Įkraunama...
Įkraunama...

Podukros ir posūniai

[quote=viltuse,2009 01 08, 15:30]
O kaip gi ne konkurentes? Taigi "nuviliojot" ju brangiuosius vyrus? Cia taip jos galvoja...kokios mes negeros, atemem is vaiku teva, isardem seima...bla bla bla... net siutas ima, kai isgirsti tokius zodzius, todel ir ziuri i mus kaip i prieses 4u.gif
[/quote
Mano situacijoj JI jo naujoji žmona,aš buvusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2008 03 27, 07:57)
o man jei atvirai labai sunku...
patarkit ka nors....

bet nebezinau ar istversiu iki to gero.....
ir tai visai ne pokstas o ziauri tiesa....

o Dieve brangus, kaip as tai suprantu drinks_cheers.gif
as pati turiu jau 4tus metus dabar jau 13metu posuni doh.gif
praejom ir vaiku psihologus, po mano pakritusiu nervu (nerimo sutrikimus ivare vaikelis, kuri pasiimt pas save as ikalbejau, nes tetis nenorejo) ir daug barniu ir nesutarimu namuose...
zinau viena, savo vaiko taip auklet neleisiu schmoll.gif
jei istarsiu zodi - jo ir laikysiuos thumbup.gif
isimtys, ir yra isimtys, o ne taisykle blink.gif
kaip ir tu rasiai: jei 23h miegot, reiskia 23h jau lovoje, nebent kas svarbaus ivyktu, tai isimtis, bet ne kaskart atidet ta laika i velesni, nes tiesiog to nori vaikas... uzsileidzia sau ant galvos, o po to stebisi blink.gif kodel jis ''sau leidzia'' ta, ana ! o kad patys uzleidziam, tai nesuvokiam doh.gif
kas is to, kad turi kruvas atvyruku ir visuokiu dirbinuku su uzrasu MAMUSHKA, MYLIU ir t.t. jei beveik kasdien TYCIA ERZINA, kad isitikint ar man rupi doh.gif
cia dar psihologiniai momentai visuoke dasideda, ir pavydas teveliui ir paauglyste... noriu, nenoriu, darysiu, nedarysiu... pazymiai 2-5 doh.gif
nuolat turiu priminti, kad ne jis musu namuose vadas schmoll.gif
tiek daug galeciau parasyt ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

as cia naujoke, bet turiu klausimu tiems, kurie jau yra poteviai ir pamotes..
kraustysiuosi gyventi pas savo mylimaji, ir kartu su mumis gyvens jo 9 metu dukryte.
Ji manes labai laukia ir labai myli, taciau tai yra dabar..zinau, kad bendras gyvenimas daro savo, todel noriu paklausti..

ar reiketu lankytis pas psichologa, kad tiek as, tiek mergaite tiek mano draugas suvoktume, kas yra nauja mama namuose..?

gal galite patarti, kokias knygas butu galima paskaityti apie vaiku psichologija, kai jiems yra 9 ir daugiau metu?

mergaites vaikyste buvo sunki, jos mama labai gere, turejo reikalu su policija del jos neprieziuros ir ne tik..

as labai noriu, nesugadinti tu santykiu, kurie yra dabar..

Prasau, patarkite smile.gif
Atsakyti
siūlyčiau apsilankyti. psichologas tikrai nepakenks. bent jau pažers kokių nors neblogų minčių.
Atsakyti
Na bet kam i viska taip sudetingai ziureti doh.gif ? Psichologas tikrai nepasakys nieko naujo, ko jus ir pati nezinotumete. Dar pinigus uz tai sumokesite. Jeigu sakote, kad puikiai sutariate su mergaite, ji jus myli ir t.t. tai tegul viskas taip ir lieka. Neieskokite problemu kur ju nera. Tik neuzimkite "mamos" pozicijos. Mergaite mama jau turi ir visada tures, kad ir kokia ji butu. Jus bukite tiesiog drauge 4u.gif .
Atsakyti
Laba diena,

turiu ir as pasuni, gerai kad tik 1 men i metus atvaziuoja. nes kitaip as isproteciau. vaikas 9m izulus iki negalejimo, jokios pagarbos nei man nei tevui, isleidus i kiema kiti tevai skundziasi , kad jis kalba su keiksmazodziais. Namie pastovus atsikalbinejimai ir kaprizai. kartais jau taip nervus istaso, kad gatava pritvoti. Vyras tai arba nereguoja arba rekia. Dar beda jam jau 9m o vienas nemiega bijo, duso kabinos neuzdarysi irgi bijo. Jau apie pavyda tai isviso nekalbu.

as pati turiu ir patevi ir pamote, bet mano santykiai su jais puikus, niekada nebuvo jokio pavydo ar nepagarbos. Ir dabar uzaugus bendrauju labai gerai.
Atsakyti
mano podukra jau apsivaikavusi, tai gerai. Plius toli nuo musu.......
Nors savo as atvargau savu laiku........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2009 07 01, 12:36)

aš tebevargstu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Early @ 2009 06 08, 15:45)
Laba diena,

as cia naujoke, bet turiu klausimu tiems, kurie jau yra poteviai ir pamotes..
kraustysiuosi gyventi pas savo mylimaji, ir kartu su mumis gyvens jo 9 metu dukryte.
Ji manes labai laukia ir labai myli, taciau tai yra dabar..zinau, kad bendras gyvenimas daro savo, todel noriu paklausti..

ar reiketu lankytis pas psichologa, kad tiek as, tiek mergaite tiek mano draugas suvoktume, kas yra nauja mama namuose..?

gal galite patarti, kokias knygas butu galima paskaityti apie vaiku psichologija, kai jiems yra 9 ir daugiau metu?

mergaites vaikyste buvo sunki, jos mama labai gere, turejo reikalu su policija del jos neprieziuros ir ne tik..

as labai noriu, nesugadinti tu santykiu, kurie yra dabar..

Prasau, patarkite  smile.gif

as patarciau daugiau laiko leisti visiem kartu, vaikui ypatingai svarbus SEIMOS jausmas ! turekite savo ''tarp musu mergaiuciu'' paslapciu, ruoskite Teciui valgi, siurprizus ir tt.
Jeigu jautiesi, kad tau truksta info, gali apsilankyt pas psihologa (beje, 10 seansu per metus nemokamai). Neuzleisk tik itemptu situaciju... nes nuo ju prasideda rimtos bedos.

QUOTE(Tigris @ 2009 06 09, 12:23)
Na bet kam i viska taip sudetingai ziureti  ? Psichologas tikrai nepasakys nieko naujo, ko jus ir pati nezinotumete. Dar pinigus uz tai sumokesite. Jeigu sakote, kad puikiai sutariate su mergaite, ji jus myli ir t.t. tai tegul viskas taip ir lieka. Neieskokite problemu kur ju nera. Tik neuzimkite "mamos" pozicijos. Mergaite mama jau turi ir visada tures, kad ir kokia ji butu. Jus bukite tiesiog drauge  .

manyciau kad neteisingai ziuryte i situacija,
tai labai svarbus momentas visu seimos nariu atzvilgiu ! jei pacioje pradzioje atsiras klaidu, toliau tik sunkes... geriau iskarto paziureti atsakingai ir po to ramiai ilsetis ir megautis santykiu malonumu. O kad EARLY taps ''SIU NAMU MAMA'', tai net nereikia abejoti ! Kitaip jos negirdes, neklausys ir tt. Jei ji rupinsis vaiku ne maziau, kaip tikra MAMA, jei ji bus tokia pat artima ir globojanti... kokiu zodziu dar vadinti ? versti nereikia, bet Tevelis turetu kreiptis i zmona - musu Mamyte ar pan.
Sunkiausiai bus tada, kai nebus Tevelio, reiks paciai priimti visa atsakomybe. Tikiuos jusu vyras tai supras ir visada bus salia savo Princesiu smile.gif
Linkiu dideles silumos ir supratimo !

QUOTE(Paranormali @ 2009 07 01, 12:36)

4u.gif
man dar ilgai reiks gyventi sukeliamoje posunio itampoje...
kokia ''bloga'' bebuciau (taip jis afisuoja), kaip jis savo motina ''myletu'' (taip jis irgi afisuoja), kaskodel pas ja nesugrizta lotuliukas.gif
padeda man nebendravimas, nebuvimas su juo kartu... jis pasiilgsta, vertina tada kitaip... pabuves ilgiau su teveliu, suvokia ka reiskia tai, kai jo rupinasi jis, be manes... jaucia skirtuma... Tevelis ji labiau pazinsta ... o man superiskai su musu Maziuku po miesta, po svecius varyneti thumbup.gif ir grizti pas pasiilgusius musu namus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margiriene: 02 liepos 2009 - 10:37
savo patevi l.myliu(kaip ir teva),o pamotes iki siol nekenciu.bjauri,pretenzinga boba.yra man trenkusi per veida(buitinio konflikto metu) iki siol meto man visokias replikas-tu durna ir pan. doh.gif del tevo sventos ramybes nutyliu...net nesugebejo man pranest,kad tevas reanimacijoj atsidure (as jo vienintelis vaikas).vaikystej pykdavo,kad tevas man ka nors pirkdavo,tai tevas liepdavo,kad as jai pameluociau-atseit cia man motina pirko (iki siol gimtadienio/Kaledu dovanas perka is nuo jos nusleptu pinigu.nors tevas uzdirba nemazai-jai kyla isterika).be to dar ir nuolat smeizia aplinkiniams.nors as pas juos budavau tik per atostogas,bet neapykanta jai man liko visam gyvenimui
Atsakyti
pas mane naujenos tokios, kad jau nebepakeliu posunio keliamos itampos, ir turejau iseit is namu... dabar santuoka ant plauko, kol vyras negrazins posunio motinai, as namo negrisiu schmoll.gif per daug sveikatos kainuoja, kesti jo patycias, chamizma ir nedorybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margiriene @ 2009 08 09, 13:09)
pas mane naujenos tokios, kad jau nebepakeliu posunio keliamos itampos, ir turejau iseit is namu... dabar santuoka ant plauko, kol vyras negrazins posunio motinai, as namo negrisiu  schmoll.gif per daug sveikatos kainuoja, kesti jo patycias, chamizma ir nedorybes  doh.gif

ar pats tėvas nesupranta ar nenori suprasti ir jam yra gerai taip kaip yra. O kaip į tai reaguoja jūsų vyras ? g.gif

Tiesiai šviesiai sakau - darote klaidą tokį ultimatumą keldama. Tik jums pačiai bus blogiau. blush2.gif Kitaip sakant pučiate prieš vėją.

Atsakyti