Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 14:32)
kaip smagu, kad čia viskas nurimo... 4u.gif

Ale man tai dar Vaižgantės posto trūksta. Gal AŽ parašyti, kad ateitų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 14:58)
Ale man tai dar Vaižgantės posto trūksta. Gal AŽ parašyti, kad ateitų?  g.gif

Tiek to... neteiskim kitų...
Vaižgante- Geiste, aš Tave myliu... 4u.gif

Čia sugalvojau tokiu klausimu padiskutuot:
Kaip manot, ar pozityvus mąstymas- tai priemonė savo ameniniams tikslams pasiekti(pvz. vizualizuojant gauti darbą, ar pan.), ar tai kur kas daugiau?
Dėkoju iš anksto visoms, nepatingėsiančioms parašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 16:29)
Kaip manot, ar pozityvus mąstymas- tai priemonė savo ameniniams tikslams pasiekti(pvz. vizualizuojant gauti darbą, ar pan.), ar tai kur kas daugiau?
Dėkoju iš anksto visoms, nepatingėsiančioms parašyti  4u.gif

Į pozityvų mąstymą labiau žiūriu kaip į požiūrį, kaip į pasaulėjautą. Kai pozityvų mąstymą naudoji tik kaip priemonę tikslui pasiekti, tai nėra labai tikra. O kai gyveni ir mąstai pozityviai nuolat, pozityvus mąstymas tampa tavo gyvenimo dalimi. Jis jau nebėra "priemonė".
Atsakyti

Man tai yra kur kas daugiau.
Aš niekad negalvodavau, ką noriu turėti, pvz., ateityje. Aš visad žinodavau, kaip noriu jaustis, ir man visai nesvarbu, ką aš dirbsiu ar su kuo gyvensiu, jei tik aš TAIP jausiuos.
TAIP jaustis galima tik radus ramybę ir saugumą savyje. O tada jau savaime viskas sekasi. Kadangi pas mane daug kas ne iš knygų, o iš vidaus, tai aš ne viską moku įvardyti. Bet aš intuityviai jaučiu, kad reikia ramybės, kad energija aplink nebūtų kažkaip sujaukta, kad viskas energijos lygiu kažkaip subalansuotai veiktų, reikia nemeluoti sau, reikia nuoširdumo.
Kai esi toks ramus ir viskuo patenkintas, kai smulkmenos džiugina, bet neerzina, tada viskas gyvenime sekasi savaime, be didelių pastangų ar vizualizacijų.

Nors gyvenimas santarvėj su savimi turbūt irgi asmeninis siekis. Na bet kuo daugiau su savimi sutariančių žmonių, tuo geriau aplinkai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 05 birželio 2007 - 15:42

Kaip manot, [b]ar pozityvus mąstymas- tai priemonė savo ameniniams tikslams pasiekti

Tai suprantama. Bet juk būtų kartu galima pasijuokti, kaip ten jai susivaideno netyčia biggrin.gif

Jau TENAI klausiau, ar P yra tik savų tikslų siekimas irnesakyk.gif Nes man atrodo, kad P turi būti gyvenimo būdas ir jis bet kokioje situacijoje, bet kokioje kompanijoje turėtų išlikti. Jei Pozityvus mąstymas bus tik paviršiuje - nugaruos, jei giliai viduje - žibės kaip auksas pelenuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 05 birželio 2007 - 15:51
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 15:29)

Ką reiškia antrasis vardas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 16:59)
Ką reiškia antrasis vardas? bigsmile.gif

Tai Vaižgantės kitas slapyvardis. Kituose forumuose ji taip "vadinasi" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 16:02)
Tai Vaižgantės kitas slapyvardis. Kituose forumuose ji taip "vadinasi" smile.gif

rytorasa, tai judvi vis dėlto neoficialiai pažįstamos? Ar pažįstamos, tik atpažindamos rašymo stilių? biggrin.gif
Nu gi paaiškinkit mums, kurios tapo šios nemalonios istorijos liudininkės ir kurios turėjo aiškintis situaciją eteryje, bet be pagrindinių dalyvių doh.gif Man taip pat norisi AIŠKUMO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 birželio 2007 - 16:07

Man tai daugiau, kur kas daugiau ax.gif Neturiu jokio autoriteto, mokytojo ar autoriaus, kuriam galeciau padekoti uz pozityvu mastyma... Teks nuopelnus prisiimti sau blush2.gif biggrin.gif O jei rimtai, tiesiog ieskojau, labai daug skaiciau, ieskojau saves, ieskojau to, ka vadinam sielos ramybe...Net negaliu ivardinti, kada tas luzis ivyko. Ka as vadinu pozityviu mastymu ? Ismokau gyventi realybeje, priimti ja tokia, kokia turiu. Butent realybeje izvelgti pozityva, mano supratimu ir yra - pozityvus mastymas.
Jeigu i tema netinku...galiu susikurti savo, dar viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 06 05, 17:10)

Jeigu i tema netinku...galiu susikurti savo, dar viena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Kiekvienai pozityvistei - po temą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 17:05)
rytorasa, tai judvi vis dėlto neoficialiai pažįstamos? Ar pažįstamos, tik atpažindamos rašymo stilių? biggrin.gif
Nu gi paaiškinkit mums, kurios tapo šios nemalonios istorijos liudininkės ir kurios turėjo aiškintis situaciją eteryje, bet be pagrindinių dalyvių doh.gif Man taip pat norisi AIŠKUMO.

Oi, Tu, smalsute...Užklydudi į Vaižgantės temą ir perskaičius ją supratau, kad tai tas pats asmuo. Panašu, kad Vaižgantė mėgsta diskuskutuoti forumuose ir tiek. Jokio rašymo stiliaus ji neatpažino, tai tik kažkokios spėlionės...matyt sujudintas ego-" kaip mane gali pažinti, o aš ne...reikia išsiaiškint..." smile.gif
tokia mano nuomonė, o šiaip tai reikėtų jos pačios paklaust... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 birželio 2007 - 16:16
Ačiū. Palauksim vaižgantės nuomonės. Jei žmogus mato kažkokius baubus, tai gal ne be reikalo? mirksiukas.gif
Atsakyti