QUOTE(ajuka @ 2007 06 27, 14:03)
Mes taip pat labai norime vel laukti vaikelio.. Bet dar per anksti..O as vis sapnuoju,kad laukiuosi, atsibundu ir pamatau,kad deja ne... Dabar jau ima atrodyti, kad apskritai niekada nesilaukiau.. Baisu...
Mes savo vaikelio nelaidojome.. apskritai, savo dukryte maciau tik as.Neleidau niekam jos pamatyti. Kad nesikankintu. Man atrode,kad sis skausmas mano vienos ir nenorejau, kad kiti kentetu. Po visko kremavome.Vienu metu abejojau,ar teisingai pasielgiau,kad neleidau niekam, net vyrui pamatyti dukrytes,nes jauciausi tokia vienisa su savo skausmu... Bet dabar suprantu,kad tikrai teisingai pasielgiau.As isgyvenau ir gyvenu toliau, bet nezinau,ar vyras butu istveres.. ar musu santykiai atsilaikytui pries toki skausma ir patyrima..
Mes savo vaikelio nelaidojome.. apskritai, savo dukryte maciau tik as.Neleidau niekam jos pamatyti. Kad nesikankintu. Man atrode,kad sis skausmas mano vienos ir nenorejau, kad kiti kentetu. Po visko kremavome.Vienu metu abejojau,ar teisingai pasielgiau,kad neleidau niekam, net vyrui pamatyti dukrytes,nes jauciausi tokia vienisa su savo skausmu... Bet dabar suprantu,kad tikrai teisingai pasielgiau.As isgyvenau ir gyvenu toliau, bet nezinau,ar vyras butu istveres.. ar musu santykiai atsilaikytui pries toki skausma ir patyrima..
Vyrams gal ir sunkiau tokius dalykus ištverti. Tik jie to neparodo. Būkite abu stiprūs. Pasikalbėkit apie viską atvirai. O kai jau nuspręsit, kad laikas arba Dievas duos vaikiuką (kaip buvo mano atveju) tada nieko nebijok ir su džiaugsmu lauk ateinančiojo. Nekankink saves klausimais ir abejonėmis- tikėk, kad viskas bus gerai. O dukrytė visada bus jūsų angeliukas. Sėkmės tau ir tavo šeimai.