Šiandien perskaičiau visą temą nuo pirmos žinutės. Nu niekaip nesuprantu, kodėl tokios šaunios, stiprios moterys gyvena su tokiais "bliukiais". Ale kai apie save pagalvoju, tai suprantu, kad ne taip lengvai tos skyrybos daromos. Manęs niekada vyras nemušė, nepatiriu moralinio smurto, bet 5 metus kenčiau jo gėrimą, negrįžimą naktimis ir pan. Paskutiniu metu net pinigus tekdavo slėpti, nes pareidavo girtas namo, susirinkdavo, kiek rasdavo ir pirmyn, iki pergalės.
Nu ale negali sakyti, kad žmogus negali pasikeisti. Jau metus mano vyras visiškai negeria. Nesikodavo, nesigydė, tiesiog pats taip nusprendė. Dabar sugyvename puikiai. Tai va ir galvoju. Gal kartais verta kiek pakentėti? Nors jei muštų, tai tikrai nežinau, ar būčiau kentųsi.
Merginos, o ka daryti, kai smurtauja brolis? Ka tik mane norejo pasmaugti, tampe uz plauku, dauze galva i siena... jis net ne Lietuvos pilietis, atvaziuoja retai pas tevus, bet kai tik mes del ko nors susipykstam, pradeda mane dauzyti... labai skaudu apie tai rasyti... siandien jam pvz nepatiko, kad 8 val dar nebuvau atsikelusi is lovos... jis dauze mane visa mano gyvenima, yra 14 metu uz mane vyresnis...visad jo nezmoniskai bijojau... o siandien man kazkas uzejo... netylejau - gavau dvigubai daugiau, uztat iskveciau policija... Atvaziavo, ji nuramino, nurase paso duomenis... bet bijau,. kad ir vel taip gali pasikartoti... bijau, kad ismes telefona, ir tikrai ka nors baisaus padarys... nekenciu jo... viska mate mano suneliukas ir mama... mama broli myli labiau negu mane, visada tai jauciau... kai atejo policininkai, mama taip niekingai i mane paziurejo... dabar ji su manimi nekalba... o as dar jauciu jo rankas ant mano kaklo...
man ir taip dabar sunku, mane isdave mylimas zmogus, o dar smurtas seimoje... jau nebezinau, ka padaryti, kad nors kiek butu ramiau sieloje...
man ir taip dabar sunku, mane isdave mylimas zmogus, o dar smurtas seimoje... jau nebezinau, ka padaryti, kad nors kiek butu ramiau sieloje...
NIEKAS neturi teises kelti pries jus rankos. Nesvarbu, ar tai tevas, ar motina, brolis ar sesuo, ar vyras, kuriam prisiekei myleti visa gyvenima.
Pavasare, as tavo vietoj buciau pasielgusi analogiskai. Jei dar pakels ranka pries tave, abdukcija issiimk, tai gal isvis nebegris i savo uzsieni, o pailses uz grotu siek tiek.
Pavasare, as tavo vietoj buciau pasielgusi analogiskai. Jei dar pakels ranka pries tave, abdukcija issiimk, tai gal isvis nebegris i savo uzsieni, o pailses uz grotu siek tiek.
Pavasare, o as dar ir siandien tavo vietoj abdukcija issiimciau
O pas mama laikinai nesirodyciau.....neskambinciau......ir pati neatsiliepciau
Kiek supratau, tau dabar isvis gyvenime ne pyragai
bet kada nors tures tai baigtis ir viskas susitvarkys
NEnusileisk, nekentek(situ atveju) ir kovok uz save, nes VISKAS BUS GERAI
Bent man gyvenime visada pasitvirtina taisykle - NERA TO BLOGO, KAS NEISEITU I GERA
Atrodo, viskas blogai ir viskas eina tik blogyn
o kai jau rodos neistversiu, tada viskas lyg apsivercia aukstyn kojom ir pagalvoju, kad visgi gerai, kad taip atsitiko
Kantrybes tau

O pas mama laikinai nesirodyciau.....neskambinciau......ir pati neatsiliepciau

Kiek supratau, tau dabar isvis gyvenime ne pyragai

NEnusileisk, nekentek(situ atveju) ir kovok uz save, nes VISKAS BUS GERAI

Bent man gyvenime visada pasitvirtina taisykle - NERA TO BLOGO, KAS NEISEITU I GERA

Kantrybes tau

Deja as gyvenu su tevais, savo busto nebeturiu... Man kilo mintys dabar issinuomoti kad ir kambareli koki... Iseiti is isu namu, kuriuose tik skausmas, pazeminimas... skaudziausia tai, kad mama ji uzstoja... nejaugi ji manes ne kiek nebemyli... dabar salia neturiu nei vieno draugo, kuriam galeciau issipasakoti, geda apie tokiu dalykus kalbeti...
pavasare, jei turi galimybiu, apskritai pasiimk paskola bustui. Savivaldybe jau prasymus priimineja. Nusipirksi ir turesi.
Tavo situacija apskritai nepavydetina. Kai vyras lupa, gali nuo tokio pabegt ir baigta. O cia seimos narys
Tikrai, sunku ka nors patarti, ka daryti, kad nei pati nenukentetum, nei santykiai su tevais
taciau bet kuriuo atveju labiausiai turi rupintis savimi ir myleti tik save.
Tavo situacija apskritai nepavydetina. Kai vyras lupa, gali nuo tokio pabegt ir baigta. O cia seimos narys

Pavasare, gal jau ir pati sužinojai, bet jei ne, yra toks Vilniaus miesto savivaldybės internetinis puslapis vilnius.lt, ten langelyje paieška naujienose įsivesk paskola būstui (be galūnių), ten išmeta nemažai straipsnių, turėtum rasti visą dominančią info. Ir dar gali pabandyti teisininko konsultacijos skiltyje pasiteirauti. Sėkmės

Vyrui fiziškasi smurtauti prieš moterį negalima, o moteriai smurtauti prieš vyrą morališkai galima? Jau geriau man į snukį lai trenkia, nei iš mylimosios lūpų girdėti egoistinius priekaištus, kaip tai šlykštu... kaip nekenčiu tokių morališkų išgamų. Vyru belieka užsidaryti savam pasaulyj, žvejyba, sportas, degtinė, draugai... tik kuo toliau nuo mylimos isterikės.
Neskaičiau kitu išsisakymų, bet tai tikų tikriausia vyriška pozicija. Moteriškas egoizmas, tai baisiau nei bet kokia epidemija, epidemija užeina ir praeina, o bobiškas pjūklas visą gyvenimą graužia. Suprantate, jog tai nieko bendro neturi su tom šeimom, kuriose viskas gerai.
Neskaičiau kitu išsisakymų, bet tai tikų tikriausia vyriška pozicija. Moteriškas egoizmas, tai baisiau nei bet kokia epidemija, epidemija užeina ir praeina, o bobiškas pjūklas visą gyvenimą graužia. Suprantate, jog tai nieko bendro neturi su tom šeimom, kuriose viskas gerai.
QUOTE (ram @ 2004 07 29, 10:51) |
Vyrui fiziškasi smurtauti prieš moterį negalima, o moteriai smurtauti prieš vyrą morališkai galima? Jau geriau man į snukį lai trenkia, nei iš mylimosios lūpų girdėti egoistinius priekaištus, kaip tai šlykštu... kaip nekenčiu tokių morališkų išgamų. Vyru belieka užsidaryti savam pasaulyj, žvejyba, sportas, degtinė, draugai... tik kuo toliau nuo mylimos isterikės. Neskaičiau kitu išsisakymų, bet tai tikų tikriausia vyriška pozicija. Moteriškas egoizmas, tai baisiau nei bet kokia epidemija, epidemija užeina ir praeina, o bobiškas pjūklas visą gyvenimą graužia. Suprantate, jog tai nieko bendro neturi su tom šeimom, kuriose viskas gerai. |
Ram, vel pasiklydai

Yra atskira tema apie moteru smurta pries vyrus

Mano pusseseres vyras, pirmasis, labai daznai ja kumsciais "auklejo". Ir jam buvo nusispjauti mato jo dukryte ar ne! O meile buvo kai draugavo nereali. O dukryte tiesiog dievino
, tiesa, kai issiskyre, pamirso viska, net ir savo vaika.
Kai karta jis man salia bunant uzsipuole mano pussesere vien del to, kad mes su ja kartu 10 min pavelavome i namus gristi, o jis kuilys, mat , alkanas buvo, kai puole ja smaugti, paemiau pagali ir sakau: traukis, nes as tave uzmusiu su tuo pagaliu. Jam ne motais! Trenkiau kiek jegu buvo! Priejo prie manes kumscius sulenkes ir svokscia jam putos per nosi. As sakau, tik paliesk, uzmusiu! Jis pasake, pries tave niekada rankos nepakelciau, nes gerbiu!
Vat tada man ir sove mintis: musa tas, kurios leidziasi musamos! Tiesiog toks aukos sindromas gaunasi! Jei buvo pirmas kartas, bus ir antras! Vyrui net minties tokios buti negali! Ir jei jis gerbs savo drauge ar zmona, to niekada nebus. Bet jei vyras pats istizelis (tokie dazniausia vyriskoje kompanijoje net nepastebimi buna, nes jie vyru patys bijo, na tokie kaip RAM - VYRAMOTERIAI), tai jis turi juk kurnors issikrauti - tai ir musa zmona. O ji aisku del meiles
, vaiku, draugu ir artimuju toki asiula toleruoja!
Manau, toms kurios yra tokioje situacijoje privalu kreiptis i psichologa ir kuo skubiau ieskoti budu palikti toki vyra. Geriau turbut dziuvesiais ir visciuku kose buciau soti, nei bokso kriause tokiam nevykeliui.

Kai karta jis man salia bunant uzsipuole mano pussesere vien del to, kad mes su ja kartu 10 min pavelavome i namus gristi, o jis kuilys, mat , alkanas buvo, kai puole ja smaugti, paemiau pagali ir sakau: traukis, nes as tave uzmusiu su tuo pagaliu. Jam ne motais! Trenkiau kiek jegu buvo! Priejo prie manes kumscius sulenkes ir svokscia jam putos per nosi. As sakau, tik paliesk, uzmusiu! Jis pasake, pries tave niekada rankos nepakelciau, nes gerbiu!
Vat tada man ir sove mintis: musa tas, kurios leidziasi musamos! Tiesiog toks aukos sindromas gaunasi! Jei buvo pirmas kartas, bus ir antras! Vyrui net minties tokios buti negali! Ir jei jis gerbs savo drauge ar zmona, to niekada nebus. Bet jei vyras pats istizelis (tokie dazniausia vyriskoje kompanijoje net nepastebimi buna, nes jie vyru patys bijo, na tokie kaip RAM - VYRAMOTERIAI), tai jis turi juk kurnors issikrauti - tai ir musa zmona. O ji aisku del meiles

Manau, toms kurios yra tokioje situacijoje privalu kreiptis i psichologa ir kuo skubiau ieskoti budu palikti toki vyra. Geriau turbut dziuvesiais ir visciuku kose buciau soti, nei bokso kriause tokiam nevykeliui.
Daugiau info del abdukcijos: i policija kreiptis nebutina, tik teks uz abdukcija sumoketi-40 Lt. Nors is teismo medicinos ekspertizes pranesa policijai apie pati fakta. Mano atveju dar reikejo sulaukti, kad dokumentai is polikliniku bus nusiusti. Ir dokumentas ateiciai yra.