Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Mano vaikams 7 ir 5 metai, dar nesiruošiu išleisti jų vienų
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2007 05 06, 11:23)
Mano vaikams 7 ir 5 metai, dar nesiruošiu išleisti jų vienų

Aciu uz nuomones smile.gif
Musu kieme yra vaikuciu, kuriuos jau 2- 3 metuku su vyresnem sesem isleisdavo.
O as ir del savo septynmetes drebu - ji tokia atlapasirde plepute. Kad ir kiek aiskinam, kad su nepazistamais kalbetis negalima, o pazistamiems visu seimos naujienu pasakoti nereikia -nelabai padeda g.gif
taciau ji butu baisiaisiai nelaiminga, jei neisleisciau prie supyniu...
Atsakyti
Mes gyvename pirmame aukste ir smelio deze man, galima sakyt, panosej. Pirmakart viena isleidau pernai vasara - dukryte buvo beveik keturiu. Aisku, beveik visa laika praziuredavau pro langa. Siemet leisti jau drasiau. Masinu ji bijo, beveik visada pasaukia, kad paziureciau kaip ji eina per aikstele, arba apeina aplink, kur masinos nevaziuoja. Gal dar ir anksti leisti viena, bet leidziu...
Atsakyti
savaji isleidau viena i lauka preita vasara, jam buvo 3m. Ir viskas tvarkoi, aciu dievui. gatve prie namu yra, bet jis masinu prisibijo. Tai eidamas dairosi. Nes tikrai nesedeciau su juo nuo ryto iki vakaro kieme, o jam laukas-tai viskas. biggrin.gif
Atsakyti
as saviskį išleidau į kiemą nuo 3,5 m. labai neramu buvo, bet jis taip norėjo parodyti savo savarankiškumą. cool.gif
prieš išleidžian buvo pravestas instruktažas: nekalbėti su nepažystamais, nebėgti į gatvę....
Atsakyti
Namuose saviškę aš dar bijau išleist vieną. Pas mano mamą aš ją išleidau pirmą kartą trijų metų, bet ten kiemas nedidukas, smelio dėžė per langus labai gerai matosi, trečias aukštas. Tačiau pas save Kaune, tai man baisu dar. Esam penktam aukšte ir per langus nesimato kiemo. Matosi žolynai, kurie kažkada buvo labai gražūz, bet po kažkokių tvarkymo darbų ten toks molynas, kad vaikas ten tikrai nežais. schmoll.gif
Atsakyti
maniškiui 3,3 metų bet nė minties dar nebuvo kažkur paleist vieną, jis labai neatsargus, kur eina, nusimuša užkliūna ir namie nemato kas po kojom.taip daryčiau nebent savo namo nuosavam kieme. gal aš pati per daug bijau nors manau tikrai dar 4 metų vaikai per žiopli o ir tas plepumas ne į gera
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 05 10, 14:47)
maniškiui 3,3 metų bet nė minties dar nebuvo kažkur paleist vieną, jis labai neatsargus, kur eina, nusimuša užkliūna ir namie nemato kas po kojom.taip daryčiau nebent savo namo nuosavam kieme. gal aš pati per daug bijau nors manau tikrai dar 4 metų vaikai per žiopli o ir tas plepumas ne į gera

Visiškai pritariu. Manisžškė, nors ir bailiuke, pati, bijo mašinų, vengia svetim žmonių, sėdi arba smėlio dėžėj arba namuke, bet baisoka. Mama tik mano kažkaip drąsesnė, nes manęs nuo trijų metų nebeganė lauke, bet manau ir kitaip anuomet būdavo, kažkaip pasitikėt labiau buvo galima vyresniais vaikais kieme. O šiaip pasakojo, kad išleido maniškę į lauką, ir vienu metu per langą nepamatė, po nepilnos minutes vėl sėdėjo smėlio dėžėj. Paskui mažoji jai pasipasakojo, jog norėjo grįžti, bet nerado buto, tai grįžo atgal į žaidimo vietą. Aišku, kažkaip širdelė man sudrebėjo nuo tokio pasakojimo, bet smagu, gad mergaitė nepasimetė, nepaleido dūdų prie kokių svetimų durų, o ramiai grįžo ten, kur ją ras smile.gif
Atsakyti
Na va, savaitgali jau buvau isleidusi savaja viena i lauka unsure.gif na ir neramu buvo, langai ne i kiemo puse-tai laksciau kas 5 minutes i laiptine paziopsoto pro langa doh.gif siaip nebuciau dar leidusi, net minties tokios nebuvo kile, bet dukra siaip is niekur sako "einu pati viena i lauka-pazaisiu, pasisupsiu,paciuozinesiu ir grysiu bigsmile.gif ". Tai teko nusileisti ax.gif reikia pratintis po truputeli
Atsakyti
mano vaikui ketveri, tik dabar pradejau isleisti viena i kiema. Pro pirmo auksto langa visada ji stebiu, tai man jis panoseje buna. Neleidziu niekur toli eiti, tik ten kur as matau.
Atsakyti
Maniskis i lauka pats vienas pradejo eiti budamas 6 m.,pradejo prasytis pats. Anksciau bijodavo vienas buti lauke. As tai visai dziaugiuosi, kad taip isejo, nes sunus jau tapo protingesnis ir savarankiskesnis, tad jau gali pabuti ir vienas lauke. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai gera temele, mat mudu su vyru taip pat dabar jau pamastom, ar jau ne laikas leisti vaika i kiema viena, bet dar bijom. Nors draugai leidzia nuo 4m viena pati.
Atsakyti