Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(bim @ 2008 03 06, 11:46)
sestadieni bus du menesei kaip nera mano mazules. o ryt butu sueja du memesiukai. isprotesiu.

neišprotėsi, lauk....

QUOTE(Laura6 @ 2008 03 06, 11:50)
O mano suneliui butu sueje 5 men. kita treciadieni, siaubas kaip pagalvoju, nesuprantu, as jau kokius 3 metus vis svajoju apie vaika, o vis jo negaliu tureti, nes atsitinka vis kokios nelaimes, kada pagaliau ir as galesiu glausti leliuka prie saves, kai pastodavau vis ziuredavau i kitas mamas ir galvodavau, kad ir as po 9 men. taip veziosiu, o dabar vis dar verkiu, kai matau sita vaizda.................. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o mano lelei jau būtų buvę kovo 9 d metukai ir trys mėnesiai - jau būtų lakstęs.....
atsigausim, praeis, aš jau nebereaguoju taip į lelius, nors akys slysta už kiekvieno sutikto mažulio, nors ir maximos vežime už dešimt metrų.....
NOOOOORRRRRIUUUUUUU VVAAAAAIIIIKKKEEEELLLLIOOOO

QUOTE(mamytia @ 2008 03 06, 12:33)
Neapsakomai noriu vaikelio,bet jauciu,jog per greitai,dar nei du menesiai nepraejo po netekties. Bijau kad imsiu lyginti Algyte su kitu vaikeliu. Ryte kalbejomes su vyru, ir jis man sake kad Alges Marijos jam niekas neatstos. Ir kad ji erzina draugu vaikuciai - vienas negrazus, kitas - neramus. Tiesiog jam nepatinka kad kiti ne tokie kaip musu mazyle. Rami, grazi, gera, niekada nezyzdavo, buvo kantri, savarankiska...ir apie kita leliu jis nei negalvoja

suprantu, mane po netekties irgi laabai erzindavo kiti vaikai, net artimų draugų vaikai žiauriai - netgi ignoruot pradėjus buvau sau leist, dabar po tiek laiko jau viskas pasikeitė, jaučiu begalinę meilę visiems vaikams. ir kiekvieną galėčiau pasiimti ir auginti. Ir jei kur išgirstu, kad verkia, perpjauna širdį.....
Laikas.....

QUOTE(Laura6 @ 2008 03 06, 12:48)
Sveika,
jam reikia laiko, nors mums atrodo, kad vyrai yra stiprus ir t.t., bet anaiptol jie yra labai jautrus, moterys yra zymiai stipresnes tokiais atvejais, aisku mum yra be galo sunku, bet mes linkusios issipasakoti, o jie tai visada viduje pergyvena, praeis laiko ir jis nores vaikelio, tik reikia islaukti.  4u.gif

Jie silpni, ir dar daug silpnesni už mus.....
Kaip sakoma, jei vyrams reikėtų gimdyti, nebeliktų nei vieno iš šios lyties - visi numirtų. Jau vien iš to ką galima suprast - nepatvarūs, atleistina....... bet be jų mums būtų dar sunkiau.
QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 12:50)
Mamytia, taip skaudziai parasei... nera tu zodziu kurie galetu paguost.. padeda tik laikas kai ismoksti gyvent su tuo skausmu ir tustuma, laikui begant imsi vel dziaugtis gyvenimu, atsiras kitu svarbiu brangiu dalyku, nebutinai kitas vaikelis, nereikia saves spausti bet kartu nereikia ir bijoti... isties nauja gyvybe gydo zaizdas.. dabar as ziuriu i savo princese ir rieda rieda asareles... is laimes ir kartu del to, kad bijau bijau kad ji manes nepaliktu niekada...

Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose  friends.gif siand laukiu gydytojos tikiuosi po keliu savaiteliu menesio jau galesim drasiai i lauka zygiuot ir paiszmonet truputi  biggrin.gif

o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius  wub.gif as taip jauciu..

Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...

Ajukaaaa, mes pirmi į svečius blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Taigi jau neuzilgo STT, taigi gamybos procesas vyksta blush2.gif , mes jau zinok laukiam is taves naujienu neuzilgo clap_1.gif oi as irgi jau noreciau tokiam procese buti, bet man dar reik palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 06, 13:19)
Ajukaaaa, mes pirmi į svečius blush2.gif  doh.gif

man atrodo atsils oras organizuosim gathering.gif thumbup.gif thumbup.gif

laikykites mergaites, pamatysit ateis geras laikas ir dziaugsmas vel i jusu gyvenima smile.gif tikekite tuom del savo turimu ir busimu vaikeliu. Nenuleiskite ranku ir kovokite, nes gyvenimas - istisa kova ir tik nuo musu priklauso kaip jis baigsis..
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 14:28)
man atrodo atsils oras organizuosim  gathering.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

laikykites mergaites, pamatysit ateis geras laikas ir dziaugsmas vel i jusu gyvenima  smile.gif tikekite tuom del savo turimu ir busimu vaikeliu. Nenuleiskite ranku ir kovokite, nes gyvenimas - istisa kova ir tik nuo musu priklauso kaip jis baigsis..

smagu net skaityti tavo pasisakykmus. tu tokia pilna gyvenimo dziaugsmo dabar smile.gif . labai dziaugiuosi uz tave. tai jau kaip ir visa savaitele praejo nuo arieles gimimo, tau laikas dabar tikrai leks greitai. ar jau turejai kokiu lankytoju? seneliai tikriausiai nekantrauja pamatyti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 14:28)
man atrodo atsils oras organizuosim  gathering.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

laikykites mergaites, pamatysit ateis geras laikas ir dziaugsmas vel i jusu gyvenima  smile.gif tikekite tuom del savo turimu ir busimu vaikeliu. Nenuleiskite ranku ir kovokite, nes gyvenimas - istisa kova ir tik nuo musu priklauso kaip jis baigsis..

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Ajuka, pažįstant mane, kaip aršią kovotoją už viską, susidarytų įspūdis, kad aš viską darau, atsakau, ir tttt, bet..... mano vaikelis mirė, todėl ne viskas mūsų rankose, tikliau nieko mūsų rankose nėra ir kovot nereikia. Kuo daugiau kovoji, tuo labiau nesiseka ir dievas-despotas žvengia išsijuosęs.
Tokia mano ir manau kitų irgi mamų patirtis, kuo labiau kovoji už savo vaiką, o už šį vaikutį aš kovojau išsijuosus, tuo blogiau. Tiesiog manau kovot nereikia, reikia tik pritarti likimui (gal taip)
Atsakyti
plysta sirdis man skaitant tokias istorijas. verysad.gif
Atsakyti
Ne tikrai nemanau, kad dukryte tave kaltina, ir net nemastyk apie tai, gal tiesiog tu save pati kaltini ir tau tai per sapnus persiduoda verysad.gif
[/quote]

Jau beveik 3 menesiai praejo nuo dukrytes mirties. Bijau kad as kazka padariau, ar kazko nepadariau kad taip atsitiko. Ko gero tai ir persiduoda per sapnus.
Papildyta:
[quote=zarza,2008 03 06, 14:38]
sad.gif huh.gif
NORIU vaikucio 2.gif heart.gif , greiciau jau pradeti procesa...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 06 kovo 2008 - 14:48
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss blink.gif blink.gif
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir................... fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga unsure.gif
Atsakyti
STT, ar tik nebusi nestuke.gif ? kada menesines turi but? Jei tuoj bek testo pirkt gal jau parodys bigsmile.gif o del gaminimo mes ir pirma metus gaminom o antra pati zinai kaip mum greit uzkibo blush2.gif taigi gal dziaugsmas jau pakeliui pas tave thumbup.gif

del kovos zinok as manau kad reik kovot dievu as netikiu.zinoma tokie dalykai kaip vaikeliu mirtys nepriklauso nuo musu bet musu elgesys po to yra tik musu rankose ir kovot manau kaip tik ir reikia su tuo skausmu ir bejegiskumu ir eiti i prieki.

o lankytoju dar neturejom ne vieno tongue.gif aisku verzias visi.. nezinau kaip reikes atlaikyt ataka. Blogiausia kad viseim tas vaikas kaip zaisliuka atrodo o mane nervina doh.gif ale paciupinet nori ir pan.. nesuprantu.. schmoll.gif nebus man jokiu ciupinejimu. Pasidziaugt reiki su teveliais vaikeliu o ne kaip lele tampyt. Bet ka darysi teks priimt lankytojus tikiuos bus supratingi.
Atsakyti
Ajuka, sveikinu susilaukus dukrytės 4u.gif Labai džiaugiuosi už tave. Svarbiausia aukit sveikos wub.gif Ir neskubėk priiminėti lankytojų, tegul pakentės, juolab, kad dabar visokių virusų metas.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 06, 17:46)
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss blink.gif  blink.gif
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga unsure.gif

nestuke.gif Nu tai gal jau rimtai, tai jau tikrai gal jei savaitele veluos m. tai reiks testuka ............ thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms,
Visų pirma tai noriu pasveikinti Ajuką user posted image aukit didelės ir gražios, o svarbiausia būkit sveikos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Taip gera gera pasidaro šiame skyrelyje perskaičius tokias naujienasuser posted image

STT labai tikiuos , kad iš ties reiks tą testuką daryt 4u.gif , ir žinoma, kad pamatysi II, juk thumbup.gif thumbup.gif
hihihi.gif pamenu ir aš tą jausmą (beje irgi supratau kad laukiuos, pajutus nepatogumą liemenėlėje hihihi.gif ) visa tirtėjau iš baimės, net buvau pradėjus galvoti, kad geriau to nebūtų, bet šį kart galiu padėkoti Dievui (ar kam ten), kad tuo metu manęs neišgirdo rolleyes.gif
Atsakyti