Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 22, 16:58)
nu paskaiciau ir issiziojau,kad jau 3metu kai kurios mamytes vienus vaikiukus i lauka isleidzia. blink.gif nu niekaip neisivaizduoju doh.gif mano jei ir leisciau vienas neitu,sakytu bijau babaisos. biggrin.gif nu ka besakytu mamos,3metai tai dar labai mazas,juk i gatve iseit gali,ai isvis dar juk maziukas doh.gif nu ir drasios kai kurios....
jei kiemas uzdaras,ramus,nedidelis,nera gatviu judriu,nu gal kokiu7metu ax.gif zodziu kai mokykla prades lankyt...
tiesiog maza vaika viena isleist yra nesaugu...o as nelinkusi rizikuot kas liecia mano vaika ax.gif

drinks_cheers.gif
maniskei 3.9m. bet dar neleidziu. ir ateinancius pora metu dar tikrai neleisiu
Atsakyti
man tai irgi net baisu pagalvoti apie tai, kada pradeti leisti dukra i lauka. gyvenam vilniuj, prie pat gana judrios gatves musu kieme zaidimo aiksteliu nera, lauko durys kodines ir labai sunkios...zodziu... kada nors. dziugu tik (ir dukrai paciai), kad mazame miestelyje pas mociute viena po kiema vaikstineja. ir pati tuo dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai pradejo vieni i kiema eiti nuo 5 metu.aisku ziuredavau pro langa kontroliuodavau.arba kurio nors kaimyno vaikas budavo su mama ar teciu tai paziuredavo ir maniskius.draugiskai po to ir as ju paziuredavau.o nuo 6 metu jau leidau savarankiskai g.gif
Atsakyti
Maniškiui greit penkeri,bet vieno į kiemą dar neleidžiu.Kabu ten kartu,gal ir leisčiau jei mūsų buto langai būtų į kiemo pusę,o dabar vienas vargas doh.gif greit persikraustysim į namą ,tai savas kiemas,aptvertas tvora,langai į visas puses,tai galis iš to kiemo neišlyst thumbup.gif
Atsakyti
Vis paskaitydavau šią temelę ir džiaugdavausi,kad maniškis(4,5m.),vienas nenori būti lauke.Bet šiandien pradėjo tiesiog maldauti,kad išleisčiau vieną į kiemą.Man buvo lyg stresas blink.gif ,prigrasinau visokių dalykų,ir leidau pusvalandį pabūti kieme.Man neramu,kad kieme nėra jo vienmečių,tik tokie paaugę bernai.O jis savim buvo labai patenkintas biggrin.gif ,o aš negalėjau nuo langų pasitraukti.Jam patiko būti kieme be mamos,tai dabar mamai bus daugiau tokių "išbandymų" doh.gif .
Atsakyti
as neseniai pradejau leist saviski viena i lauka, nors kartais dar neramu, jam spali bus 6 metai, tuo labiau kad jis buna ne savam kieme, kadangi ten jo drauges gyvena, tai buna su jom.
Atsakyti
Maniske jau visas menuo kai keliauja i kiema viena.Aisku labai man neramu del to,bet mergaite tiesiog pati paprase,kad eiciau namo,kad visi vaikuciai buna be mamu.Ir tikrai ,keletas jos bendraamziu mergaiciu kieme vienos buna.Kartais ivaro streso,kai nepareina po tris valandas,tada einu ieskot.Na aisku,po tokio buvimo lauke vienai,namo pareina kaip velniukas blush2.gif ,tenka ilgai mirkyti vonioje kol panasi i vaika pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2007 07 16, 19:24)
Vis paskaitydavau šią temelę ir džiaugdavausi,kad maniškis(4,5m.),vienas nenori būti lauke.Bet šiandien pradėjo tiesiog maldauti,kad išleisčiau vieną į kiemą.Man buvo lyg stresas blink.gif ,prigrasinau visokių dalykų,ir leidau pusvalandį pabūti kieme.Man neramu,kad kieme nėra jo vienmečių,tik tokie paaugę bernai.O jis savim buvo labai patenkintas biggrin.gif ,o aš negalėjau nuo langų pasitraukti.Jam patiko būti kieme be mamos,tai dabar mamai bus daugiau tokių "išbandymų" doh.gif .

Žinau tą jausmą, savo pirmąjį pradėjau leisti į kiemą penkerių. Ėjau kas 10 min. tikrinti. Paskui pripratau, 2-3 valandas nepareidavo iš kiemo. O jaunėlis pradėjo eiti nuo 4-ių, bet vyresnį brolį turėjo, man drąsiau buvo išleisti ir nuo keturių. Vieną kartą parėjo iš kiemo galvą prasiskėlęs, nukrito nuo skersinio kilimams dulkinti. Labai išsigandau, galėjo ir užsimušti, bet po kelių dienų vėl į kiemą dūmė. Kai apie tai pradedi galvoti lyg ir neramu pasidaro, bet juk vaikams žaisti reikia. Gal dar daug priklauso ir nuo kiemo, kuriame gyveni. Pas mus visada pilna vaikų, nors kiemas laibai judrus, daug automobilių važinėja. Kituose kiemuose, pastebėjau, ir daug ramesniuose, vaikų nelabai būna.
Atsakyti
Maniskiams 5m. ir 3m., bet net neisivaizduoju, kad jie vieni i lauka eitu, net minties tokios nera. Ir siaip pas mus kieme tik mokyklinukai be tevu laksto, o tokiu mazu nemaciau.
Atsakyti
Mano dukrytei treji su trupuciu, ir kai pagalvoju kad ateis diena kai reiks isleist tai siaubas kazkoks baisu net pagalvot, net neisivaizduoju nuo kada galesiu isleisti viena schmoll.gif
Atsakyti
manasis 3,5 m bet dar neleidžiu, pati išeinu kartu
Atsakyti
Maniškiui neseniai 6 suėjo. Lig šiol vieno neleisdavau, bet paskutiniu metu pradėjo prašytis - draugus pažįstamus (iš darželio) mato... Tai žadu pradėt po truputį leist ax.gif
O dėl mažesnių vaikų... neįsivaizduoju, kaip vienus išleist blink.gif
Atsakyti