Heide, čia visos žinutės "Į temą"
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 17:20)
Palauksim vaižgantės nuomonės. Jei žmogus mato kažkokius baubus, tai gal ne be reikalo? 
Tiesa slypi KAŽKUR... Sakykim, kad būna panašių žmonių ne tik išore, bet ir rašymo stiliumi
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 17:32)
Tiesa slypi KAŽKUR... Sakykim, kad būna panašių žmonių ne tik išore, bet ir rašymo stiliumi
Bet čia jau nebe mano reikalas
Tik taip sunku buvo tylėti. Prašymas, nebesiųskit tokių AŽ, kur kuo nors kitu piktinamasi, gerai?
Paviešinsiu 
ARgi tiek daug nusiskundimų gauni? Aš nepergyvenu, mano laišką gali paviešinti į eterį, nei vieno neįtarinėju, neįžeidinėju
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 18:35)
ARgi tiek daug nusiskundimų gauni?
Užteko dviejų. Vienas anksčiau, vienas dabar. Bet ne tavo turiu omenyje. Nes tu tik tikslinaisi, ar teisingai supranti. Juk sakiau, kad pati taip pat būčiau klausinėjusi
o man tai tikrai įdomu pasidarė...Starburst, o gal Tu dar neištrynei tos žinutės? Tai dėk viešai į eterį, nu ką čia slėpt... O tada jau Vaižgantės nuomonė tikrai būtų neprošalį...
Nu jo, visokie įspėjimai ir man nepatiktų
Kaip darželyje, tu nedraugauk su tuo ir tuo nes tas ir tas blablabla
O man paprastai patinka tie, su kuriais sakoma nedraugauti
P.S. Aš nuo ketvirtadienio iš namų beveik neišėjus, o namie viena, biški mane jau nerimas pradėjo imti, turbūt jau reik žmonių
Kaip darželyje, tu nedraugauk su tuo ir tuo nes tas ir tas blablabla
P.S. Aš nuo ketvirtadienio iš namų beveik neišėjus, o namie viena, biški mane jau nerimas pradėjo imti, turbūt jau reik žmonių
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 18:44)
dėk viešai į eterį, nu ką čia slėpt...
Pasakiau, ką galvojau ta tema ir daugiau nebeturiu ko sakyti. Jūs tarpusavyje išsiaiškinsit ar nebesiaiškinsit tai jau jūsų reikalas. Kitoms yra nesuprantama, nes nebuvo įtrauktos. Taškas.
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 05, 18:48)
Iš namų reiktų išeiti. Gal grafiką kokį susidaryk ar kokį mini tikslą
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 18:57)
Iš namų reiktų išeiti. Gal grafiką kokį susidaryk ar kokį mini tikslą
Na aš sergu, šian nuėjau iki turgelio, tai vos parsivilkau, apsilpusi kažkokia nuo temperatūros:) Na bet ryt turėsiu svečią ir dar paskui pas p-terapeutę, dar gal į darbą užsuksiu....uf, viskas bus gerai
O į pardą tai einu, bet čia nesiskaito, ten su niekuo nepakalbėsi
vaižgante, gal galėtum čia užsukti ir paaiškinti žmonėms, kokiu baubu čia mane laikai...
Ši tema tikrai nėra asmeninių dalykų aiškinimosi vieta,teatleidžia kitos, su tuo reikalu nesusijusios, bet kad jau taip išėjo, tai klok viską... be to kokie čia asmeniškumai, jei net nepažysti žmogaus???
Laukiam...
Laukiam...
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 18:07)
vaižgante, gal galėtum čia užsukti ir paaiškinti žmonėms, kokiu baubu čia mane laikai...
Ši tema tikrai nėra asmeninių dalykų aiškinimosi vieta,teatleidžia kitos, su tuo reikalu nesusijusios, bet kad jau taip išėjo, tai klok viską... be to kokie čia asmeniškumai, jei net nepažysti žmogaus???
Laukiam...
Laukiam...
Vaižgantė informuoja, kad abi pozityvisčių temas ji paskaito retkarčiais, bet čia rašyti daugiau neplanuoja. Atsiprašau. Ir komentuoti nieko neplanuoju, nes baubų jokių nematau. Matyt, tie baubai patys save susigalvojo.
Man užtenka mano temos. Kai prirašysit 50 psl., sugalvosiu kitą.
Gero vakaro.