man sunku suprasti, kaip tokius is viso galima isimyleti... nors... neveltui sakoma- "meile akla" arba dar geriau skamba rusiskas variantas- "liubovj zla, poliubish i kozla"

QUOTE (Cklara @ 2004 07 12, 16:20) |
Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam![]() Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. ![]() Is vyro negaunu nieko ![]() Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help ![]() [ |
QUOTE (Cklara @ 2004 07 12, 15:20) |
Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam![]() Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. ![]() Is vyro negaunu nieko ![]() Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help ![]() Papildyta @ [mergetime]1089638396[[b]*zanet rgetime] [/b] Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam ![]() Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. ![]() Is vyro negaunu nieko ![]() Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help ![]() |
QUOTE (Cklara @ 2004 07 23, 09:17) |
Kol nepradejau dirbti (ruosiuosi mazaja auginti iki metu) nelabai noriu kazka keisti kardinaliai. Man jau geriau nepastebeti jo, nei paduoti alimentams. Nors man paciai pinigu neduoda, atseiti ir taip ju turiu per akis, bet bent pampersu ir maistelio mazajai nuperka. O didesni sunu ir save atseit turiu islaikyti pati ![]() |