Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

vaižgante, priėmei taktiką nekomentuoti. Žinai, kitokios ir nesitikėjau. biggrin.gif
Išgalvoti, neišgalvoti, visos teisybės mums gal ir neduota sužinoti, bet tu elgiesi negarbingai. Daugiau neturiu ką pridurti. Nesmerkiu, bet pripažint klaidas irgi reikia mokėti. Save kuri, bet matyt tik iš vienos pusės mirksiukas.gif Ir ko tada vertos tavo kuriamos programos ir mokymai? Ir tavo atidaryta tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 birželio 2007 - 18:30
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 19:25)
vaižgante, priėmei taktiką nekomentuoti. Žinai, kitokios ir nesitikėjau. biggrin.gif
Išgalvoti, neišgalvoti, visos teisybės mums gal ir neduota sužinoti, bet tu elgiesi negarbingai. Daugiau neturiu ką pridurti. Nesmerkiu, bet pripažint klaidas irgi reikia mokėti. Save kuri, bet matyt tik iš vienos pusės mirksiukas.gif

Et, Vijurka, pamirškim...

Duok ranką ir... eime...ten kur tiesa, kur meilė... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 18:29)
Et, Vijurka, pamirškim...

Duok ranką ir... eime...ten kur tiesa, kur meilė... 4u.gif  smile.gif

Aha mirksiukas.gif Gero vėjo. biggrin.gif
Atsakyti
rytorasa, aš ir einu su meile. Bet meluojantis ir šmeižiantis kitą žmogus man yra nemielas. Negaliu mylėt apsimetėlio po geruolio kauke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 05, 19:32)
Aha  mirksiukas.gif Gero vėjo.  biggrin.gif

sakei neberašysi... smile.gif pati prisidirbai ir dar tyčiotis nori... Hmmm prisidėsiu ir aš prie kažkieno klausimo-ir ko gi Tavo mokiniai iš Tavęs mokosi? Tu pati apie tai pamąstai?

Gerai... baigiam, kitoms, turbūt, neįdomu... O tiesa visada išlenda... anksčiau, ar vėliau...

Myliu jus visas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 birželio 2007 - 18:37
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 05, 19:01)
Na aš sergu, šian nuėjau iki turgelio, tai vos parsivilkau, apsilpusi kažkokia nuo temperatūros:) Na bet ryt turėsiu svečią ir dar paskui pas p-terapeutę, dar gal į darbą užsuksiu....uf, viskas bus gerai smile.gif
O į pardą tai einu, bet čia nesiskaito, ten su niekuo nepakalbėsi smile.gif

Aaa, tai ko tu nori smile.gif Kai sergu aš irgi namie būnu. O jei dar tempa, sveikatos nėr ir pan. Taigi į šokius neisi biggrin.gif
Bet pardoj oi kaip yra su kuo pakalbėt bigsmile.gif Kad ir su liūdinčia pardavėja ar atsitrenkusiu vaiku biggrin.gif

QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 19:25)
Žinai, kitokios ir nesitikėjau. biggrin.gif

O aš laukiau kitokioooooos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau... blush2.gif
Visai nebesusigaudau... Ir tiek to.
Ar pozityvumas yra priemonė siekti asmeniniams tikslams, ar kažkas daugiau... Atvirai šnekant, apie tai niekada nemąsčiau. Ir pačius įvardijimus, ir tai, kad pozityvumą galima ugdyt, ir kone pačią pozityvumo sąvoką aptikau tik čia, SM diskusijose. Iki tol tiesiog gyvenau ir leidau gyventi kitiems. Vadinas, mano nuomonė tokia - tai jokia priemonė, tai - gyvenimo būdas. mirksiukas.gif
Baigiasi dar viena karšta dienelė...
Tikiuosi, jums visoms ji buvo sėkminga?.. 4u.gif

Dujokaukee - didžiausios tau sėkmės rytdienos egzamine. Pasikartosiu jau nebe antrą kartą - tavo sėkme aš net neabejoju... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 19:37)
Aaa, tai ko tu nori  smile.gif Kai sergu aš irgi namie būnu. O jei dar tempa, sveikatos nėr ir pan. Taigi į šokius neisi  biggrin.gif
Bet pardoj oi kaip yra su kuo pakalbėt  bigsmile.gif Kad ir su liūdinčia pardavėja ar atsitrenkusiu vaiku  biggrin.gif

Na taip:) belieka SM sėdėti:) Bet tuo pačiu dar siuvinėju ir mąstau apie išmoktas ar dar neišmoktas pamokas smile.gif
Bandau susivokti, ar dar kažką turėčiau suprasti, ar jau šiam kartui užteks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 05 birželio 2007 - 18:41
Radau!
Dievas reikalauja TIESOS, ją rašau, t.y. cituoju vaižgantės laiškus:

1 laiškas: [QUOTE]Labas, Vijurka.
Ryto rasa, Satja ir Jurale yra tas pats asmuo. Dar tai žino Starbust.
Sėkmės bendraujant [/QUOTE]

2 laiškas. Su Jūrate esu pažįstama asmeniškai. Ji rašo dar ir kituose forumuose, todėl jos rašymo stilių pažįstu. Po švelniais žodžiais slepiasi gyvačiukė... Ji man siaubingai pavydi kitų dėmesio. Jai taip nesiseka. Ji labai norėtų taip kaip aš patarinėti, konsultuoti. [/QUOTE]

vaižgante, tai ir dabar sakysi, kad nieko nebuvo? Žmonės atsirinks, KAS YRA KAS, ne aš tau teisėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 06 05, 20:32)
rytorasa, aš ir einu su meile. Bet meluojantis ir šmeižiantis kitą žmogus man yra nemielas. Negaliu mylėt apsimetėlio po geruolio kauke schmoll.gif

Tobulą žmogų mylėti lengva...
Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 06 05, 19:47]
Radau!
Dievas reikalauja TIESOS, ją rašau, t.y. cituoju vaižgantės laiškus:

1 laiškas:

2 laiškas. Su Jūrate esu pažįstama asmeniškai. Ji rašo dar ir kituose forumuose, todėl jos rašymo stilių pažįstu. Po švelniais žodžiais slepiasi gyvačiukė... Ji man siaubingai pavydi kitų dėmesio. Jai taip nesiseka. Ji labai norėtų taip kaip aš patarinėti, konsultuoti. [/QUOTE]

vaižgante, tai ir dabar sakysi, kad nieko nebuvo? Žmonės atsirinks, KAS YRA KAS, ne aš tau teisėja. mirksiukas.gif
[/quote]

Dieve mano...kas tik aš nesanti... blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vaižgante, galiu Tave nuliūdint...tavo aiškiaregystės galios nepasitvirtino... Aš nesu nei viena iš jų...Tau tikrai vaidenasi... nu jau to nebepaneigsi...Linkiu Tau surasti dvasios ramybę... sėkmės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė 7 @ 2007 06 05, 18:53)
Tobulą žmogų mylėti lengva...

Mylėti lengva sąžiningą žmogų, bet supratau tavo mintį. Ačiū. Visi mes kelyje savęs tobulinimo.
Atsakyti