man sunku suprasti, kaip tokius is viso galima isimyleti... nors... neveltui sakoma- "meile akla" arba dar geriau skamba rusiskas variantas- "liubovj zla, poliubish i kozla"
skaitau ir plaukai siausiasi, kokiu tik kompleksuotu ir menkaverciu vyru yra...
man sunku suprasti, kaip tokius is viso galima isimyleti... nors... neveltui sakoma- "meile akla" arba dar geriau skamba rusiskas variantas- "liubovj zla, poliubish i kozla"
Meiele -neturi buti ,
(akla)-ji turi Visapusiska
Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam
Vakar eilini karta gavau i spranda, nors atrodo ir nebuvo uz ka.(nenoriu pasakoti mamai, nes man gaila jos nervu) Bet , kaip sako mano mociute, jei jau pradejo mustis, tai ir dauzysis. viska mate mano 6 metu sunus. Gal ir mazoji, bet ji nieko nesupranta, nes jai tik 5,5 men.
Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus.
Is vyro negaunu nieko
Jis tik sumoka mokescius, o visa kita gula ant mano peciu.
Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje.
Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo.
Help
Papildyta @ [mergetime]1089638396[/mergetime]
Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam
Vakar eilini karta gavau i spranda, nors atrodo ir nebuvo uz ka.(nenoriu pasakoti mamai, nes man gaila jos nervu) Bet , kaip sako mano mociute, jei jau pradejo mustis, tai ir dauzysis. viska mate mano 6 metu sunus. Gal ir mazoji, bet ji nieko nesupranta, nes jai tik 5,5 men.
Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus.
Is vyro negaunu nieko
Jis tik sumoka mokescius, o visa kita gula ant mano peciu.
Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje.
Help
Is vyro negaunu nieko
Help
Papildyta @ [mergetime]1089638396[/mergetime]
Is vyro negaunu nieko
Help
| QUOTE (Cklara @ 2004 07 12, 16:20) |
| Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. Is vyro negaunu nieko Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help [ |
Galiu patart tau atsiribot trumpam nuo vyro,bandik kalbetis su vyru.Viena reiksmeiskai tu izgyvensi ir be vyro.
Vaikas supras kai paaugs.
| QUOTE (Cklara @ 2004 07 12, 15:20) |
| Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. Is vyro negaunu nieko Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help Papildyta @ [mergetime]1089638396[[b]*zanet rgetime] [/b] Merginos labai noriu prisijungti priue Jusu, nes daugiau issipasakoti neturiu kam Gyvenu provincijoj, nors pati esu is Kauno ir niekaip negaliu pasiryzti grizti atgal. Sunus be proto myli teva. Cia turiu gera darbra (uzdirbu daugiau uz vyra) ir dabar kai esu namuose su vaikeliu varau projekta su svedais ir uzdirbu nemazus pinigus. Is vyro negaunu nieko Sirdyje suprantu , kad reikia skirtis tik nezinau ar likti cia, kur turiu gera darba, ar pasiryzti vaziuoti i Kauna, kur beje jau turiu testamentu uzrasyta puse mociutes nuosavo namo Kauno zaliakalnyje. Merginos man labai reikia jusu nuomoniu ir padrasinimo. Help |
Nu ir velniams tau jis reikalingas. Kuo greiciau spirk lauk. Ar abdukcija bent pasidarei? Ir kodel tau reikia isvaziuoti is tos vietos, kur tau gerai sekasi? Ar nera kitu budu ten gyventi, t.y. issinuomoti ar pirkti kita busta, ir gyventi atskirai be to invalido?
NESUPRANTU KAM SU JUO GYVENTI, DEL KO? VAIKAI MATYDAMI JOG TAVE MUSA IRGI KECIA, JUG SUNUS TIKRAI VISKA SUPRANTA. JAI GALI ISAIKYTI SAVE IR VAIKUS TIKRAI KUO GREICIAU BEK NUO JO. KUR GYVENSI NERA TAIP SVARBU, SVARBIAU ISSILAISVINTI NUO SMURTO. NIEKADA PRIES MANE NUBUVO PAKEKES RANKOS VYRAS, BET TVIRTAI ZINAU JOG JAI TAIP ATSITIKTU, TAI BEGCIAU TA PACIA DIENA, NESUPRANTU KO DAR LAUKTI?
As su tokiu negyvenciau , o vaikas veliau tikrai supras issiskyrimo priezastis.Nieko gero, kad mama musama mazamecio akivaizdoje
.
Aciu labai visoms uz issakytas nuomones
Vis dar tempiu, nors tvirtai zinau, kad greitai viskas baigsis.
Beveik nesisnekam, miegam atskiruose kambariuose
Kol nepradejau dirbti (ruosiuosi mazaja auginti iki metu) nelabai noriu kazka keisti kardinaliai. Man jau geriau nepastebeti jo, nei paduoti alimentams.
Nors man paciai pinigu neduoda, atseiti ir taip ju turiu per akis, bet bent pampersu ir maistelio mazajai nuperka.
O didesni sunu ir save atseit turiu islaikyti pati
Vis dar tempiu, nors tvirtai zinau, kad greitai viskas baigsis.
Beveik nesisnekam, miegam atskiruose kambariuose
Kol nepradejau dirbti (ruosiuosi mazaja auginti iki metu) nelabai noriu kazka keisti kardinaliai. Man jau geriau nepastebeti jo, nei paduoti alimentams.
Nors man paciai pinigu neduoda, atseiti ir taip ju turiu per akis, bet bent pampersu ir maistelio mazajai nuperka.
O didesni sunu ir save atseit turiu islaikyti pati
| QUOTE (Cklara @ 2004 07 23, 09:17) |
| Kol nepradejau dirbti (ruosiuosi mazaja auginti iki metu) nelabai noriu kazka keisti kardinaliai. Man jau geriau nepastebeti jo, nei paduoti alimentams. Nors man paciai pinigu neduoda, atseiti ir taip ju turiu per akis, bet bent pampersu ir maistelio mazajai nuperka. O didesni sunu ir save atseit turiu islaikyti pati |
Bet tavo dukrytei tik 5.5 mėn.tai kol sueis metai,gali ir rimciau suzaloti.Bet jai jau dabar nieko nekeisi,tai po sekanciu smūgiu BŪTINAI issiimt apdukcija nors tiek apsidrausk...
Merginos,
Man labai geda
bet siuose reikaluose esu visai zalia
Kas tai yra apdukcija
ir gal kas galite patarti kaip geriau siuos reikalus tvarkytis
Girdejau tik tiek, kad galima prisiteisti tik alimentams ir nepaduoti skirybom
Gal ir atrodau visiska neismanele siuose reikaluose, bet jei kas turite patirties ar siaip esate su tuo susidure, prasau padekite
Man labai geda
Kas tai yra apdukcija
Girdejau tik tiek, kad galima prisiteisti tik alimentams ir nepaduoti skirybom
Gal ir atrodau visiska neismanele siuose reikaluose, bet jei kas turite patirties ar siaip esate su tuo susidure, prasau padekite