..eilini karta susitaike