QUOTE(Early @ 2009 06 08, 15:45)
Laba diena,
as cia naujoke, bet turiu klausimu tiems, kurie jau yra poteviai ir pamotes..
kraustysiuosi gyventi pas savo mylimaji, ir kartu su mumis gyvens jo 9 metu dukryte.
Ji manes labai laukia ir labai myli, taciau tai yra dabar..zinau, kad bendras gyvenimas daro savo, todel noriu paklausti..
ar reiketu lankytis pas psichologa, kad tiek as, tiek mergaite tiek mano draugas suvoktume, kas yra nauja mama namuose..?
gal galite patarti, kokias knygas butu galima paskaityti apie vaiku psichologija, kai jiems yra 9 ir daugiau metu?
mergaites vaikyste buvo sunki, jos mama labai gere, turejo reikalu su policija del jos neprieziuros ir ne tik..
as labai noriu, nesugadinti tu santykiu, kurie yra dabar..
Prasau, patarkite
as patarciau daugiau laiko leisti visiem kartu, vaikui ypatingai svarbus SEIMOS jausmas ! turekite savo ''tarp musu mergaiuciu'' paslapciu, ruoskite Teciui valgi, siurprizus ir tt.
Jeigu jautiesi, kad tau truksta info, gali apsilankyt pas psihologa (beje, 10 seansu per metus nemokamai). Neuzleisk tik itemptu situaciju... nes nuo ju prasideda rimtos bedos.
QUOTE(Tigris @ 2009 06 09, 12:23)
Na bet kam i viska taip sudetingai ziureti ? Psichologas tikrai nepasakys nieko naujo, ko jus ir pati nezinotumete. Dar pinigus uz tai sumokesite. Jeigu sakote, kad puikiai sutariate su mergaite, ji jus myli ir t.t. tai tegul viskas taip ir lieka. Neieskokite problemu kur ju nera. Tik neuzimkite "mamos" pozicijos. Mergaite mama jau turi ir visada tures, kad ir kokia ji butu. Jus bukite tiesiog drauge .
manyciau kad neteisingai ziuryte i situacija,
tai labai svarbus momentas visu seimos nariu atzvilgiu ! jei pacioje pradzioje atsiras klaidu, toliau tik sunkes... geriau iskarto paziureti atsakingai ir po to ramiai ilsetis ir megautis santykiu malonumu. O kad EARLY taps ''SIU NAMU MAMA'', tai net nereikia abejoti ! Kitaip jos negirdes, neklausys ir tt. Jei ji rupinsis vaiku ne maziau, kaip tikra MAMA, jei ji bus tokia pat artima ir globojanti... kokiu zodziu dar vadinti ? versti nereikia, bet Tevelis turetu kreiptis i zmona - musu Mamyte ar pan.
Sunkiausiai bus tada, kai nebus Tevelio, reiks paciai priimti visa atsakomybe. Tikiuos jusu vyras tai supras ir visada bus salia savo Princesiu

Linkiu dideles silumos ir supratimo !
QUOTE(Paranormali @ 2009 07 01, 12:36)
mano podukra jau apsivaikavusi, tai gerai. Plius toli nuo musu.......
Nors savo as atvargau savu laiku........
man dar ilgai reiks gyventi sukeliamoje posunio itampoje...
kokia ''bloga'' bebuciau (taip jis afisuoja), kaip jis savo motina ''myletu'' (taip jis irgi afisuoja), kaskodel pas ja nesugrizta
padeda man nebendravimas, nebuvimas su juo kartu... jis pasiilgsta, vertina tada kitaip... pabuves ilgiau su teveliu, suvokia ka reiskia tai, kai jo rupinasi jis, be manes... jaucia skirtuma... Tevelis ji labiau pazinsta ... o man superiskai su musu Maziuku po miesta, po svecius varyneti

ir grizti pas pasiilgusius musu namus