QUOTE(bim @ 2008 03 06, 11:46)
sestadieni bus du menesei kaip nera mano mazules. o ryt butu sueja du memesiukai. isprotesiu.
neišprotėsi, lauk....
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 06, 11:50)
O mano suneliui butu sueje 5 men. kita treciadieni, siaubas kaip pagalvoju, nesuprantu, as jau kokius 3 metus vis svajoju apie vaika, o vis jo negaliu tureti, nes atsitinka vis kokios nelaimes, kada pagaliau ir as galesiu glausti leliuka prie saves, kai pastodavau vis ziuredavau i kitas mamas ir galvodavau, kad ir as po 9 men. taip veziosiu, o dabar vis dar verkiu, kai matau sita vaizda..................

o mano lelei jau būtų buvę kovo 9 d metukai ir trys mėnesiai - jau būtų lakstęs.....
atsigausim, praeis, aš jau nebereaguoju taip į lelius, nors akys slysta už kiekvieno sutikto mažulio, nors ir maximos vežime už dešimt metrų.....
NOOOOORRRRRIUUUUUUU VVAAAAAIIIIKKKEEEELLLLIOOOO
QUOTE(mamytia @ 2008 03 06, 12:33)
Neapsakomai noriu vaikelio,bet jauciu,jog per greitai,dar nei du menesiai nepraejo po netekties. Bijau kad imsiu lyginti Algyte su kitu vaikeliu. Ryte kalbejomes su vyru, ir jis man sake kad Alges Marijos jam niekas neatstos. Ir kad ji erzina draugu vaikuciai - vienas negrazus, kitas - neramus. Tiesiog jam nepatinka kad kiti ne tokie kaip musu mazyle. Rami, grazi, gera, niekada nezyzdavo, buvo kantri, savarankiska...ir apie kita leliu jis nei negalvoja
suprantu, mane po netekties irgi laabai erzindavo kiti vaikai, net artimų draugų vaikai žiauriai - netgi ignoruot pradėjus buvau sau leist, dabar po tiek laiko jau viskas pasikeitė, jaučiu begalinę meilę visiems vaikams. ir kiekvieną galėčiau pasiimti ir auginti. Ir jei kur išgirstu, kad verkia, perpjauna širdį.....
Laikas.....
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 06, 12:48)
Sveika,
jam reikia laiko, nors mums atrodo, kad vyrai yra stiprus ir t.t., bet anaiptol jie yra labai jautrus, moterys yra zymiai stipresnes tokiais atvejais, aisku mum yra be galo sunku, bet mes linkusios issipasakoti, o jie tai visada viduje pergyvena, praeis laiko ir jis nores vaikelio, tik reikia islaukti.
jam reikia laiko, nors mums atrodo, kad vyrai yra stiprus ir t.t., bet anaiptol jie yra labai jautrus, moterys yra zymiai stipresnes tokiais atvejais, aisku mum yra be galo sunku, bet mes linkusios issipasakoti, o jie tai visada viduje pergyvena, praeis laiko ir jis nores vaikelio, tik reikia islaukti.

Jie silpni, ir dar daug silpnesni už mus.....
Kaip sakoma, jei vyrams reikėtų gimdyti, nebeliktų nei vieno iš šios lyties - visi numirtų. Jau vien iš to ką galima suprast - nepatvarūs, atleistina....... bet be jų mums būtų dar sunkiau.
QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 12:50)
Mamytia, taip skaudziai parasei... nera tu zodziu kurie galetu paguost.. padeda tik laikas kai ismoksti gyvent su tuo skausmu ir tustuma, laikui begant imsi vel dziaugtis gyvenimu, atsiras kitu svarbiu brangiu dalyku, nebutinai kitas vaikelis, nereikia saves spausti bet kartu nereikia ir bijoti... isties nauja gyvybe gydo zaizdas.. dabar as ziuriu i savo princese ir rieda rieda asareles... is laimes ir kartu del to, kad bijau bijau kad ji manes nepaliktu niekada...
Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose
siand laukiu gydytojos tikiuosi po keliu savaiteliu menesio jau galesim drasiai i lauka zygiuot ir paiszmonet truputi
o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius
as taip jauciu..
Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...
Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose

o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius

Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...
Ajukaaaa, mes pirmi į svečius