Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Baisu, zinokit tame kieme verysad.gif Paaugliai ireme lenktini peiliuka i sona ir prigasdine prisake atnesti pinigu, o maniskis issigando, niekam nesake, ir nunese savo santaupas 20 Lt verysad.gif Ne piniguose esme, bet situacijoje, visa nakti uzmigti negalejau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Dukrai 6 metai, i lauka viena pradejo vaikscioti sia vasara , su salyga , kad as matyciau pro langa .
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 08 28, 18:31)
Siais laikais kazkaip nelabai isivaizduoju trimeti viena kieme.. kai toki pamatau, nenorom pagalvoju, kad ko gero is asocialios seimos ir ner kam priziuret..  g.gif

Šiandien savąjį trimetį buvau išleidusi. Jis žaidė ties balkonu, o aš tvarkiau balkoną. Mudu vienas kitą matėm. Ir aš tikrai nesu iš jokios asocialios šeimos. mad.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 02, 13:19)
Šiandien savąjį trimetį buvau išleidusi. Jis žaidė ties balkonu, o aš tvarkiau balkoną. Mudu vienas kitą matėm. Ir aš tikrai nesu iš jokios asocialios šeimos.  mad.gif  protest.gif

Kaip supratau veiksmas vyko Jurbarke ramioje vietoje, ne kokiam Vilniuj ar Kaune, kur krūvos paauglių su riedlentėm ar motoroleriais laksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 09 02, 17:57)
Kaip supratau veiksmas vyko Jurbarke ramioje vietoje, ne kokiam Vilniuj ar Kaune, kur krūvos paauglių su riedlentėm ar motoroleriais laksto 4u.gif

Taip. Viskas vyko Jurbarke
Atsakyti
Leisdavau bet dabar nebeleidžiu nes išėjęs vis dinksta kurnors ar šunybių prikrečia
Atsakyti
pradejau leisti 6-eriu, tik i kiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 08 28, 16:31)
Siais laikais kazkaip nelabai isivaizduoju trimeti viena kieme.. kai toki pamatau, nenorom pagalvoju, kad ko gero is asocialios seimos ir ner kam priziuret..  g.gif

Saviskes (5,5 m) i kiema is vis neisleidziu. Nelabai tas musu kiemas kelia man pasitikejima.. Vaiku aiksteles uzsestos girtaujanciu paaugliu ar suaugusiuju kuriu vaikai aplink ir kapstosi.. o tokiu vaiku kompanija irgi neatrodo gera..  blink.gif

Tiesa, kai ilsimes Neringoje ji viena ir kieme ir i parduotuve nueina ir pas draugus.. Jauciasi labai savarankiska  tongue.gif
O Vilniuje nekelia man tie kiemai pasitikejimo.. jei dar butu draugiu kokiu salia ir vaikus kartu viename kieme augintume, tai gal..

Turime daug to paties amziaus draugu is mano draugiu seimu, tai si klausima sprendziam kitaip: vaziuojam visos su vaikais i koki Vingio parka ar viena pas kita i svecius, o jei karsta, tai varom pas ta, kuri turi nuosava nama su kiemu ir labai smagiai leidziam laika. Dukrai net nera kiles klausimas apie kiema prie namu  rolleyes.gif Ji ko gero net neitaria, kad kiti vaikai ne tik i parkus ar pas draugus vazineja, bet iseina ir i kiema prie namu  biggrin.gif
O as dziaugiuosi kad jai sis jausmas nepazistamas - namo gristame vakarieniauti ir miegoti. Ko i ta kiema?!  smile.gif

Mano sunus nuo 7 metu isejo i kiema,ir tai nebuciau leidusi,bet kiemas uzdaras ir kieme daug draugu is darzelio jo gyveno,tai neatrode labai jau nesaugu.Bet............TRIMETI I KIEMA blink.gif blink.gif blink.gif Atsiprasau uz reakcija,bet tikrai neisivaizduoju,kas mamos galvoje dedasi,kad toki maza vaika i kiema isleisti cool.gif kaip ir sakai,man tai asocijuojasi su asocialia seima cool.gif Pas mus kieme buvo tokia viena mergaite kuria i kiema 3 metu isleido,tai niekas nesistebejo,deja jos teveliai alhoholikai ir asocialus asmenys unsure.gif Jei bent kiek nusimano mama apie vaiko psihologija ir raida,manau suprastu kad tokio amziaus vaikas yra nesavarankiskas buti kieme ir priimti pats sprendimus neiseiti is kiemo.Sako kai kurios mamos,kad stebi---bet,suskambes telefonas ar isbegs pienas ant vyrikles,nusisuksi,o vaiko neduok dieve nera doh.gif Ir dar tokiais baisiais laikais,kai vaikai vaikus zudo prievartauja,pedofilu ir siaip negeru zmoniu pilna doh.gif Juk nei pasipreisinti nei susukti nei............nieko siaubas.O dar kai pasiziuri kriminalines laidas,baisu cool.gif net ir dideli vaika nesaugu isleisti i kiema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 05, 20:47)
net ir dideli vaika nesaugu isleisti i kiema  doh.gif

Visiškai pritariu. Pas mus nuosavas namas, kiemas aptvertas, bet ir tai išleidusi vieną (beveik penkiametį!) karts nuo karto pasižiūriu pro langą, ką veikia - maža kas.
O į daugiabučio kiemą tikrai vieno neleisčiau. schmoll.gif Nebe tie laikai. Ir šiaip, dabar labai gerai pradėjau suprasti tėvus, kurie net mokyklinukus lydi nuo durų iki durų. Geriau ilgiau pabus nesavarankiškas, užtai saugus.
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2007 08 19, 22:32)
Tokie laiaki, dar kas nugasdins, mano vaikiukas labai geros dūšios, patiešnas toks, dar kas kur nuves.

Maniškis irgi labai patiklus, naivus, aklai tiki visais suaugusiais ir vyresniais vaikais, be to, jį lengvai galima nuvilioti saldainiu doh.gif Ateityje dar planuoju ir didelį šunį įsitaisyti - tada, jei norės su sese pasivaikščioti kur tolėliau, turės sargą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 08 31, 13:58)
Baisu, zinokit tame kieme verysad.gif Paaugliai ireme lenktini peiliuka i sona ir prigasdine prisake atnesti pinigu, o maniskis issigando, niekam nesake, ir nunese savo santaupas 20 Lt verysad.gif Ne piniguose esme, bet situacijoje, visa nakti uzmigti negalejau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O viešpatie, taigi čia žiauru, čia gi siaubas. ir aš tai manau kad tie idiotai ir toliau taip darys, jei pamatė, kad pavyko pirmai, būtinai kažką darykit verysad.gif verysad.gif
pas mus tai atrodio pagerėjo situacija, nežinau ar tas Roko apsilankymas padėjo, ar kad jau vaikai į mokyklą eina ir mažiau laiko būna kieme, bet regis jau gerėja smile.gif o mokykloje Modestas su visais sutarė ir jo niekas neskriaudžia, tai kol kas aš rami rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif mano sunui jau 10 metu, taciau jis neina i kiema daznai, nebent su dviraciu arba ziema su rogutemis, o siaip mielai leidzia laika namie su draugu arba kartu kur nors einame, todel tai mamytei patariu neleisti vaiko i kiema, jei ten tokie baisus vaikai, o irasyti i koki sporto bureli ar kt. kad turetu ir be kiemo ka veikti. Mano vaika irgi skriaude mokykloje, jis pats pirmas niekada neprades, tai mokinome kad reikia gintis, bet vyras ir pats ejo ne karta su tais pestukais kalbetis ir zinokit padejo. Manau kad tevai butinai turi dometis ar vaikas nera skriaudziamas ir padeti jam, nes kaip pamenu savo mokyklines dienas, tai skriaude tuos vaikus, kuriu tevai nereaguodavo i tai. As tai del savo vaiko bet ka padaryciau, o tai kad jis turi vienas kumsciais kovoti uz vieta po saule, tai jis juk ne naslaitis, kam tada tevai g.gif Kuo daugiau bus neabejingu tevu, tuo greiciau bus sutvarkyti tie banditeliai. As tai pasigauciau kieme kelis tai taip pakratyciau, kad pamirstu mano vaiko varda, o jei ir tai nepadetu, sekanti karta tiesiai i policija uz pakarpos nuvesciau, manau butu pilnos kelnes.
Atsakyti
g.gif Oj nezinau net, tabar tokie laikai, kad vienus vaikucius isleisti i kiema--man baisu. Gal po 10 metu ir isleisiu, dabar tai tikrai--NE! triniti.gif
Atsakyti