Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

Noriu pasakyti kad vyrai savo kaltės niekada nepripažins.Aš asmeniškai su vyru labai gerai sutariu ir jis yra pasakes jei tu pirma predėsi muštis ar kažką panašaus tai ir gausi bet sutarem super ir muštis nėra dėl ko tongue.gif O va mano tėvai tai nekaip sakiau ir sakau niekada nekesiu vyro pažeminimų ir mušimų tai tik dabar mano mama skirtis galvoja na kad gyvens ne su juo tai tikrai nes mačiau tikrai nekokius vaizdus ir aš tikrai nenoriu kad mano vaikiams taip nutiktų .Mama irgi dauk kartų ėjo iš namū bet jis atsiprašydavo ir vėl gryšdavo bet dabar jau viskas ir sveikata neta kad su juo ėstis.Aš net nenoriu jį tėvu vadint nes nieko gero jis man nelinki. Ir išvis kam tokiem padaram šeimos reikalingos jei į akis šypsosi o už akių loja nors ir tikras tėvas.Ir dar noriu pasakyti kad jie apie save labai geros nuomonės kad ojojoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ai gana apie tokius padarus nes kitaip aš ju negaliu pavadint.

Ir tikrai skirkitės merginos ,mamos su tokiais vyrais nes i senatve bus kad imsit ir išeisit jei neužmuš arba jus jį trūkus kantrybei nugalabysit ir teks sėdėt o už ka kad jus jis mušė ar verta pagalvokit labai gerai kentėt juk yra ir gerų vyrų ir be ju galima gyvent žinoma tik reiktų nueit į Sexšopa ir ten nusipirkt kai ka ir niekas neeeeeeeeeeeeeervų negaaaaaaaaaaaaaaadins.tongue.gif
NEKENTĖKIT O GYVENKIT MOTERIŠKĖSheart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KEIBI: 12 rugsėjo 2004 - 10:08
As pasakysiu, kad vakar vakare buvau isgrazinta savo " brangiausio".Per 5 metus pirma karta.Labai skaudu del to angel_sadangel.gif Jis atsiprase, bet neuzsimine nei vienu zodeliu ,kad myli.Na ir nereikia.Aisku duosiu dar viena sansa, del to, kad vaikai kolkas turetu ka valgyt.Bet as abejoju, kad santykiai bus kada nors tokie kokie buvo ir vistiek dar karta mus ar ne, vistiek ateis toks laikas, kad nebusim kartu.labai skaune ne ten kur buvau sumusta, o heart.gif .Va kodel.Ir kita vyra abejoju ar rasiu.Jau isvis nebetikiu vyrais, nes kaip rase Keibi mano tevas buten toks irgi yra.Na va issipasakojau, manau nepyksit, kad parasiau savo pamastymus apie savo vyro ir mano santykius, bet norejau kazkam issipasakoti.
Atsakyti
Visa tai as pazistu, mano irgi kelia pries mane ranka.....bet as begt nuo juo negaliu huh.gif nedirbu, turiu vaika....viska kenciu unsure.gif durna boba daug kas pasakys bet.....kitos iseities nera, kol pati ne atsistosiu normaliai ant koju.....vat todel moterys ir suranda meiluzius wub.gif wub.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tem ir pakraupau,kad jusu tiek daug unsure.gif Kazkaip viskas taip beviltiska atrodo, kas cia kaltas auklejimas ar siaip debilizmas. Kas yra su musu visuomene, kad pajaute savo silpnuma, savo kvailuma ar dar kazka zmones islieja agresija ant silpnesniu mad.gif Kad ir pas mus kaimynai pastoviai lupa savo vaika, ir ka daryti? Prie tu riksmu priprasti neimanoma, tai tiesiog kazkas siaubinga, tai zemina tiek musama tiek musantyji mad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Stiprybes jums, mylekit save labiau
Atsakyti
Tik faktai:
1. Drauge visa gyvenima buvo dekinga savo motinai, kad ji su 9 men. vaiku (mano drauge) isejo is namu po vyro pirmo "rankos pakelimo"..
2. Pazistamas, uzsukes i svecius pas ex-kaimyne, su kuria dar vienam kieme begiojo, ir rades ja sudauzyta, sumokejo "bachuriukui su beisbolo lazda" uz vizita pas jos vyra. 100 USA dol, manau, galima rasti ir pigesni. Beje, tokie vaistai buvo "super".
3. JIE - ne visi tokie. Tiesiog ant tokiu uztaiket. Bet jei jau uztaiket, tai BEKIT, kiek tik kojos nesa. Nes po pirmo karto visada bus kitas. (zinau, kad sis sakinys nedvelkia originalumu)
Atsakyti
QUOTE (Laiza @ 2004 09 13, 11:41)
Tik faktai:
1. Drauge visa gyvenima buvo dekinga savo motinai, kad ji su 9 men. vaiku (mano drauge) isejo is namu po vyro pirmo "rankos pakelimo"..
2. Pazistamas, uzsukes i svecius pas ex-kaimyne, su kuria dar vienam kieme begiojo, ir rades ja sudauzyta, sumokejo "bachuriukui su beisbolo lazda" uz vizita pas jos vyra. 100 USA dol, manau, galima rasti ir pigesni. Beje, tokie vaistai buvo "super".
3. JIE - ne visi tokie. Tiesiog ant tokiu uztaiket. Bet jei jau uztaiket, tai BEKIT, kiek tik kojos nesa. Nes po pirmo karto visada bus kitas. (zinau, kad sis sakinys nedvelkia originalumu)

istiesu galima cia daug kalbeti apie tai kaip ka daryti ko nedaryti ir pan.

tiesiog stiprybes toms,kurios kenciate del vienokiu ar kitokiu priezasciu buvima su tuo vyru.
taciau turite galvoti, kiek leistite kad su jumis sitaip elgtusi????!!!!!!!!!!!!!!! kur ta jusu riba??????? ar jos niekda nebus????????jei taip, tai kur tada laime? ar laiem bus jus priklausomybe nuo vyro musimo ir jau daugiau kitokio gyvenimo nei akd turesite ar turite neziosite jog egzistuoja???????????

as visoms labai labai rekomenduociau, tiesiog kurios neturi jegu iseiti su vaiku ar vaikais ir palikti smurtaujanti vyra, kuris ta daro be jokios priezasties, paieskoti pagalbos ir bendraminciu moteru, kurios isgyvena ar yra isgyvenusios ir turincios ta pacia patirti, tiesiog apsilankyti KAUNO AR VILNIAUS SEIMOS CENTRUOSE, manau ir kituose miestuose lengvai rastumete seimos centra, kurie turi tokiu moteru patyrusiu smurta ar nuolat patirainciu smurta grupeles, kuriose jos gali pasidalinti savais isgyvenimais bei rasti jegu iseiti....nes atsiranda zmoniu kurie gali joms padeti!!!!

TAIGI, PAMASTYKIT IR NELAUKIT, KREIPKITES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 09 12, 13:45)
Perskaiciau visa tem ir pakraupau,kad jusu tiek daug unsure.gif Kazkaip viskas taip beviltiska atrodo, kas cia kaltas auklejimas ar siaip debilizmas. Kas yra su musu visuomene, kad pajaute savo silpnuma, savo kvailuma ar dar kazka zmones islieja agresija ant silpnesniu mad.gif Kad ir pas mus kaimynai pastoviai lupa savo vaika, ir ka daryti? Prie tu riksmu priprasti neimanoma, tai tiesiog kazkas siaubinga, tai zemina tiek musama tiek musantyji mad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Stiprybes jums, mylekit save labiau

gerai parasyta wink.gif
baisu tokie dalykai ir moters, ir vaiku atzvilgiu. ne vyrai jie, tik gyvuliai...
Atsakyti
QUOTE (Kieliuke @ 2004 09 12, 12:02)
As pasakysiu, kad vakar vakare buvau isgrazinta savo " brangiausio".Per 5 metus pirma karta.Labai skaudu del to angel_sadangel.gif Jis atsiprase, bet neuzsimine nei vienu zodeliu ,kad myli.Na ir nereikia.Aisku duosiu dar viena sansa, del to, kad vaikai kolkas turetu ka valgyt.Bet as abejoju, kad santykiai bus kada nors tokie kokie buvo ir vistiek dar karta mus ar ne, vistiek ateis toks laikas, kad nebusim kartu.labai skaune ne ten kur buvau sumusta, o heart.gif .Va kodel.Ir kita vyra abejoju ar rasiu.Jau isvis nebetikiu vyrais, nes kaip rase Keibi mano tevas buten toks irgi yra.Na va issipasakojau, manau nepyksit, kad parasiau savo pamastymus apie savo vyro ir mano santykius, bet norejau kazkam issipasakoti.

Laikykis bet aš vietoj taves kažka daryčiau ''tichare'' pasiieškočiau buto žinoma jei nedirbi tai jau sunkiau bet kažką regzčiau mintis apie išėjima nes gero kažin ar bus o jei dar ir išgėres tau taip padarė užuojauta.
Man tik tiek geriau kad vyras mano negere jis labai prieš gerenčius bet man nedraudže juk gėrimas į gera nenuveda.O jo nuomonė apie vyrus kurie muša moteris labai žemas dalykas,menkystos ir 100% prieš vyrus jie rankų nėra pakėlę nes vyras stipresnis nei moteris tai tokie moteris tik ir muša .LAIKYKIS SAUGOK VAIKUS NES JIEMS TRAUMOS TIKRAI NEREIKALINGOS.
Atsakyti
labiausiai vertetu pagalvoti apie vaikus ir ju ateiti...Na ir kas,kad vaikas augs be tevo,svarbu,kad bus netraumuotas ir saugus..As pati per savo alkoholika teva tiek prisikentejus,dar iki siol kalbu per miegus,mazyte budama ilgai sisiojau i lova-tikrai nerviniu pagrindu..O mama iki siol kankinasi su juo..Kaskart isvaziuodama is tevu namu verkiu-tiesiog gaila mamos..vis mastau tyliai-kodel ji jauna jo nepaliko sad.gif Merginos,mamos-stenkites tyliai ieskotis busto,darbo ar kito vyro,kuris jus myletu... BEKIT nuo tokiu isgamu kai tik pasitaikys galimybe - nuosirdziai to linkiu heart.gif
Atsakyti
Siaip tema man begaaaaaalo skaudi, nes visa ta kosmara, vadinama "vyro smurtavimu", as jau perejau pirmoje santuokoje........... mad.gif
Praejo jau du metai, jau gal ir nebeliko tos tokios stiprios nuoskaudos, pykcio, netgi neapykantos jam - man jau tai praeitas laikotarpis- ir as labai dziaugiuosiu, kad sugebejau atsitiesti ir ryzausi ji palikti. Zinoma, daug kas, labai daug moteru gyvena del vaiku, bet manau tikrai neverta. As pati likau su 8 metu dukra, ir puikiai tai suprantu. Bet ne tik save norejau apsaugoti, svarbiausia dukra norejau apsaugoti nuo smurto scenu ir............
Papildyta @ [mergetime]1095248299[/mergetime]
Ir dar - ne tik si tema priverte vel prisiminti praeiti, bet ir sestadienio "Lietrytyje" spusdinta tema - apie zymiu moteru smurtines mirtis mad.gif
Teko sau pasakyti - kad tame sarase galejai buti ir tu............. mad.gif ohmy.gif

Mielosios forumietes - nenoriu "pamokslauti" - sakau tik viena, neverta aukotis ir gyventi del vaiku ar dar del ko nors......... Geriau manau apsaugoti save, o ypac savo vaikus.......!!!!!!!!!!! Jie juk nenusipelne matyti smurta ir augti matydami toki tevo pavyzdi bei prototipa!!!!!!!!Susimastykite, tikrai nei viena "nenumireme" be "savo nenaudeliu vyreliu"!!!!!!!!!!!
Stiprybes ir ryzto visoms!!!!!!!!!
Atsakyti
saveikos! noorejau paklausti ar kada buvo vyras pakeles ranka pries jus? sad.gif ir ka darete tokiu atveju?
Atsakyti
nono.gif tokio dalyko neatleisciau - jei pabandytu - suzinotu is kur rankos auga gun_bandana.gif neatleisciau ...niekada
Nes jei pakelia viena ranka tai tikrai bandys ir antra pakelt ir su tuo taikstytis as negaleciau mad.gif
Atsakyti