Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

QUOTE(soffi @ 2008 12 09, 11:09)
smile.gif mano nuomone kada suzadetuviu ziedas ant rankos tada ir laiks

man tai kazkaip atrodo anksciau, nei kada ziedas ant rankos, reikia supazindinti ax.gif
Atsakyti
Oho, kokie keisti svarstymai g.gif Manau tai turi ateiti savaime, tas jausmas, kad nori JI pristatyti savo seimai smile.gif Savo meile su seima supazindinau po mazdaug 3men draugystes, buvo mano brolio gimtadienis. Jis mane supazindino po mazdaug 5men, bet cia del to, kad jo tevai ne is to miesto kuriame mes gyvenam.
Atsakyti
Tai zinoma, kad savaime viskas turi vykti drinks_cheers.gif

------

MB su mano mama susipazino tik po 10men musu draugystes, jei gerai skaiciuoju blush2.gif irgi del atstumo, nes jis gyvena Airijoje. o as jo seima pazinau kazkaip gan greitai... nepamenu, po kiek laiko net lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai Branguji pristaciau tevam jau po 2ju savaiciu draugavimo ax.gif blush2.gif , musu draugystes istorija isvis kosmosine man atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Na manasis del tam tikru priezasciu atvyko pas mane nepraejus net savaitei ir susipazino su mano tevais ax.gif as su jo teciu susipazinau po puses metu, o su mama dar teks susipazint...tiesiog taip savaime gavosi, nei as nei jis per daug nepergyvenom... smile.gif nemanau, kad reikia nustatyti kazkokia data, ar laukt kol ziedeli padovanos. Kaip iseina taip, yra noras, yra proga ir valio rolleyes.gif
Atsakyti
butent tevams tai pristatytas greitai buvo, nors nemegeja buvau pristatineti, bet taip savime gavosi smile.gif
O su MB teveliais tai sunkiau buvo, del atstumo, po to del situaciju tai gal po 4men susipazinom, bet jau ir vestuves keliam vadians viskas tvarkoje buvo, o ziedelis atsirado dar po keliu menesiu smile.gif
Atsakyti
mes tai susipazinom birzelio pradzioj ir jau tais paciais metais veziausi SB per Kaledas pazindint su tevais.tai buvo ilgasis pirmasis pasibuvimas jam su busimais uosviais. iki to buvo tik 2 kartus trumpai mate
Atsakyti
tik pries vestuves... skyrybu atveju lengviau...
Atsakyti
nemanau,kad turetu buti kokia nors riba,tiesiog kai jauti,kad laikas tai ir pazindini smile.gif siaip nesu nei uz nei pries,mano pusbrolis pazindina visa gimine(senelius,tetas,dedes...) su kiekviena mergina,man tai nemaiso,bet juokas ima kai paskui kuzdasi tetos kad va,supazindino ir issiskyre ir vel nauja tempia biggrin.gif o vat brolis mano,sake niekada neatves panos,kol nesupras kad su ja nori zenytis biggrin.gif taip kad kaip kam ir pagal aplinkybes rolleyes.gif
Atsakyti
prieš vestuves. arba dar geriau -- jau po vestuvių. nebus laiko kada lazdavot biggrin.gif
Atsakyti
Su tevais supazindinti galima kai tik to abu norit, o kas del giminiu, tai manau specialiai pazindinti ir nereikia, tiesiog kai atvesite kvietimus y savo vestuves, vat tada ir susipazins mirksiukas.gif Bent jau as laikausi tokios nuomones ax.gif
Atsakyti
Net nezinau, ar tikrai yra kazkoks konkretus laikas: metai, menuo, 6 men...
As supazindinau po kokio menesio, kai atvaziavo pasiimti. O mane supazindino irgi po kokio menesio ar keliu, kai uzejau arbateles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 30, 20:02)
prieš vestuves. arba dar geriau -- jau po vestuvių. nebus laiko kada lazdavot  biggrin.gif

Kazkaip keistas man toks poziuris, kad "lazdavotis" turi. Man niekad taip nebutu. Visad maloniai praeidavo sie susipazindinimai. O po tiek laiko, kai mes kartu, mano tetis su draugu kartais kartu dirba, sportuoja thumbup.gif
Atsakyti