sveika nerile
skaiciau tavo zinute.liudna ji,bet labai teisinga.ir man yra taip pat,visiskai suprantu tavo jausma,kai viskas atrodo beviltiska.priejau vienos isvados-vyrui negalima sakyt kad jis blogas ar kazka tai daro blogai,nes taip tik suzadini jo nora viska daryt atvirksciai.zodziu,jei myli,turi susitaikyt,o jei turi jegu-iseiti,tai vieninteles dvi iseitys.as pati pasirinkau pirmaja.
Penkis metus gyvenau su vyru kuris mane muse nes "as buvau bloga, netvarkinga, nedariau valgyt ir darbas visada buvo man svarbiau uz ji, ir dar buvau paleistuve ir alkoholike"
Padavus skyrybom, viena vakara po darbo grizus radau buta visiskai tuscia. Jus isivaizduojat ka reiskia gristi namo ir atrakinus duris rasti tuscia buta?
Nes pasirodo, kad as nieko, isskyrus savo vaika, per 5 metus neuzgyvenau. Nieko, istveriau viska, issikyriau. Dabar gyvenu su kitu vyru, turiu savo buta, esu tokia pat netvarkinga, negera ir darboholike. Tik dabartinis vyras manes nemusa ir tokia laiminga as nebuvau niekada gyvenime.
Ir dar: mano ex dabartines zmonos nemusa

Ir dar: mano ex dabartines zmonos nemusa

QUOTE (avei @ 2004 05 26, 20:52) |
Ir dar: mano ex dabartines zmonos nemusa ![]() |
o is kur tu esi tokia tikra, kad nemusa

Labas, seniai nesilankiau šiame puslapyje. O kai pas mane buvo juodžiausios dienos, t.y. jau buvau parašius prašymą pas advokatę ir kitą dieną turėjo dokus teisman nunešti. Žodžiu aš tą savaitgalį buvau vestuvėse, dar penkatdienį buvom susipykę, ir aš iš mamos grįžua dviem dienom nei turėjom ir viskas apsivertė 80laipsnių kampu. Jis buvo toks kokio visada norėjau. aš nenorėjau ir negalėjau tuo patikėti: ar gali žmonės kardinaliai pasiskeisti? Bet jis labai prašė maldavo ir verkė atsiklaupęs ir leidau jam pabandyti. Moteris vistik esu. Ir štai jau nuo 03.25 d. jis tikrai pasitaisęs. Aš nežinau kiek dar laiko tęsis gerumas, bet dabar jau manau, kad jis tikrai pasitaisęs ir pakankamai ilgai. Nežinau, kaip bus toliau, bet dabar kolkas viskas gerai.
Linkiu, Lona, kad tikrai būtų pasitaisęs.
Tik negalvokit nė viena, kad išvedat iš kantrybės, kad esat kažkuo blogos. Manau, nėra nė vienos priežasties, dėl kurios būtų galima kelti ranką. Kaip nėra ir nė vieno tobulo žmogaus. Juk ateinam iš skirtingų šeimų, su skirtingais poreikiais, bet problemas reikia spręsti ne smurtu.
Aš neprisimenu nė vieno grubaus žodžio tėčio pasakyto mamai, nors, kaip ir kiekvienoj šeimoj, konfliktų būdavo. Todėl labai sunku sulaukti pačiai. Būdavo kartais galvodavau gal geriau būtų trenkęs, skaudėtų kūną ne širdį, bet kai pamačiau, kaip baisu, kai smurtą kenčia artimas žmogus, visos kvailos mintys išgaravo. Ir dabar skaudu skaityti.
Aš iš tų mylinčių - meilė buvo viskas, viską ir atidaviau. Savo neturiu nieko. Ir dabar - apšaukė dėl nieko, dėl visiško nesusipratimo. Ir taikytis eisiu aš. Apsimesiu, kad nieko nebuvo, gyventi toliau tai reikia. Yra žmonių, kuriems sunku pasikalbėti. Oi kaip suprantu tave, Nerile.
Tik negalvokit nė viena, kad išvedat iš kantrybės, kad esat kažkuo blogos. Manau, nėra nė vienos priežasties, dėl kurios būtų galima kelti ranką. Kaip nėra ir nė vieno tobulo žmogaus. Juk ateinam iš skirtingų šeimų, su skirtingais poreikiais, bet problemas reikia spręsti ne smurtu.
Aš neprisimenu nė vieno grubaus žodžio tėčio pasakyto mamai, nors, kaip ir kiekvienoj šeimoj, konfliktų būdavo. Todėl labai sunku sulaukti pačiai. Būdavo kartais galvodavau gal geriau būtų trenkęs, skaudėtų kūną ne širdį, bet kai pamačiau, kaip baisu, kai smurtą kenčia artimas žmogus, visos kvailos mintys išgaravo. Ir dabar skaudu skaityti.
Aš iš tų mylinčių - meilė buvo viskas, viską ir atidaviau. Savo neturiu nieko. Ir dabar - apšaukė dėl nieko, dėl visiško nesusipratimo. Ir taikytis eisiu aš. Apsimesiu, kad nieko nebuvo, gyventi toliau tai reikia. Yra žmonių, kuriems sunku pasikalbėti. Oi kaip suprantu tave, Nerile.
Oi , mergaites bekit , bekit kuo toliau nuo tokiu vyru
Nereikia laukti ir rizikuoti savo sveikata ir GYVENIMU !!!!!!!!! Nejuokais taip sakau , nes gan nemazai moteru nuo seimyninio smurto zuva , bet seimos bijo priprzinti , nes geda
Jei musa kaip piktas , tai vis tiek gyvenime bus tokiu situaciju , kad juos isves is lygsvaros anksciau ar veliau , nelaukit pora kart padare ir vel padarys
Laikykites!!!!!!!!

QUOTE (sirduke @ 2004 06 08, 18:28) |
o is kur tu esi tokia tikra, kad nemusa ![]() |
Gal ir meluoja

QUOTE (Lona @ 2004 06 10, 19:15) |
Labas, seniai nesilankiau šiame puslapyje. O kai pas mane buvo juodžiausios dienos, t.y. jau buvau parašius prašymą pas advokatę ir kitą dieną turėjo dokus teisman nunešti. Žodžiu aš tą savaitgalį buvau vestuvėse, dar penkatdienį buvom susipykę, ir aš iš mamos grįžua dviem dienom nei turėjom ir viskas apsivertė 80laipsnių kampu. Jis buvo toks kokio visada norėjau. aš nenorėjau ir negalėjau tuo patikėti: ar gali žmonės kardinaliai pasiskeisti? Bet jis labai prašė maldavo ir verkė atsiklaupęs ir leidau jam pabandyti. Moteris vistik esu. Ir štai jau nuo 03.25 d. jis tikrai pasitaisęs. Aš nežinau kiek dar laiko tęsis gerumas, bet dabar jau manau, kad jis tikrai pasitaisęs ir pakankamai ilgai. Nežinau, kaip bus toliau, bet dabar kolkas viskas gerai. |
tavo konkreciu atveju kazkokiu pasitaisymu visiems laikams as netikiu. Tiksliau, noreciau tiketi, bet taip nebuna. Kai vel prades smurtauti (kuo as net neabejoju, per daug maciau panasiu atveju i tavaji), pranesk. As tau pasakysiu ta pati - nebenusileisk jokiems virkavimams, isdidziai pakelk galva ir iseik.
Nors galo atvejis yra tiesiog isimtis is taisykles. Linkiu, aisku, kad taip butu, bet as tuo tiesiog netikiu.
Atleisk uz tau galbut skaudu atviruma.
QUOTE (Laiminga @ 2004 05 26, 10:06) |
Jei vyras pakelia ranka pries moteri, atleisti negalima. Pateisinti tuo labiau. Po pacio pirmo karto reikia sukrauti jo daiktus ir palikti laiptineje, pakeisti spynas ir padeti taska tame gyvenimo etape. Ir negali buti jokiu kalbu apie tai, kad "pasikeis", "nenorejo", "siaip jis geras" ir panasiai. Nes tai jau kazkas is fantastikos srities... |
Pries trisdesimt metu, mano mama pries istekedama pasake teciui, kad jai suduoti bus galima tik viena karta - antram smugiui galimybes nebebus. Tevai pasibardami nugyveno visa ta laika, bet jokiu pasistumdymu ir antausiu nebuvo. As uzaugau su tuo paciu isitikinimu. Mano vyras zino, kad pakelus ranka pries mane, musu bendras gyvenimas baigsis ta pacia sekunde. Manau, kad sito kiekviena moteris turi pamokyti savo dukra.
Suduotas smugis niekada nebuna vienintelis. Turiu musamu draugiu. Jos kencia, atleidzia ir vel kencia. Su kiekvienu antausiu kaupiasi nepasitikejimas savimi. Susitaikydamos ir atleisdamos negalvoja apie svarbiausia - pasmerkia savo dukreles- jos neismoks ginti savo orumo. Nei klaupimasis ant keliu, nei neturejimas kur iseiti, negali buti priezastis - jusu elgesi kopijuos vaikai.

Cia, zinoma, tik mano nuomone, kiekvienas turi teise galvoti kitaip, bet as jos niekada nepakeisiu.
Mes abu žinom, jei nors kartą taip bus, bus viskas,t.y. jei nors kartą pruieš mane pakels ranką aš išeisiu, bet kokiu atveju aš ir advokatei sumokėjus esu, ir prašymas parašytas. Viskas pas advokatę tam atvejui, jei. Ir abu šitą žinom. Na tfiu tfiu tfiu, kad neprisikalbėčiau
Lona, o as bijau duoti dar viena sansa iki kito karto, o jei jis man dar ka nors blogiau padarys? Juk jau daviau viena karta, jis sake anas kartas beveik nesiskaito, nes nebuvo rimti sumusimai, ir jo nelabai priverte susimastyti. Dabar jis susimaste ir keisis viskas...
QUOTE (Smurka @ 2004 02 23, 15:18) |
Nors siandien jis mane tupa debile kai isvadino, tai pareikalavau to daugiau nebedaryti, juolab girdint vaikams. Jis atreze, kad as ji privedziau prie tokios iskrovos. Tas pats smurtas, tik liezuviu atliekamas. Todel as irgi jaugalvoju apie skyrybas ![]() |
Vargšas tas tavo vyras, Smurka, tik pats to nesupranta, koks vargšas. Gal pasąmonėj ir suvokia, kad yra trim galvom žemiau už savo moterį (tave), bet pačiam sau prisipažint nenori. Kadangi kitaip negali pasijausti lygiavertis ar pranašesnis už tave, tai bent žodžiais pažeminęs gal pasijunta geriau. Garantuotai pats kaltas dėl savo sušiktos būsenos (na nežinau, bet man taip rodos), bet tai ir yra blogiausia, kad nieko nedaro, kad pakeistų tą situaciją pats, o tik žodžiais krauna savo emocijas ant artimo.
Et, pažįstama man ta situacija, nes mano diedas irgi panašiai. Dėl visų savo gyvenimo nesėkmių, kurios atsirado tik dėl valios stokos ir tingėjimo, bando atsigroti varydamas ant manęs tooooooooooookiais epitetais, kad