QUOTE(noir1 @ 2007 07 04, 16:15)
.......Tiesiog iš visų poelgių pulsuoja ta nemeilė ir ji tokia juntama.Tos moters žodžiais tariant tegu globotinė džiaugiasi,kad jai neleido supūti tikrų tėvų namuose Sako tegu džiaugias,kad yra pavalgiusi ir aprengta.
Iš tos mergaitės globos pinigų perka mašiną ir tt.Bet tai ne esmė jos abi to vaiko nemyli .......
Iš tos mergaitės globos pinigų perka mašiną ir tt.Bet tai ne esmė jos abi to vaiko nemyli .......
kaip skaudu skaityti tokias eilutes, kaip galima taip elgtis su vaiku
QUOTE(Dar @ 2007 07 05, 07:26)
Aš kai pasiėmiau savo megytę, naivu sakyti, kad iš karto mylėjau, bet paprasčiausiai jai jaučiau švelnumą, o dabar praėjus metams laiko galiu drąsiai sakyti, kad ją myliu, bet ją myli ir vyras ir sūnus. Ji niekada neišskiriama, globojama ar ne, ji mūsų vaikas ir rūpinuosi ja kiek tik galiu, ir žinot pastebėjau, kad (anksčiau to nebuvo)kai kažkas jai negerai ar serga, ar nesveika, ar darželyje nenori likti, man taip pat blogai, man irgi ,,skauda,,.Aš pradėjau ją jausti savyje, kaip kad jaučiu savo sūnų...
kaip grazu
ech greiciau tas laikas kai ir mes galetumesi,e praverti kudikiu/vaiku namu duris ir pradeti ieskoti SAVO naujo seimos nario