Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

Aukos sindromas, čia taikliai. O dėl manes vertinimo, tai kuo blogesni vertinimai, tuo geriau, užkniso tie geruoliai, šlykštūs, glitūs parazitai.
Atsakyti
QUOTE (Akva @ 2004 07 29, 20:29)
Mano pusseseres vyras, pirmasis, labai daznai ja kumsciais "auklejo". Ir jam buvo nusispjauti mato jo dukryte ar ne! O meile buvo kai draugavo nereali. O dukryte tiesiog dievino g.gif , tiesa, kai issiskyre, pamirso viska, net ir savo vaika.

Kai karta jis man salia bunant uzsipuole mano pussesere vien del to, kad mes su ja kartu 10 min pavelavome i namus gristi, o jis kuilys, mat , alkanas buvo, kai puole ja smaugti, paemiau pagali ir sakau: traukis, nes as tave uzmusiu su tuo pagaliu. Jam ne motais! Trenkiau kiek jegu buvo! Priejo prie manes kumscius sulenkes ir svokscia jam putos per nosi. As sakau, tik paliesk, uzmusiu! Jis pasake, pries tave niekada rankos nepakelciau, nes gerbiu!

Vat tada man ir sove mintis: musa tas, kurios leidziasi musamos! Tiesiog toks aukos sindromas gaunasi! Jei buvo pirmas kartas, bus ir antras! Vyrui net minties tokios buti negali! Ir jei jis gerbs savo drauge ar zmona, to niekada nebus. Bet jei vyras pats istizelis (tokie dazniausia vyriskoje kompanijoje net nepastebimi buna, nes jie vyru patys bijo, na tokie kaip RAM - VYRAMOTERIAI), tai jis turi juk kurnors issikrauti - tai ir musa zmona. O ji aisku del meiles g.gif , vaiku, draugu ir artimuju toki asiula toleruoja!

Manau, toms kurios yra tokioje situacijoje privalu kreiptis i psichologa ir kuo skubiau ieskoti budu palikti toki vyra. Geriau turbut dziuvesiais ir visciuku kose buciau soti, nei bokso kriause tokiam nevykeliui.

Nera nekur 100%,nera taip ,kaip tu teigi,tu tam svogeriui,buvai svetima,todel jam ir rankos nepakilo.
As savo vyrui duodavau atgal ,kai anas mane dusindavo,ar musdavo i pilva su kumsciais.Atspek,kas po tuo buvo?!Jis mane tada su kojom uzspardidavo kampe,vien del to ,kad pasipresinau.
Aisku,tos mustines buvo nedaznai,bet taip buvo...Todel nereikia sakyt,kad jei moteris nesipresina tada ja ir musa,o jei tik pasipresins-vyras nustos ta dares,nei velnio!Visokiu debilu yra ir taisykliu tame nera..
Atsakyti
Kol apie smurta girdejau tik is kitu, atrode, kad niekada neatleisciau pries mane pakelusiam ranka vyrui. Dabar mane muse, o ieskau pateisinimo blink.gif . Isejau pas tevus, pasakiau, kad palieku, bet to nenoriu... galvoju dar susitaikyti.
Pragyvenom metus, viskas buvo gerai, pries 2 menesius pradejom daznai pyktis. Apsipykom, jis nuejo miegot. Norejau pasimylet ir susitaikyti. Viena karta atstume ir pasake, kad nelysciau, o paskui trenke. Nezinau, ka daryti. Skirtis nenoriu, pirma taikytis irgi. Jeigu atsiprasytu atleisciau, bet jis neiesko. Nerandu vietos nei nemie, nei darbe sad.gif
Atsakyti
QUOTE (ziv @ 2004 08 23, 08:04)
Kol apie smurta girdejau tik is kitu, atrode, kad niekada neatleisciau pries mane pakelusiam ranka vyrui. Dabar mane muse, o ieskau pateisinimo blink.gif . Isejau pas tevus, pasakiau, kad palieku, bet to nenoriu... galvoju dar susitaikyti.
Pragyvenom metus, viskas buvo gerai, pries 2 menesius pradejom daznai pyktis. Apsipykom, jis nuejo miegot. Norejau pasimylet ir susitaikyti. Viena karta atstume ir pasake, kad nelysciau, o paskui trenke. Nezinau, ka daryti. Skirtis nenoriu, pirma taikytis irgi. Jeigu atsiprasytu atleisciau, bet jis neiesko. Nerandu vietos nei nemie, nei darbe sad.gif

Mmmda g.gif moteris nori pasimyleti, o vyras jai i snuki g.gif blink.gif
Atsakyti
Ne i snuki, bet... melyne liko ant rankos
Atsakyti
Norejau paklausti, ar tos moterys, kurios patiria vyro smurta, jauciasi kaltos del to ir pacios "to nusipelniusios"?
Kokiu atveju pateisintumete toki vyro elgesi?

Klausiu todel, kad pirma karta teko su tuo susidurti ir bandau suprasti kodel viskas taip atsitiko, tiesiog mintyse chaosas.
Atsakyti
Man tai čia tas pats, kas pakelti ranką prieš vaiką.
Labai žemas reikalas vyro atžvilgiu dry.gif Pasirodo kokie jie silpni iš tikrųjų dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 08 23, 10:07)
Norejau paklausti, ar tos moterys, kurios patiria vyro smurta, jauciasi kaltos del to ir pacios "to nusipelniusios"?

As jokiu budu jo neteisinu, tik niekaip negaliu nuspresti, ar del vieno karto nubraukti viska, kas buvo grazu per praleistus kartu metus. Muse nes suspudziau jo ........... Tai buvo viena karta. Zinau, kad nuspresti galiu tik pati, bet gal kas galit patarti.
Atsakyti
QUOTE (ziv @ 2004 08 23, 10:40)
QUOTE (Brazile @ 2004 08 23, 10:07)

As jokiu budu jo neteisinu, tik niekaip negaliu nuspresti, ar del vieno karto nubraukti viska, kas buvo grazu per praleistus kartu metus. Muse nes suspudziau jo ........... Tai buvo viena karta. Zinau, kad nuspresti galiu tik pati, bet gal kas galit patarti.

Patarti gali tau viso forumo lankytojos, bet kas is to? Tu pati turi priimti sprendima ir taip padarysi, nepriklausomai, ka kas tau patars.
Kaip dabar prisimenu Angele, kuriai beveik visi nedviprasmiskai rase, kad jos vyras ja muse ir mus, ir kad geriau tegul skiriasi. Galvoji, kad issiskyre? Ogi ne. Tai kokia prasme duoti patarimus, kai vis tiek darysi savo. Ir tas "savo" duodu 100%, kad atleisi. Nesakau, kad blogai atleisti. Tik tie patarimai tokioj situacijoj niekam nereikalingi, nes musamos moterys dazniausiai turi ypatinga, kazkokia kitokia mastysena nei kitos moterys.
Atsakyti
Mastysena, gal ir nekitokia, panasiu atveju as irgi patarineciau skirtis ir pan, kai man tai nebuvo atsitike. Kazkodel dar prisimeni kartu praleistus metus ir skaudu palieka, kad gal dar susitaikysim.
Mano noras skirtis turbut dar giliai pasleptas ir kazkada vel atgis. Vel pradejom pyktis su vyru, dabar jau ir jis is kazkur istrauke minti apie skyrybas, sako tu nei kiek nepasikeitei po to, kai susitaikem, tipo nesirupinuo juo, nesu jam nuolanki, kokia visuomet buvau. Taciau tai jis turi keistis, myleti mane, saugoti, bet ne niekinti, skaudinti, nepalaikyti....
Jauciu, kad daug skauduliu lieka sirdyje ir santykiai niekada nebus tokie sviesus kokie buvo anksciau. O patirtas fizinis skausmas tik sustiprina ta pararja, kuri gal jau seniai tvyrojo tarp musu...
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 23, 10:53)
Tai kokia prasme duoti patarimus, kai vis tiek darysi savo. Ir tas "savo" duodu 100%, kad atleisi. Nesakau, kad blogai atleisti. Tik tie patarimai tokioj situacijoj niekam nereikalingi, nes musamos moterys dazniausiai turi ypatinga, kazkokia kitokia mastysena nei kitos moterys.

Sugrizau namo. Ramiai issiaiskinom santykius. Kad atleisciau ir visiskai susitaikytume dar reikia laiko. Idomiausia, kad jam atrode, kad pykti turi jis, o ne as, kad as ji nuskriaudziau, o jis tik gynesi doh.gif
Gal tu ir teisi. Jeigu buciau tvirtai nusprendus neatleisti, tikrai neklausciau patarimo.
Atsakyti
QUOTE (Angele @ 2004 08 24, 09:19)
Jauciu, kad daug skauduliu lieka sirdyje ir santykiai niekada nebus tokie sviesus kokie buvo anksciau. O patirtas fizinis skausmas tik sustiprina ta pararja, kuri gal jau seniai tvyrojo tarp musu...

Kam tau sito reikia? Geriau viena karta viska baigti ir pradeti gyvenima be jo.
Atsakyti