Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

dar karat uzuojata...kiek kartu beuzeciau cia...kiek kartu beskaityciau...vis asaros byra upeliais...neitikteina...as nuo tos akimirkos kaip isgirdau- Geducio nbera...(mano brolio)...netikiu....netiukiu..kad Dievas yra...ziauru...ir vel asaros rieda tartum pupos... verysad.gif ...nieko negaliu su savimi padaryti...negaliu suvokti protu ir niekuo...kaip jis musu visu vadinamas VISAGALIU...gali pasielgti su ...JUMIS MAMOS kuirios nepatyrete TO dziaugsmo...verkui...
uzeinu cia pas Jus...vakarais...nakti, kad niekas nematytu mano skaumso, mano asrau...zinoma jos neprilygsta Jusiskems...bet ...tai taip pat skaumo ,netekties, nevilties ir begalinio ilgesio asaros.... verysad.gif
GEDAI AS TAVES PASIILGAU BEPROTO....mano skaumas yra toks dielis ir begalinsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 01 rugpjūčio 2007 - 23:51
QUOTE(RobertosMama @ 2007 08 01, 23:48)
dar karat uzuojata...kiek kartu beuzeciau cia...kiek kartu beskaityciau...vis asaros byra upeliais...neitikteina...as nuo tos akimirkos kaip isgirdau- Geducio nbera...(mano brolio)...netikiu....netiukiu..kad Dievas yra...ziauru...ir vel asaros rieda tartum pupos... verysad.gif ...nieko negaliu su savimi padaryti...negaliu suvokti protu ir niekuo...kaip jis musu visu vadinamas VISAGALIU...gali pasielgti su ...JUMIS MAMOS kuirios nepatyrete TO dziaugsmo...verkui...
uzeinu cia pas Jus...vakarais...nakti, kad niekas nematytu mano skaumso, mano asrau...zinoma jos neprilygsta Jusiskems...bet ...tai taip pat skaumo ,netekties, nevilties ir begalinio ilgesio asaros.... verysad.gif
GEDAI AS TAVES PASIILGAU BEPROTO....mano skaumas yra toks dielis ir begalinsi...

Laikykis.... Stenkis būti stipri.... dėl savo vaiko....
Užjaučiu....
Joks žodis skausmo nepalengins, tiesiog laikykis.... Rašyk mums, mes žinome, kas yra netekties skausmas, ilgesys, skausmo pilna gerklė. Kai sutraukia visą kūną ir nebegali nieko daryti tik kaukti iš vidinio skausmo ir ...........................................
Tiesiog ...................
Atsakyti
skaitau apie jusu netektis, skausmus, isgyvenimus ir zliumbiu kaip Marija Magdelena gal as buka ar dar kokia tai , bet nesuprantu uz ka?, kodel?irt.t.t.
Norejau daug ka pasakyti, bet zodziai tiesiog gerkleje stringa . . .
Linkiu dideliausios stiprybes, vilties ir tikejimo 4u.gif
Ajuka, zinau, kad jokie paguodos zodziai ta nepades uzmirsti skausmo , bet nors siek tiek sumazins tikiuosi
Atsakyti
kuo didziausios styprybes linkiu kol skaiciau negalejau sustabdyti asaru verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
aciu jums...
4u.gif
Atsakyti
uzjauciu TAVE verysad.gif

linkiu tau kuo gretciau atrast sayja jegu ir planuot leliuka , tada palengves ,matysi sakau is savo patirties, skausmas sirdyja isliks bet matysi Juma pasiseks , tik tikek ir taip bus 4u.gif
Atsakyti
Sveika,
skaiciau tavo istorija ir ji lyg mano pacios. Skausmas neaiskus, paskui nebejutau judesiuku ir verdiktas - "negyvas"..dar dabar skamba ausyse...
Gimdziau pati, plysau daug... laikiau savo kudikeli ant ranku... gime sveika, isnesiota, ir niekas jokios priezasties neivardijo, kodel taip atsitiko....
laidotuves...isgyvenau ta kosmara...
Pakeiciau darba, ir po pusmecio pastojau. labai norejau to. Dabar dziaugiuosi savo dukryte...
Nenusimink ir butinai planuok toliau, nesustok. As vadovaujuosi taisykle, kad antra karta i ta pacia upe neibrisi. Stiprybes tau.
Atsakyti
Tikrai tikiuosi, kad gal viskas sikart bus kitaip 4u.gif
vel laukiu vaikelio ir man be galo neramu, juk pastojau vel tik po pusantro menesio...
diena stengiuosi dirbt ir negalvoti, taciau kartais nakti pabudus apima labai didele baime, kol vel uzmiegu ir isausta naujas rytas...
is tikruju si vaikeli pati prisisaukiau, taip norejau vel jaust savyje nauja gyvybe...
ir gamta iskrete poksta vel pastojau to nesitikedama...
dar daug laiko... nezinia kaip bus sikarta...

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 08 28, 12:35)
Tikrai tikiuosi, kad gal viskas sikart bus kitaip  4u.gif
vel laukiu vaikelio ir man be galo neramu, juk pastojau vel tik po pusantro menesio...
diena stengiuosi dirbt ir negalvoti, taciau kartais nakti pabudus apima labai didele baime, kol vel uzmiegu ir isausta naujas rytas...
is tikruju si vaikeli pati prisisaukiau, taip norejau vel jaust savyje nauja gyvybe...

DIDZIAUSIOS SEKMES! VISKAS BUS GERAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 08 28, 13:35)
Tikrai tikiuosi, kad gal viskas sikart bus kitaip  4u.gif

Saugok save, tikiuosi si karta viskas bus laimingai 4u.gif
Atsakyti
aciu Jums 4u.gif

taip beprotiskai neramu... siandien vienu metu tokia panika apeme... juk nezinau ar viskas ten gerai... ar gyvas leliukas mano...
gerai, kad bent dirbt reikia, tai galima bent kuriam laikui tas baimes i sali nuvyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 10 rugsėjo 2007 - 17:24
QUOTE(ajuka @ 2007 09 10, 18:24)
aciu Jums  4u.gif

taip beprotiskai neramu... siandien vienu metu tokia panika apeme... juk nezinau ar viskas ten gerai... ar gyvas leliukas mano...
gerai, kad bent dirbt reikia, tai galima bent kuriam laikui tas baimes i sali nuvyt unsure.gif

nereik, nesinervink be reikalo. paskaityk cia, kiek yra laimingai susilaukusiu kito vaikelio po angeliuku. viskas bus gerai. sekmes tau dideliausios.
Atsakyti