Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

Heide, čia visos žinutės "Į temą" smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 17:20)
Palauksim vaižgantės nuomonės. Jei žmogus mato kažkokius baubus, tai gal ne be reikalo? mirksiukas.gif

Tiesa slypi KAŽKUR... Sakykim, kad būna panašių žmonių ne tik išore, bet ir rašymo stiliumi g.gif Bet čia jau nebe mano reikalas biggrin.gif Tik taip sunku buvo tylėti. Prašymas, nebesiųskit tokių AŽ, kur kuo nors kitu piktinamasi, gerai? ax.gif Paviešinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 17:32)
Tiesa slypi KAŽKUR... Sakykim, kad būna panašių žmonių ne tik išore, bet ir rašymo stiliumi  g.gif Bet čia jau nebe mano reikalas  biggrin.gif Tik taip sunku buvo tylėti. Prašymas, nebesiųskit tokių AŽ, kur kuo nors kitu piktinamasi, gerai?  ax.gif Paviešinsiu  lotuliukas.gif

ARgi tiek daug nusiskundimų gauni? Aš nepergyvenu, mano laišką gali paviešinti į eterį, nei vieno neįtarinėju, neįžeidinėju tongue.gif Bet mudvi jau ir išsiaiškinom visą tą reikalą. Sunku tylėti man nebuvo, kol nepradėjai kalbėti tu, tada jau pasisakiau ir aš, nes turėjau ką atsakyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 birželio 2007 - 17:37
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 18:35)
ARgi tiek daug nusiskundimų gauni?

Užteko dviejų. Vienas anksčiau, vienas dabar. Bet ne tavo turiu omenyje. Nes tu tik tikslinaisi, ar teisingai supranti. Juk sakiau, kad pati taip pat būčiau klausinėjusi mirksiukas.gif Tiesiog užbėgdama įvykiams už akių, išreiškiu pageidavimą, kokius AŽ norėčiau gauti, kokių ne biggrin.gif
Atsakyti
o man tai tikrai įdomu pasidarė...Starburst, o gal Tu dar neištrynei tos žinutės? Tai dėk viešai į eterį, nu ką čia slėpt... O tada jau Vaižgantės nuomonė tikrai būtų neprošalį... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai visiškai nieko nesuprantu, kas čia nagrinėjama smile.gif
Aj, ir balanematė irnesakyk.gif
Atsakyti
Tada jau ir aš pasisakysiu: - nelaukiu až, su įspėjimais (kad ir geranoriškais). Manau, pati sugebu atsirinkti, kur kiaulės, kur pupos ax.gif Nereikia man povandeninių srovių. Aš - teigiama ir į aplinką žiūriu labiau su teigiamu požiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, visokie įspėjimai ir man nepatiktų schmoll.gif
Kaip darželyje, tu nedraugauk su tuo ir tuo nes tas ir tas blablabla smile.gif
O man paprastai patinka tie, su kuriais sakoma nedraugauti blush2.gif

P.S. Aš nuo ketvirtadienio iš namų beveik neišėjus, o namie viena, biški mane jau nerimas pradėjo imti, turbūt jau reik žmonių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 05 birželio 2007 - 17:49
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 18:44)
dėk viešai į eterį, nu ką čia slėpt...

Pasakiau, ką galvojau ta tema ir daugiau nebeturiu ko sakyti. Jūs tarpusavyje išsiaiškinsit ar nebesiaiškinsit tai jau jūsų reikalas. Kitoms yra nesuprantama, nes nebuvo įtrauktos. Taškas.
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 05, 18:48)
O man paprastai patinka tie, su kuriais sakoma nedraugauti  blush2.gif
P.S. Aš nuo ketvirtadienio iš namų beveik neišėjus, o namie viena, biški mane jau nerimas pradėjo imti, turbūt jau reik žmonių g.gif

biggrin.gif Jeigu jie patys nepasiveda biggrin.gif
Iš namų reiktų išeiti. Gal grafiką kokį susidaryk ar kokį mini tikslą g.gif Sakykim, kiekvieną dieną nueiti į parduotuvę ar pas kokią draugę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 18:57)

Iš namų reiktų išeiti. Gal grafiką kokį susidaryk ar kokį mini tikslą  g.gif Sakykim, kiekvieną dieną nueiti į parduotuvę ar pas kokią draugę  mirksiukas.gif

Na aš sergu, šian nuėjau iki turgelio, tai vos parsivilkau, apsilpusi kažkokia nuo temperatūros:) Na bet ryt turėsiu svečią ir dar paskui pas p-terapeutę, dar gal į darbą užsuksiu....uf, viskas bus gerai smile.gif
O į pardą tai einu, bet čia nesiskaito, ten su niekuo nepakalbėsi smile.gif
Atsakyti
vaižgante, gal galėtum čia užsukti ir paaiškinti žmonėms, kokiu baubu čia mane laikai... smile.gif Ši tema tikrai nėra asmeninių dalykų aiškinimosi vieta,teatleidžia kitos, su tuo reikalu nesusijusios, bet kad jau taip išėjo, tai klok viską... be to kokie čia asmeniškumai, jei net nepažysti žmogaus??? g.gif
Laukiam... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 birželio 2007 - 18:08
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 18:07)
vaižgante, gal galėtum čia užsukti ir paaiškinti žmonėms, kokiu baubu čia mane laikai... smile.gif Ši tema tikrai nėra asmeninių dalykų aiškinimosi vieta,teatleidžia kitos, su tuo reikalu nesusijusios, bet kad jau taip išėjo, tai klok viską... be to kokie čia asmeniškumai, jei net nepažysti žmogaus??? g.gif
Laukiam... 4u.gif

Vaižgantė informuoja, kad abi pozityvisčių temas ji paskaito retkarčiais, bet čia rašyti daugiau neplanuoja. Atsiprašau. Ir komentuoti nieko neplanuoju, nes baubų jokių nematau. Matyt, tie baubai patys save susigalvojo. biggrin.gif
Man užtenka mano temos. Kai prirašysit 50 psl., sugalvosiu kitą.
Gero vakaro. 4u.gif
Atsakyti