QUOTE(Elzbieta @ 2007 08 28, 16:31)
Siais laikais kazkaip nelabai isivaizduoju trimeti viena kieme.. kai toki pamatau, nenorom pagalvoju, kad ko gero is asocialios seimos ir ner kam priziuret..
Saviskes (5,5 m) i kiema is vis neisleidziu. Nelabai tas musu kiemas kelia man pasitikejima.. Vaiku aiksteles uzsestos girtaujanciu paaugliu ar suaugusiuju kuriu vaikai aplink ir kapstosi.. o tokiu vaiku kompanija irgi neatrodo gera..
Tiesa, kai ilsimes Neringoje ji viena ir kieme ir i parduotuve nueina ir pas draugus.. Jauciasi labai savarankiska
O Vilniuje nekelia man tie kiemai pasitikejimo.. jei dar butu draugiu kokiu salia ir vaikus kartu viename kieme augintume, tai gal..
Turime daug to paties amziaus draugu is mano draugiu seimu, tai si klausima sprendziam kitaip: vaziuojam visos su vaikais i koki Vingio parka ar viena pas kita i svecius, o jei karsta, tai varom pas ta, kuri turi nuosava nama su kiemu ir labai smagiai leidziam laika. Dukrai net nera kiles klausimas apie kiema prie namu

Ji ko gero net neitaria, kad kiti vaikai ne tik i parkus ar pas draugus vazineja, bet iseina ir i kiema prie namu
O as dziaugiuosi kad jai sis jausmas nepazistamas - namo gristame vakarieniauti ir miegoti. Ko i ta kiema?!
Mano sunus nuo 7 metu isejo i kiema,ir tai nebuciau leidusi,bet kiemas uzdaras ir kieme daug draugu is darzelio jo gyveno,tai neatrode labai jau nesaugu.Bet............TRIMETI I KIEMA

Atsiprasau uz reakcija,bet tikrai neisivaizduoju,kas mamos galvoje dedasi,kad toki maza vaika i kiema isleisti

kaip ir sakai,man tai asocijuojasi su asocialia seima

Pas mus kieme buvo tokia viena mergaite kuria i kiema 3 metu isleido,tai niekas nesistebejo,deja jos teveliai alhoholikai ir asocialus asmenys

Jei bent kiek nusimano mama apie vaiko psihologija ir raida,manau suprastu kad tokio amziaus vaikas yra nesavarankiskas buti kieme ir priimti pats sprendimus neiseiti is kiemo.Sako kai kurios mamos,kad stebi---bet,suskambes telefonas ar isbegs pienas ant vyrikles,nusisuksi,o vaiko neduok dieve nera

Ir dar tokiais baisiais laikais,kai vaikai vaikus zudo prievartauja,pedofilu ir siaip negeru zmoniu pilna

Juk nei pasipreisinti nei susukti nei............nieko siaubas.O dar kai pasiziuri kriminalines laidas,baisu

net ir dideli vaika nesaugu isleisti i kiema